Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczka - wyleczone :)
Sikanie...hmm, różnie to bywa. Furagin bardzo pomaga, ale chyba jest tak jak wet powiedział - nawracające zapalenie pęcherza.

Po każdej zmianie pogody, tj. deszcz, ziąb itp - Zuzia znów podsikuje. Trwa to 1-2 dni i przechodzi. Chyba taka jej natura ;)

Znaczenie - nadal " w normie"...Zuzinej normie oczywiście :D

Ciotunie, ja od siebie mam prośbę - poproszę o rozpisanie diety na przybranie masy ciała. Zuzia dostaje wołowinę i surową i parzoną, warzywka, ryż, makaron, dobrą karmę suchą, jajko, twarożek - a nie chce przytyć... Chudzina taka z niej straszna, że szok :roll:

Posted

Makaron okraszony smalcem, kartofle polane tłustym mlekiem, kanapki ze smalcem, smażona w głębokim tłuszczu wątróbka z pieczywem zmieszana.
A na poważnie, moja Teresa po schronie ważyła 5,1, po 4 m-cach przytyła do 6,5. Tylko karma sucha arion, a czasem kęs wyżebrany od pańciostwa.

Posted

Awit napisał(a):
Makaron okraszony smalcem, kartofle polane tłustym mlekiem, kanapki ze smalcem, smażona w głębokim tłuszczu wątróbka z pieczywem zmieszana.
A na poważnie, moja Teresa po schronie ważyła 5,1, po 4 m-cach przytyła do 6,5. Tylko karma sucha arion, a czasem kęs wyżebrany od pańciostwa.

Moja suka po znalezieniu 4,5 kg, rekord 11 :razz:

Posted

Tutaj harce po-śniadankowe (widać jak Zuzi buzują hormony, bo usiłuje kopulować z Toffi...):
[video=youtube;miPh8Gr4sNE]http://www.youtube.com/watch?v=miPh8Gr4sNE[/video]

...a tutaj - dziewczyny odpoczywają po wieczornym spacerze
:)

Posted

Kto odgadnie - gdzie przednie a gdzie tylne łapinki? :cool3:

Widać na filmiku, czego się Zuziunia nauczyła :)
[video=youtube;JrlO63Ix2BA]http://www.youtube.com/watch?v=JrlO63Ix2BA[/video]

Posted

Nareszcie widać, jakie sunia ma śliczne kolorki. :p
Popatrzyłam na pierwszą stronkę i aż serce się ścisnęło. Agucha, wstaw Zuzię na metamorfozy. :cool3:

Posted

Awit napisał(a):
Śliczna niuńka, jaka kolorowa:-)
Ale jaki zboczek mały...:-)
CZeka ja sterylka po przytyciu?

Oczywiście, że tak! jak chciałam to załatwić jakiś miesiąc temu, ale wet mi zabronili ;)
Wszystko już załatwione, tylko teraz Zuzik musi ciałka nabrać :)