Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O, to na pewno :evil_lol:

Zastanawiam się, jak ludzie mogą tym karmić psy na co dzień. Zu zapodaje takie bąki, że można umrzeć :mdleje:

Posted

To już trochę znasz mój ból z tymi bąkami... Tylko mój piesio robi je odpowiednio większe objętościowo do masy :lol:

Ale np. jamnice po czymś takim w ogóle nie mają problemów i mogły by spokojnie jeść Frolic na co dzień. Teraz wyszło na to, że jestem złym właścicielem, bo nie daje pieskom radości z jedzenia :( :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']nie ma chyba psa który oparł by się frolicowi :lol:[/QUOTE]
znam takie dwa... a nie jednak jednego bo mój to nie pies:diabloti: ale on i pseudo pinczerek ciotki to takie same niejadki

Posted

[quote name='Yorkomanka']znam takie dwa... a nie jednak jednego bo mój to nie pies:diabloti: ale on i pseudo pinczerek ciotki to takie same niejadki[/QUOTE]
oo ja już nie kupuje frolica bo miała pół parku na głowie :lol: zawsze jakiś wyczuł co mam w kieszeni a moje psy szaleją na sam zapach a że to słone to uwielbiają i smak .

Posted

A Zu ma bęben jakby miała się zaraz oszczenić. Niestety, to, co z niej zapewne niedługo wylezie dalekie będzie od szczeniaczków :evil_lol:

Posted

znam jorka , który jadł na śniadanie 2 froliki i słonego paluszka :diabloti: Lalka też czasem dostawała , jak była grzeczna - bo to ten sam dom :sg168:

Są psy co tego nie tykają , własnie mi tańczy po plecach :evil_lol:

Zu wytoczy jednego , brązowego szczeniaczka :loveu: o zabijającym zapachu :diabloti:

Posted

ja tez kupiłam na smaki..ale jakiegos mega szału nie było....a z gów.. to idź w pola heeeeen daleko i wpuść ją w krzaczory...a później w nogi co by cie smród nie oszołomił :D

Posted

moje cholery w nocy do spółki z kotami też zrobiły włam na swoją calodniową rację zywieniową.... I pożarły razem z woreczkami bo się jeszcze rozmrażało.... I jakoś rano nie czekały na mnie a raczej unikaly mnie jak diabeł wody swięconej. Chyba dziś taki dzień był.

Posted

Luc kiedyś ściągnął z blatu swoją dawke żywieniową 3dniową przygotowaną na delegacje do dziadków.Czyli jakieś prawie 2kg na raz:diabloti:Popił 3l wody i rano srał i srał i srał anakonda to była ,a nie gówno:lol:

Posted

[quote name='panbazyl']moje cholery w nocy do spółki z kotami też zrobiły włam na swoją calodniową rację zywieniową.... I pożarły razem z woreczkami bo się jeszcze rozmrażało.... I jakoś rano nie czekały na mnie a raczej unikaly mnie jak diabeł wody swięconej. Chyba dziś taki dzień był.[/QUOTE]

Kaja jak coś odwali to na mój widok jeździ dupą po ziemi z miną "to nie ja to nie to nie ja to nie ja to nie ja" ,a na sam dźwięk swojemu imienia sp...la na posłanie ,aż rwie podłoge.:lol:

Posted

a ja dziś czekam na dostawę suszonego mięsa w krokiecikach. Ciekawa jestem jak psy podejdą do tego. próbki już były i byl szał futer. Jeśli będzie tak jak po próbce to mam w końcu coś na wyjazdy dla piesów, bo na suchym po 3 dniach dostają takiej sr..aki że szok.... leci jak z kranu z psów.

w nocy dziś ogar pożarł ukochaną zabawkę moich dzieci.... Gryyy! Od dziś śpi w klatce zamknięty!

Posted

Może ktoś chce maliniaczkę? :razz: Młoda, piłkomózgowa, zgodna do psów.

[IMG]http://img641.imageshack.us/img641/1125/tndsc2491.jpg[/IMG]

Posted

Biega sobie po wsi lubelskiej od jakiegoś czasu, durne chamstwo wiejskie ją kijami odgania. Je to, co uda jej się znaleźć, wygląda jak stara szkapa, a szacunkowo ma koło 2-3 lat :roll:

Gdyby ktoś mógł ją udostępnić na jakichś innych forach czy gdziekolwiek, to bardzo proszę. Tu jej temacik: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236597[/url]

Posted

Wydarzenie na fejsbuczku i więcej fot, zapraszam do udostępniania: [url]http://www.facebook.com/events/142118402603000/[/url]

Posted

ale to jest w stylu - "chciała bym, chciała, chciala bym chciała..."

ale zawsze możesz jej dać DT - wtedy pełnia zastanowienia czy psiura pasuje do Zuz i do domu

Posted

[quote name='panbazyl']ale to jest w stylu - "chciała bym, chciała, chciala bym chciała..."

[/QUOTE]
eee u mnie chciała bym , oznacza - zaraz będę mieć :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']eee u mnie chciała bym , oznacza - zaraz będę mieć :evil_lol:[/QUOTE]

no u mnie podobnie, choć "no juz mam" (to o ogarze bo chłop to myślał, że za 100 lat może, a morze?????)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...