Amber Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 No to przynajmniej masz pewność, że Zu smakuje ;)
evel Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 O, to na pewno :evil_lol: Zastanawiam się, jak ludzie mogą tym karmić psy na co dzień. Zu zapodaje takie bąki, że można umrzeć :mdleje:
Amber Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 To już trochę znasz mój ból z tymi bąkami... Tylko mój piesio robi je odpowiednio większe objętościowo do masy :lol: Ale np. jamnice po czymś takim w ogóle nie mają problemów i mogły by spokojnie jeść Frolic na co dzień. Teraz wyszło na to, że jestem złym właścicielem, bo nie daje pieskom radości z jedzenia :( :evil_lol:
Yorkomanka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='gops']nie ma chyba psa który oparł by się frolicowi :lol:[/QUOTE] znam takie dwa... a nie jednak jednego bo mój to nie pies:diabloti: ale on i pseudo pinczerek ciotki to takie same niejadki
gops Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='Yorkomanka']znam takie dwa... a nie jednak jednego bo mój to nie pies:diabloti: ale on i pseudo pinczerek ciotki to takie same niejadki[/QUOTE] oo ja już nie kupuje frolica bo miała pół parku na głowie :lol: zawsze jakiś wyczuł co mam w kieszeni a moje psy szaleją na sam zapach a że to słone to uwielbiają i smak .
vege* Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='gops']nie ma chyba psa który oparł by się frolicowi :lol:[/QUOTE] Ja znam, moja Nuka :evil_lol:
evel Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 A Zu ma bęben jakby miała się zaraz oszczenić. Niestety, to, co z niej zapewne niedługo wylezie dalekie będzie od szczeniaczków :evil_lol:
Vectra Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 znam jorka , który jadł na śniadanie 2 froliki i słonego paluszka :diabloti: Lalka też czasem dostawała , jak była grzeczna - bo to ten sam dom :sg168: Są psy co tego nie tykają , własnie mi tańczy po plecach :evil_lol: Zu wytoczy jednego , brązowego szczeniaczka :loveu: o zabijającym zapachu :diabloti:
dorka1403 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 ja tez kupiłam na smaki..ale jakiegos mega szału nie było....a z gów.. to idź w pola heeeeen daleko i wpuść ją w krzaczory...a później w nogi co by cie smród nie oszołomił :D
panbazyl Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 moje cholery w nocy do spółki z kotami też zrobiły włam na swoją calodniową rację zywieniową.... I pożarły razem z woreczkami bo się jeszcze rozmrażało.... I jakoś rano nie czekały na mnie a raczej unikaly mnie jak diabeł wody swięconej. Chyba dziś taki dzień był.
Aleks89 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Luc kiedyś ściągnął z blatu swoją dawke żywieniową 3dniową przygotowaną na delegacje do dziadków.Czyli jakieś prawie 2kg na raz:diabloti:Popił 3l wody i rano srał i srał i srał anakonda to była ,a nie gówno:lol:
Aleks89 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='panbazyl']moje cholery w nocy do spółki z kotami też zrobiły włam na swoją calodniową rację zywieniową.... I pożarły razem z woreczkami bo się jeszcze rozmrażało.... I jakoś rano nie czekały na mnie a raczej unikaly mnie jak diabeł wody swięconej. Chyba dziś taki dzień był.[/QUOTE] Kaja jak coś odwali to na mój widok jeździ dupą po ziemi z miną "to nie ja to nie to nie ja to nie ja to nie ja" ,a na sam dźwięk swojemu imienia sp...la na posłanie ,aż rwie podłoge.:lol:
omry Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Aż przez Was kupiłam :lol: Moje wszystkie zwariowały :)
panbazyl Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 a ja dziś czekam na dostawę suszonego mięsa w krokiecikach. Ciekawa jestem jak psy podejdą do tego. próbki już były i byl szał futer. Jeśli będzie tak jak po próbce to mam w końcu coś na wyjazdy dla piesów, bo na suchym po 3 dniach dostają takiej sr..aki że szok.... leci jak z kranu z psów. w nocy dziś ogar pożarł ukochaną zabawkę moich dzieci.... Gryyy! Od dziś śpi w klatce zamknięty!
evel Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Może ktoś chce maliniaczkę? :razz: Młoda, piłkomózgowa, zgodna do psów. [IMG]http://img641.imageshack.us/img641/1125/tndsc2491.jpg[/IMG]
evel Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Biega sobie po wsi lubelskiej od jakiegoś czasu, durne chamstwo wiejskie ją kijami odgania. Je to, co uda jej się znaleźć, wygląda jak stara szkapa, a szacunkowo ma koło 2-3 lat :roll: Gdyby ktoś mógł ją udostępnić na jakichś innych forach czy gdziekolwiek, to bardzo proszę. Tu jej temacik: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236597[/url]
Aleks89 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Unbelievable']skąd ona? "trochę" chudzinka[/QUOTE] Ogól Brume będzie to samo:diabloti:
evel Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Wydarzenie na fejsbuczku i więcej fot, zapraszam do udostępniania: [url]http://www.facebook.com/events/142118402603000/[/url]
panbazyl Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ale to jest w stylu - "chciała bym, chciała, chciala bym chciała..." ale zawsze możesz jej dać DT - wtedy pełnia zastanowienia czy psiura pasuje do Zuz i do domu
Unbelievable Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Aleks89']Ogól Brume będzie to samo:diabloti:[/QUOTE] eeeej bez przesady, ona nie jest aż takim kościotrupkiem :diabloti:
Vectra Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='panbazyl']ale to jest w stylu - "chciała bym, chciała, chciala bym chciała..." [/QUOTE] eee u mnie chciała bym , oznacza - zaraz będę mieć :evil_lol:
panbazyl Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Vectra']eee u mnie chciała bym , oznacza - zaraz będę mieć :evil_lol:[/QUOTE] no u mnie podobnie, choć "no juz mam" (to o ogarze bo chłop to myślał, że za 100 lat może, a morze?????)
Recommended Posts