Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ja też się w biednym TOPICZKU zakochałam... Quote
gosia.marta Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 jakie cudo... z pysia i koloru wyglada podobnie do mojej Myszki [*] z Palucha... ja tez jakis grosik Topikowi dorzuce, poprosze o numer konta... Quote
mimiś Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 gosia. marta- cudownie, cioteczko!! ja tez mam słabość do pręgusków.. dodam,że watek bardzo "ogarniety", info podawane ne bieżąco, finanse tez ,nie trzeba sie domyslac - Topik,konkretne dziewczyny wzięły cię w swoje ręce![IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/klatsch.gif[/IMG] Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dziękujemy! Dziękujemy za dar serca Gosiu.Marto! :loveu::loveu: A Mimiś nas pochwaliła! Też dziękujemy!:loveu::loveu: Quote
asiamm Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 no i tak powinny wyglądać rozliczenia, a nie jak na niektórych wątkach... a co do pręgusków to utkwił mi w pamięci Pręgusek, który miał wątek na dogo, ale został zagryziony w schronisku [*] dobrze że ten najgorsze ma już za sobą Quote
anka2909 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Pychol do góry już teraz będzie z górki ! :) Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=navy]Powiem Wam szczerze - bardzo nie lubię wątków, gdzie rozliczenia są prowadzone za późno i niedokładnie. :-([/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=navy][B]Wysyłamy nasze ciężko zarobione pieniądze, a przecież nie mamy ich zbyt dużo...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=navy]Każdy grosik darczyńcy TOPIKA jest na wagę złota i darczyńca będzie wiedział, co się z nim dzieje [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=navy](i z grosikiem, i z Topikiem)! :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Alicja Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dostałam wątek Topika na PW ...bidulek chłopak Dziś nie mogę wam nic obiecać ...wczoraj mój łobuziak miał zabieg , ale jak tylko coś zabrzęczy w kieszeni to do Topikowej skarbonki wrzucę Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Witamy serdecznie Alicjo! :) Mam nadzieję, że Twój łobuziak czuje się dobrze po zabiegu. Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Topik kłania się pięknie i wita kolejnego miłego gościa! :) Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wiem o tym :) Głównie chodziło o to, że przyszedł Człowiek miły sercu! :) :) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Wiem o tym :) Głównie chodziło o to, że przyszedł Człowiek miły sercu! :) :)[/QUOTE] O jej rozplynelam sie :):) teraz musze sie jakos zestalic :):) Quote
dusje Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Moniko z Katowic, Dziekuje za zaproszenie na watek Topika. Jestem wstrzasnieta, tym bardziej ze bodajze 2 dni temu przeczytalam w wersji internetowej w kolejnej edycji Fakt - historie nieszczesliwego psiaka zakatowanego mlotkiem w bialy dzien na oczach przechodniow. Psiak zostal powierzony oprawcy przez pania idaca do szpitala i nie mogaca sie opiekowac dalej swoim psiakiem. Zaplacila mu 40 zl za wyszukanie domu dla psiaka..........Pies zostal uspiony ze wzgledu na liczne i glebokie obrazenia.......Pisze i trzese sie na wspomnienie :-( Tu link do artykulu [URL]http://www.fakt.pl/Zabil-psa-mlotkiem-DRASTYCZNE-ZDJECIA,artykuly,67652,1.html[/URL] Chcialabym jakos pomoc Topikowi - czy ktos wystawia bazarki? Jesli tak, chetnie przekaze kilka fajowych pluszakow przytulanek. Moge je wyslac tylko z NL, chyba ze ktos zaufa mi, wplaci pieniazki na konto Tofika i zaczeka na przyjazd pluszakow do PL, wowczas wysle je juz z kraju droga pocztowa. Czy taka pomoc moze byc? :lol: Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dusje! Każda pomoc jest bardzo, bardzo cenna! :) Oczywiście, że może tak być. Szczegóły ustalimy na pw, bo muszę skontaktować się z dzieczynami, które robią bazarki. Quote
Basia1968 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 i ja także patrzę do chłopaczka. Zalatana jestem, że szok. Quote
mmd Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Witam Topika:) Nie było mnie cały dzień, a niedobre Ciotki nie podrzucały bazarku, a jest w moim podpisie:mad:. Mamy ponad 80 zeta utargu:) Quote
Monika z Katowic Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Witam Mmd! :) Dzięki za bazarek :) Quote
Pliszka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Pieniążki z mojego bazarku (60zł) wpłacone :) Trzymaj się Topiczku! Quote
Monika z Katowic Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Pliszko! W imieniu TOPIKA dziękuję z całego serca za bazarek!:multi::multi: Zaraz w poniedziałek idę sprawdzić do banku wpływy. Dla TOPIKA będę musiała się przełamać i wziąć internetowy dostęp do konta. :oops: Od tygodnia panie w banku patrzą na mnie niezadowolone, bo codziennie przyłażę po stan konta i tytuły przelewów... :evil_lol: Quote
Ekiana Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Witam :) Trzymam kciuki za zdrówko Topika, ale najbardziej za to aby jego smutna mordka pięknie się w końcu uśmiechnęła. Wczoraj nadałam przelew na jego konto 50 zł. Pewnie w poniedziałek dojdzie. Pozdrawiam! Quote
Jolanta08 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dziękuję za zaproszenie na watek i oczywiście wpłacę coś dla Topika ale do 08 kwietnia, wcześniej nie dam rady.Proszę o dane do przelewu a dla psiaka duuuże mizianko.Nieszczęśliwa ale dzielna psina.:-( Quote
hebanowa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Może cos napiszecie dziewczyny więcej o Topiku....jak się dziś czuje? Quote
Recommended Posts