mala_czarna Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Pozwoliłam sobie sprawdzić o której godzinie pisała Doginka na Dogo. W końcu to nie tajemnica, a ja nie ingeruję przecież w sprawy prywatne. Ariss, ja wiem, że Wy się raczej bliżej znacie niż dziewczyny, które tu piszą, i jeśli nie dostałaś od niej zdjęć to już chyba nie ma na co liczyć. Nie wiem, może przesadzam, może ktoś mi teraz zarzuci, że się czepiam, ale czy to wszystko dlatego, że to zwykły, pospolity kundelek, a nie champion, reproduktor z medalami? Przykre to bardzo. Quote
ariss Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 ale wpadłam na pomysł, pamiętam że maławaszka komuś przesyłała na mail chyba kilka tych zdjęć, może coś ma na poczcie...zaraz do niej napiszę! Quote
malawaszka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 dobrze, że sobie przypomniałas o tym że je wysyłałam bo ja zupełnie nie pamiętałam :oops: no i dobrze, ze mam bałagan na gmailu hahaha Quote
mala_czarna Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No to teraz pytanie: porobię mu ogłoszenia, ale czy mam prawo dawać namiary telefoniczne na mnie, czy jednak na Paluch? Jak to zrobić? Na dt go nie wyciągniemy, bo wszędzie brak kasy. Fotogeniczny chłopak jest!! :) Waszka, a propo sznupa mini - rozmawiałam z Martą - wszędzie kiepsko z dt, nawet z tymi płatnymi. Jak coś będzie to jesteś pierwsza w kolejce. Quote
malawaszka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 dawaj na siebie namiary w ogłoszeniach bo na paluch to nie ma sensu dawać dzięki za inf. Quote
mala_czarna Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Jakiś tajemniczy ten topik. Apsa też usunęła swój post. Quote
KWL Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Super że mamy takie ładne zdjęcia do ogłoszeń - co do namiarów w ogłoszeniach, to skoro pilotuje na razie Gracjana to mogą być moje. Tylko nie wiem czy aż tak się z ogłoszeniami spieszyć. Może skoro już jest na Paluchu to ciachnąć go od razu ( Paluch z automatu przed wydaniem sterylizuje tylko rasowce ) - będzie mniejszy problem z adopcją, i jasność w tej kwestii. Nie lubię pilnować sterylek po adopcji. Quote
morisowa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 tak było... a teraz jest tak :shake: Nie dał się namówić na podejście do kraty? Do człowieka? - a po co :roll: Ludzie... oni potrafią tylko ranić. Gracjan już się o tym przekonał. Czy odbudujemy jego wiarę? Quote
malawaszka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 APSA napisał(a):Apsa ma manię prześladowczą :evil_lol: niedługo chyba wszyscy na dogo ją będą mieli :evil_lol: Gracusiu biedaczku... Quote
APSA Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ale ja wiem, że jestem śledzona :nerwy: tzn. teraz dzięki nowej, lepszej dogo-wyszukiwarce już nie :evil_lol: ale kto wie, kiedy to się skończy? Swoją drogą manię prześladowczą mam od zawsze, zanim jeszcze zaczęli mnie śledzić :p Gracjanku, co ten świat Ci zrobił? :shake: Quote
NiJaSe Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 a ta kastracja faktycznie byloby dobrze , ja tez nie lubie pilnowac potem ludzi mimo czy aby napewno "nie wylecialo im z glowy" Quote
sleepingbyday Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 APSA, nawet paranoicy maja wrogów ;-). twoja nadzieja w tym, ze admini nie znaja się na informatyce ;-). no, jak żem wróciła była zdelegacji, to dogo przestało działac. przypadek? ;-) proponuje w ogłoszeniach dawac namiary na KWL i na NiJaSe - czasem się do kogos nie można dodzwonić, więc niech maja laternatywe ludziska. absolutnie nie na paluch i nie mówic o paluchu. tutaj apsy manię rozumiem - ona sie psom opłaca. Quote
KWL Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Gracjan się trochę psychicznie pozbierał. Wczoraj był już dość kontaktowy, skakał i poszczekiwał przy kracie. Śmieszny jest. Jednocześnie wystawiał się do głasków i pomrukiwał poszczekiwał - ty się ze mną za bardzo nie spoufalaj. no no ! Quote
mala_czarna Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Kurcze, no namiary telefoniczne ok, ale jak kto zapyta gdzie aktualnie jest pies to co w ogłoszeniu napisać? Bo w treści chciałam napisać, że piesek biedny, znaleziony w Parku Skaryszewskim, ze względu na brak możliwości pozostawienia go u znalazcy wylądował na... No własnie? Gdzie? Quote
morisowa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 "wylądował w schronisku" - nie trzeba pisać w jakim, a jak ktoś zadzwoni to już można powiedzieć. Chodzi o to, żeby nie podawać kontaktu na schronisko, żeby potem do biura nie dzwonili "ja z tego ogłoszenia" "no, o Gracjana chodzi" bo tam jest ponad 2000 psów i bez numeru psa nie będą wiedzieli o co chodzi. A nawet jakby w ogłoszeniu numer psa podać, to i tak bez sensu - bo co mogą powiedzieć o psie? Wiek, płeć i czy obecnie nie jest leczony - tyle co mają w komputerze. Pomijając juz fakt, że do biura się dodzwonić, to szczęście trzeba mieć. Quote
NiJaSe Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 dogo mnie doprowadza do furii i niekontrolowanych napadow zlosci ot co ! jeszcze raz taka akcja a przestane byc poczytalna 662 193 687 to moj numer jakby co , mail na pw komu ? Quote
sleepingbyday Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 nie mzóżmy bytów ponad potzrebe, mejle tez do was. co prawda ja jestem pzreciwniczką podawania mejli. ale to żeby czasu nie tracić. Quote
Recommended Posts