Jump to content
Dogomania

Gracjan - jednak na Paluchu - prosimy o deklaracje i pomoc. ZAADOPTOWANY.

Recommended Posts

Posted

Oto Gracjan

Gracjan to niewielki młody psiak znaleziony 19.02.10 w parku Skaryszewskim. Jego los to przeplata wydarzenia dobre i złe, niesiony w górę odruchem serca za chwilę trafia na ścianę braku możliwości.
Ostatni nawrót historii zaprowadził go do schroniska na Paluchu.
Gracjan jest niewielki - waży około 12 kg. Potrzebuje bardzo swojego człowieka którego będzie mógł żarliwie całym swoim serduszkiem pokochać. Nie jest jednak tylko słodką małą przylepą. To zupełnie prawdziwy pan pies z charakterkiem, wymaga wyrozumiałego mądrego kochania, rozsądnej opieki i nieco doświadczenia w postępowaniu z małym sprytnymi zaborcami :-)

Gracjan prosi was o pomoc !

Hotelik dla niego to co najmniej 300 zł miesięcznie - prosimy o deklaracje.
A może ktoś przygarnął by go na DT za pokryciem kosztów utrzymania ?
A może poszczęści mu się i znajdze DS - djcie mu szansę dając ogłoszenia !

Gracjan na Paluchu:

[FONT=verdana][SIZE=2]ID: 0536/10[/FONT] rejon V pawilon X box D
[FONT=verdana] Gatunek: PIES [ MIESZANIEC ] [ samiec ][/FONT]
[FONT=verdana] Masc: brązowy, czarny na grzbiecie[/FONT]
[FONT=verdana] Waga: 12,000[/FONT]
[FONT=verdana] Skad: St. Augusta 18[/FONT]
[FONT=verdana] Znaki: biały żabot[/FONT]

W najbliższym czasie po zakończeniu kwarantanny czekają go przenosiny do boxu stałego.

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie elegant :-) Ale nie wiem czy on taki "nakolankowy" :-) Wielkość nie ma znaczenia - Gracjan może przecież być bardzo aktywnym "wielkim" psem i wspaniałym towarzyszem zabaw :-)

Posted

ja tez jestem, na sekunde.

zdjęcie z palucha - widac róznicę. takie sa zdjęcia ze schronu, psy w szoku, przestarszone, brr...

już wiemy, gdzie gracek siedzi, poprosilam apsę, zeby zajrzała do niego, jak znajdzie chwilę.

Posted

Gracjan siedzi w boksie z dwoma psami, jest osowiały i nie specjalnie zainteresowany kontaktem z ludźmi. Jego towarzysze z boksu zabiegają o głaski i zainteresowanie - on po prostu leży w boksie...

Posted

[quote name='KWL']Gracjan siedzi w boksie z dwoma psami, jest osowiały i nie specjalnie zainteresowany kontaktem z ludźmi. Jego towarzysze z boksu zabiegają o głaski i zainteresowanie - on po prostu leży w boksie...[/QUOTE]

Apatia, niechęć, niezrozumienie sytuacji.
Tragedia dla niego. A jeszcze niedawno miał pewnie domek i swojego Pana a teraz zamknięty za kratami w ciągłym hałasie i strachu

Posted

no kurde blaszka faktycznie
napisze do doginki z prosba o wyslanie zdjec na emaila , jak juz je dostane to komu przeslac , sory ze ja ich tu nie wstawie ,ale nie wiem czemu na kompie w pracy nie chce mi wrzucac zdjec

Posted

[quote name='APSA']Ktoś pracowicie je wszystkie usunął :shake:

Może dziewczyny, które robiły ogłoszenia, coś mają :roll:[/QUOTE]

Zdjęcia (jeśli Doginka je da), prześle mi na pocztę NiJaSe. Jak tylko je dostanę wstawię na topik.

Posted

dognka zawsze chętnie udostępniała swoje zdjęcia do uzytku wszystkim, którzy by chcieli.

ja mam tylko z komórki, jka stoi w parku.

załamka. pies intensywnie zabiegający o kontakt z człowiekiem wtakim stanie. po prostu przechodzi traumę. cicho liczyłam, że dowiem się, że gracek lata po boksie i szczeka....

ariss, czy twoja deklaracja jest aktualna? ja mogę na razie 5 zł miesięcznie zadeklarować.

lece na delegacje, będę w poniedziałek, ale może uda mi sie zajrzeć do gracka z kompa szefowej. może..

Posted

dognka zawsze chętnie udostępniała swoje zdjęcia do uzytku wszystkim, którzy by chcieli.

ja mam tylko z komórki, jka stoi w parku.

załamka. pies intensywnie zabiegający o kontakt z człowiekiem wtakim stanie. po prostu przechodzi traumę. cicho liczyłam, że dowiem się, że gracek lata po boksie i szczeka....

ariss, czy twoja deklaracja jest aktualna? ja mogę na razie 5 zł miesięcznie zadeklarować.

lece na delegacje, będę w poniedziałek, ale może uda mi sie zajrzeć do gracka z kompa szefowej. może..

Posted

Dziś niby go widziałam na własne oczy...Leżał sobie zwinięty za innymi psiakami,dlatego musiałam uwierzyć na słowo,że to ON.Szkoda,że juz na Paluchu, ale dobrze,że ma swoich wielbicieli.

Posted

NiJaSe napisał(a):
ech nie dostalam ani odpowiedzi ani zdjec :|

myśle ze ktoś kto robił ogłoszenia moze ma fotaski na kompie , albo pozostaje ściągnąć z ogłoszeniowych

Posted

mala_czarna napisał(a):
Po jaką cholerę było to robić? Krew mnie chyba dzisiaj zaleje, bo humor i tak mam do 4 liter :shake:

[FONT=Arial]
dziś masakryczny dzień .... moje PW dziś kwiczy ;/

no przecie poklasku nie było to cza było dupe zwinąć , foty pokasować a psu fu.ckasa pokazać ...niech teraz gnije na Paluchu .....wqrw mnie łapie ..jak sie jeszcze lalunie za krytyke obrażają[/FONT]