Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie mam pojęcia co to jest zatropie, z której to strony... a kocyki są ok bo jak będzie znajomy zapach to może będzie się trzymał blisko, chociaż obawiam się, że jego już dawno tam nie ma bo za długo to wszystko trwa :(

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naprawdę nie wiemy gdzie szukać...zostały tylko ogłoszenia w lokalnej gazecie,która ukazuje się aż w miejscowości Głowno pod Łodzią...może ktoś widział psinę...

Posted

malawaszka napisał(a):
dalej nic??????

Zamówiłam dzisiaj ogłoszenie w lokalnej prasie, które ukaże się w czwartek. Poza tym chcę dodać, że rozmawiałam dzisiaj z osobą z ŁSPZ ; która poszukuje potrąconego psiaka z nogą w gipsie ( niedżwiedziowaty), który nawiał z weterynarii. Na moją informację O Elmo, Pani powiedziała, że jakies 3- 4 dni temu widziała w Łowiczu psiaka w kolorze jak to okresliła "pieprz z solą". Nie wiem jak to przyjąc do wiadomości, czy to możliwe ? ale na wszelki wypadek my które mieszkamy w Łowiczu musimy też mieć większe baczenie na samotnie wałęsające się psiaki .

Posted

w zasadzie po tym wątku widać, że dopóki nie zobaczy go ktoś, kto zna go osobiście to nie będzie pewności czy to ten pies był widziany... zresztą nawet sylwiaso pomyliła go z innym psem :mdleje: wtęc tamta osoba też mofła widzieć któregoś z tych ostatnio odwiezionych do schroniska

Posted

Donata napisał(a):
Zamówiłam dzisiaj ogłoszenie w lokalnej prasie, które ukaże się w czwartek. Poza tym chcę dodać, że rozmawiałam dzisiaj z osobą z ŁSPZ ; która poszukuje potrąconego psiaka z nogą w gipsie ( niedżwiedziowaty), który nawiał z weterynarii. Na moją informację O Elmo, Pani powiedziała, że jakies 3- 4 dni temu widziała w Łowiczu psiaka w kolorze jak to okresliła "pieprz z solą". Nie wiem jak to przyjąc do wiadomości, czy to możliwe ? ale na wszelki wypadek my które mieszkamy w Łowiczu musimy też mieć większe baczenie na samotnie wałęsające się psiaki .

Donato,super,że zamówiłaś...jakoś liczę,że ktoś odezwie się po tym ogłoszeniu...

Posted

cioteczki byłam rano,ale to nie Elmuś:shake::-(:-(w południe kolejny tel.jadę znów pomyłka:-(dzwoniłam do Gminy w sprawie Elmusia P.Kasia mówi,że przybłąkał się piesek do gospodarstwa w ŚwieryżuII jadę okazało sie,że to znów nie Elmuś,ale stary owczarek niemiecki,który będzie czekał u tych ludzi na miejsce w schronisku,ręce mi już całkowicie opadły....

Posted

Javena napisał(a):
Ja myslę ,że trzeba jeszcze raz zacząc od lasu. Tam gdzie zniknął.

Też tak myślę. Wszystko może się zdarzyć, ale od początku nie bardzo byłam przekonana o tym, że zawędrowałby aż do Łowicza. Gdybym była w tamtej okolicy, to bym "przeczesywała" las. Może w lesie coś mu się stało np. mógł wpaść do jakiegoś wykopu, mógł go zaatakować jakiś większy bezpański pies. Tfu, tfu, żeby się wreszcie znalazł cały i zdrowy!

Posted

Jest już ogłoszenie w Nowym Łowiczaninie...dzwonił do mnie wczoraj p.leśniczy,przeczesywali las w Otolicach,bez rezultatu.Wszyscy pracujący w lesie robotnicy wiedzą o zaginięciu psiaka.Powiedział też,że myśliwi z lokalnego koła nie strzelają do psiaków(zna ich osobiście) i możemy być pewni,że z ich strony nie grozi Elmo niebezpieczeństwo.

Posted

[quote name='Romka']Jest już ogłoszenie w Nowym Łowiczaninie...dzwonił do mnie wczoraj p.leśniczy,przeczesywali las w Otolicach,bez rezultatu.Wszyscy pracujący w lesie robotnicy wiedzą o zaginięciu psiaka.Powiedział też,że myśliwi z lokalnego koła nie strzelają do psiaków(zna ich osobiście) i możemy być pewni,że z ich strony nie grozi Elmo niebezpieczeństwo.
Ogłoszenie w Nowym Łowiczaninie;

Powiesiłam też informację w sklepie motoryzacyjnym obok mnie,to bardzo znany sklep motoryzacyjny w naszym mieście,dużo ludzi tam kupuje.

.