Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciągle podglądam ten wątek i czekam z nadzieją że będzie jakaś pozytywna wiadomośc. A tu cisza...a ja ciągle jak wychodzę na dwór z moimi psiakami mam przed oczyma małego Elmo i myślę, że jest coraz zimniej i jak ta psina sobie radzi.

Elmo wyjdź w końcu z jakichś krzewów i wróć do nas!!!

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mialam telefon z Lowicza, ul. Kaliska... Kobieta poinformowala mnie, ze identyczny pies siedzi na ulicy przy domkach. Niestety to znowu nie byl Elmo...:-(
Ostatnio slyszalam wzruszajaca opowiesc dotyczaca odnalezienia innego psa, jak to po trzech latach, ktos komus powiedzial, ze poszukiwany pies jest na sasiedniej wsi...Wlasciciel pojechal pod wskazany adres i oczywiscie rozpoznal swojego pupila, po czym zapakowal go do samochodu i zawiozl do domu. Pies po wyjsciu z samochodu, pobiegl sprawdzic czy nadal jest dziura w ogrodzeniu, przez ktora uciekl !!! pamiétal o niej mimo uplywu czasu... Zyl szczesliwie 18 lat i opiekunowie wpominajá go ze wzruszeniem...
ELMO WRACAJ!!!

Posted

Zostawiłam plakat z naszym Elmo w składzie węglowym i z paszą dla zwierząt na Górkach w Łowiczu,tam przyjeżdza dużo rolników z okolicznych miejscowości,może...

Posted

Donata napisał(a):
Biedny Elmuś, gdzie jesteś?
Cioteczki ja jeszcze raz porozwożę ulotki,może tym razem w innym kierunku nie wiem gdzie już jeżdzić?!okolice do 25km w ogłoszeniach z ludzmi rozmawiałyśmy Czekamy na cud!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki ja jeszcze raz porozwożę ulotki,może tym razem w innym kierunku nie wiem gdzie już jeżdzić?!okolice do 25km w ogłoszeniach z ludzmi rozmawiałyśmy Czekamy na cud!!

Dziś z Romką byłyśmy w Otolicach (tel.) Okazało się, że to ten sam psiak, który wałęsał się w lesie i już wcześniej miałyśmy okazję go widzieć lecz wystraszony nie chciał do nas podejść. Upłynęło trochę czasu, maluch stwierdził widocznie, że życie w lesie nie jest fajne, przełamał strach, podszedł do pobliskiego domku, który go podkarmiał i zamieszkał na podwóreczku :multi:Jest w dobrej kondycji i ma kolegę. Niedawno do Państwa przybłąkały się również dwa kociaki, które też znalazły schronienie :multi: Super, że są ludzie, którzy nie widzą problemu w pomaganiu zagubionym zwierzakom...
Mam nadzieję, że Elmo również jest pod troskliwą opieką :roll: Cały czas szukamy cię piesku...

Posted

[quote name='Romka']To są zdjęcia psiaka z Otolic:

Pamiętacie psiaka z lasu,ma dom.a oto jego zdjęcia;

...zdjęcia robione przez ogrodzenie a psiaki cały czas były w ruchu.W domu są jeszcze 2 kotki i 2 psiaki.Jednego widzicie na zdjęciu.Wybieramy się tam jeszcze raz,zeby przekazac pani krople na kleszcze i tabletki na odrobaczenie dla psiaka.Choć jedna historia szczęśliwie zakończona!

Posted

Javena napisał(a):
A ja ciągle wchodze z nadzieją......:(

I ja też zaglądam z myślą, że coś może się wyjaśniło gdzie nasz mały Elmo. I znów nic...... Elmo cały czas czekamy na ciebie.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Romka']A tak wygląda psiak,którego wczoraj znalazły na Osiedlu Kostka dziewczynki i zaprowadziły do lecznicy,dziś był już w schronisku.Dałyśmy mu na imię Wituś:

Wituś pojechał do domu we Wrocławiu: