Donata Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ciągle podglądam ten wątek i czekam z nadzieją że będzie jakaś pozytywna wiadomośc. A tu cisza...a ja ciągle jak wychodzę na dwór z moimi psiakami mam przed oczyma małego Elmo i myślę, że jest coraz zimniej i jak ta psina sobie radzi. Elmo wyjdź w końcu z jakichś krzewów i wróć do nas!!! Quote
Olivin Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Mialam telefon z Lowicza, ul. Kaliska... Kobieta poinformowala mnie, ze identyczny pies siedzi na ulicy przy domkach. Niestety to znowu nie byl Elmo...:-( Ostatnio slyszalam wzruszajaca opowiesc dotyczaca odnalezienia innego psa, jak to po trzech latach, ktos komus powiedzial, ze poszukiwany pies jest na sasiedniej wsi...Wlasciciel pojechal pod wskazany adres i oczywiscie rozpoznal swojego pupila, po czym zapakowal go do samochodu i zawiozl do domu. Pies po wyjsciu z samochodu, pobiegl sprawdzic czy nadal jest dziura w ogrodzeniu, przez ktora uciekl !!! pamiétal o niej mimo uplywu czasu... Zyl szczesliwie 18 lat i opiekunowie wpominajá go ze wzruszeniem... ELMO WRACAJ!!! Quote
Romka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Zrobiłam psiakowi zdjęcie i wrzucę potem na wątek.Chyba zaczęły działać nowe ogłoszenia,które wydrukowałam w formacie A5. Quote
Cantadorra Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Mam nadzieję, że z Elmo historia bedzie podobna. Quote
Romka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 A tak wygląda psiak: Psiak mieszka w domu obok. Quote
Romka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wrzuciłam Elmo na wątek schroniska w Głownie,jest najbliżej naszego: http://www.dogomania.pl/threads/184024-Przytulisko-dla-zwierz%C4%85t-w-G%C5%82ownie.-Potrzebna-wizyta-PA-w-BYDGOSZCZY-!!!!/page101 Quote
Romka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zostawiłam plakat z naszym Elmo w składzie węglowym i z paszą dla zwierząt na Górkach w Łowiczu,tam przyjeżdza dużo rolników z okolicznych miejscowości,może... Quote
sylwiaso Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Donata napisał(a):Biedny Elmuś, gdzie jesteś?Cioteczki ja jeszcze raz porozwożę ulotki,może tym razem w innym kierunku nie wiem gdzie już jeżdzić?!okolice do 25km w ogłoszeniach z ludzmi rozmawiałyśmy Czekamy na cud!! Quote
Olivin Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 sylwiaso napisał(a):Cioteczki ja jeszcze raz porozwożę ulotki,może tym razem w innym kierunku nie wiem gdzie już jeżdzić?!okolice do 25km w ogłoszeniach z ludzmi rozmawiałyśmy Czekamy na cud!! Dziś z Romką byłyśmy w Otolicach (tel.) Okazało się, że to ten sam psiak, który wałęsał się w lesie i już wcześniej miałyśmy okazję go widzieć lecz wystraszony nie chciał do nas podejść. Upłynęło trochę czasu, maluch stwierdził widocznie, że życie w lesie nie jest fajne, przełamał strach, podszedł do pobliskiego domku, który go podkarmiał i zamieszkał na podwóreczku :multi:Jest w dobrej kondycji i ma kolegę. Niedawno do Państwa przybłąkały się również dwa kociaki, które też znalazły schronienie :multi: Super, że są ludzie, którzy nie widzą problemu w pomaganiu zagubionym zwierzakom... Mam nadzieję, że Elmo również jest pod troskliwą opieką :roll: Cały czas szukamy cię piesku... Quote
sylwiaso Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 W Nowym Roku 2012 tylko chcę Elmusiu wróć..........................................................:multi::multi::multi::-( Quote
malawaszka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Elmo już dość tego wędrowania psiaku :( Quote
Romka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Romka']To są zdjęcia psiaka z Otolic: Pamiętacie psiaka z lasu,ma dom.a oto jego zdjęcia; ...zdjęcia robione przez ogrodzenie a psiaki cały czas były w ruchu.W domu są jeszcze 2 kotki i 2 psiaki.Jednego widzicie na zdjęciu.Wybieramy się tam jeszcze raz,zeby przekazac pani krople na kleszcze i tabletki na odrobaczenie dla psiaka.Choć jedna historia szczęśliwie zakończona! Quote
Cantadorra Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 To takie budujące, że czasem zabłąkane zwierzątka doczekują się happy endu. Bardzo się cieszę. Quote
Donata Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Javena napisał(a):A ja ciągle wchodze z nadzieją......:( I ja też zaglądam z myślą, że coś może się wyjaśniło gdzie nasz mały Elmo. I znów nic...... Elmo cały czas czekamy na ciebie. Quote
Romka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Javena']WIEM ,ZE DOTYCZY TO LUDZI ,ALE MOŻNA ZAPYTAC. http://krzysztof-jackowski.info/dla-klientow/ Jaweno,skorzystałam z Twojej podpowiedzi,czekam na informację. Quote
Romka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Romka']Malawszko,tak wygląda psiaczek z Dąbkowic,Bartuś: Zaraz złożę mu wątek i będziemy mu szukać domu... Bartuś już w swoim domu: Quote
Romka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Romka']A tak wygląda psiak,którego wczoraj znalazły na Osiedlu Kostka dziewczynki i zaprowadziły do lecznicy,dziś był już w schronisku.Dałyśmy mu na imię Wituś: Wituś pojechał do domu we Wrocławiu: Quote
Romka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Javena napisał(a):Nadal nic nie wiadomo o Elmo? Nadal nic nie wiadomo. Quote
malawaszka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ech szczęściarze, a Elmuś... :( tak strasznie przykro... :( Quote
Recommended Posts