Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DIF napisał(a):
Artuś świetnie brzmi! :klacz:

Padło na wątku pytanie o szczepienie.
Niedawno pani Grażyna założyła Artusiowi mu książeczkę zdrowia i zaszczepiła go. Nie wiem jak jest z odrobaczeniem, zapomniałam zapytać!

Czekam na telefon od figu i nastawiamy się na poniedziałek. Pani Grażynka pojedzie ze mną i maluchem do Warszawy.
Nie wiem czy figu ma jakiś transporterek, bo bardzo by się przydał.
OJ...juz i ja czekam tego poniedziałku...
A nie mial juz malutki ataku od zeszłego tygodnia?? MAm nadzieje, że się wszystko uda i będzie dobrze, że juz nigdy ataki nie wrócą...:)

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Abruś, wielkie dzięki! :loveu:

TERESA BORCZ napisał(a):
o ile wiem pojedzie z Artulkiem siostra Figu,

Niestety od dwóch dni nie mogę się skontaktować z figu!
Dzwonię i nagrywam się na sekretarę i nic!
:-(

Będę jeszcze dzisiaj próbować, bo jutro przecież poniedziałek ..... :shake:

Posted

DIF napisał(a):
Abruś, wielkie dzięki! :loveu:

Niestety od dwóch dni nie mogę się skontaktować z figu!
Dzwonię i nagrywam się na sekretarę i nic!
:-(

Będę jeszcze dzisiaj próbować, bo jutro przecież poniedziałek ..... :shake:
O jeeeeeeeessssooo:(:( nawet nie chcę myśleć...:/

Posted

kurcze czy ten Artus -Bartus ma jakiegos pecha ktory go przesladuje? a moze to jego poprzednia pani nie chce sie z nim rozstac...

Posted

IVV napisał(a):
kurcze czy ten Artus -Bartus ma jakiegos pecha ktory go przesladuje? a moze to jego poprzednia pani nie chce sie z nim rozstac...

Nie, nie, nie..nie ma pecha....nie ma pecha...musi byc dobrze..
DIF..czekamy na wieści....przeciez to juz godziny mialy byc tylko do szczęscia....pliiiiiiiiiiissssssssssss.....musi się udać..:/

Posted

[quote name='Klaudus__']:???: :???: :???:[/QUOTE]
HHHHHHHHMMMMMmmmmmm....zaczyna mnie w brzuchu kręcić:(...taki dziwny niepokój mnie ogarnia...oby to był "fałszywy alarm"...:(

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Spokojnie, te transporty cioteczki figu nie odbywają sie od rana, raczej pózniej. A figu to super firma. Nie zawiedzie.[/QUOTE]

[quote name='lika1771']Bedzie dobrze[/QUOTE]
UUUUffffff....no to troszkę mnie pocieszyłyście:):)

Posted

Wczoraj padł mi komputer i nie miałam kontaktu ze światem!
Dopiero teraz się zalogowałam i zadzwoniłam na drugi telefon podany przez Teresę na pw.

Rozmawiałam z siostrą figu. Ma zadzwonić do mnie w ciągu pół godziny, ale jest problem.

Jadą wypchanym po dach samochodem i Bartuś musiałby jechać luzem, albo "pod dziećmi" albo w nogach siostry figu z przodu.
Uważam, że nie możemy ryzykować kolejnego pogryzienia i bez transportera nie może jechać.
Mają transporter lotniczy dla psów i teraz czekam na telefon czy uda im się tak poprzemieszczać rzeczy w samochodzie, żeby ten transporter się zmieścił.

Posted

Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie.
Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza.
Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry.
Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia.
Zapraszam na wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url]

Posted

[SIZE=2][B]Teresko!!

Masz zapchane pw![/B][/SIZE] :cool3:

[B]Przed chwilą rozmawiałam z siostrą figu, która ma zawieźć Bartka na Śląsk.

Ale ona nie wie [/B][B][COLOR=Red]DO KOGO[/COLOR] ma go dostarczyć!!! :crazyeye:
Jedzie do Siemianowic, kto odbierze psa w Siemianowicach?[/B]!

[B]Bardzo Cię proszę zadzwoń do mnie tel. 600-968-755.
[/B]

Posted

Już sprzatam skrzynkę. Zawsze mam zapchaną choć bardzo się staram. zazwyczaj odpowiadam na wszystko wszystkim, a to trochę trwa. podajcie siostrze figu mój telefon. Umówimy sie jak odbrać psa i o której. muszę dojeczać z KNUROWA. Wprawdzie nie byłam nigdy w Siemianowicach, ale czego sie nie robi dla psika. zaraz poszukam jakie mam szanse dojazdu w ten świateczny (niestety) dzień. tak pisze bo od nas sie wydostac to graniczy z cudem. postaram się. tylko muszę wiedzieć kiedy mam tam być i czy nie jadą prze z Katowice, łatwiej mi znależć i dojechać. dogadamy się jakoś .

Jesli chodzi o transport to pod nogami siostry figu byłoby najlepiej . ja zawsze wożę w ten sposób psiaki, ten jest mały więc po co jeszcze kontener , może będzie im wszystkim tak wygodniej, na jakimś domowym kocyku, w smyczce i obrożce.

Posted

rozmawiałam z figu. Jestem wstepnie umówiona w Katowicach na dworcu. dostanę sygnał jak wyjadą z WARSZAWY aby mieć czas na dojazd. Mam nadziejE ze wszystko z waszej strony się uda.koniecznie kocyk z domu!! dla uspokojenia.

Posted

Nie martwcie się! :p Wszystko jest pod kontrolą! ;)

Bartolini z różnych względów nie mógł dzisiaj pojechać na Śląsk.
Jedzie jutro z rodzicami figu.
Między 12 a 14 odbierze go z Sulejówka Abrakadabra. Przyjedzie do pani Grażyny i zawiezie malucha do Warszawy, do Śródmieścia. Jedzie z nią pani Grażyna.
Przekażą Artka/Bartka figu. Wspólnie przepakują psiula do [I]figowego[/I] transportera.
I w drogę, do Katowic!
Z Katowic odbierze Bartusia Tereska Borcz, która zawiezie go do docelowego domu!

Tyle ustaleń.... :eviltong:

Posted

[B]Abrusiu!!

Ponieważ nie mogę Cię jutro poprowadzić na "naszych" terenach, za co bardzo przepraszam[/B] [B]:oops:, zerknij na [URL="http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Sulej%F3wek%2C+Dworcowa+&loc2=sulej%F3wek%2C+przybyszewskiego+8&byCar=on&cId1=&sId1=&cId2=&sId2="][SIZE=2]tę[/SIZE][/URL] mapę! Wrzuciłam trasę na zumi!

Jakbyś nie mogła trafić do pani Grażyny dzwoń do mnie lub do niej, poprowadzimy Cię jakoś!!![/B]