majqa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Oj, Goniu, takie nietoperze są najniebezpieczniejsze. ;-) Quote
Neris Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Abra w delegacji, ja w końcu nie wiem czy ona pojechała na zastrzyk przeciwtężcowy, mam nadzieję że tak! Był kiedyś wątek jamnikowatego psiaka, który gryzł za każdym razem kiedy go podnoszono, znalazł dom w którym tę jego niechęć uszanowano. Bartuś to tylko zestresowany bidok, mam nadzieję że z normalnymi, ciepłymi ludźmi otworzy się i będzie ok. Quote
gonia66 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Neris napisał(a):Abra w delegacji, ja w końcu nie wiem czy ona pojechała na zastrzyk przeciwtężcowy, mam nadzieję że tak! Był kiedyś wątek jamnikowatego psiaka, który gryzł za każdym razem kiedy go podnoszono, znalazł dom w którym tę jego niechęć uszanowano. Bartuś to tylko zestresowany bidok, mam nadzieję że z normalnymi, ciepłymi ludźmi otworzy się i będzie ok. Tez jestem tego pewna...na agresora to on mi nie wyglada....poza tym ja Wam mowie, ze on wyczul, gdzie jedzie...dlatego tak sie bronił.... Quote
Hotel KADIF Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Neris']Abra w delegacji, ja w końcu nie wiem czy ona pojechała na zastrzyk przeciwtężcowy, mam nadzieję że tak! Rzeczywiście Abra w delegacji wobec tego pojawi się na wątku dopiero jutro. Z tego co wiem dostała antybiotyk i środki przeciwbólowe. Kto może wykroić dla malucha banerek i allegro?? :modla::modla::modla: Quote
Isadora7 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='DIF']Rzeczywiście Abra w delegacji wobec tego pojawi się na wątku dopiero jutro. Z tego co wiem dostała antybiotyk i środki przeciwbólowe. Kto może wykroić dla malucha banerek i allegro?? :modla::modla::modla: Difenku zaraz sie biore za banerek, mam nadzieje ze all tez dzisiaj sie wyrobie. mam tymczaske z cieczka w domu i mam cyrk na kółkach, rambo przecież jajeczny (padaczka więc nie chcę go narkoza raczyc) Quote
lika1771 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dif dziekuje za zaproszenie intensywnie mysle:confused: Quote
Isadora7 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Podlinkowany banerek dla Bartusia: :eviltong: Quote
majqa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ode mnie są na tych stronach: www.pchlitarg.com http://owi.pl www.drobne.centrumofert.pl www.sellit.pl www.olx.pl www.e-zwierzak.pl www.przygarnijzwierzaka.pl http://ale.gratka.pl www.bono-polska.pl www.pineska.pl www.neeon.pl www.eoferty.com.pl www.kupiepsa.pl www.argetto.pl http://adpost.pl Quote
Hotel KADIF Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Isadora7']Difenku zaraz sie biore za banerek, mam nadzieje ze all tez dzisiaj sie wyrobie. mam tymczaske z cieczka w domu i mam cyrk na kółkach, rambo przecież jajeczny (padaczka więc nie chcę go narkoza raczyc) Wiem Isadoruś, że masz sajgon cieczkowy! Słuchaj a czy na tym banerku da radę zrobić napis np "czekam na ... uśpienie"? I powiedz, ile kosztuje allegro wyróżnione i jak długo trwa taka wyróżniona aukcja? [quote name='lika1771']Witaj Kubusiu BARtusiu! Ciotka sie pomyliła, ciotka sie pomyliła! :megagrin::eviltong: Quote
lika1771 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ciotka sie pomyliła przepraszam Bartusiu Cie bardzo Quote
Hotel KADIF Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Neris napisał(a):Ta opiekunka powiedziała, ile jest czasu? Nie, nie powiedziała... Quote
Hotel KADIF Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 lika1771 napisał(a):Ciotka sie pomyliła przepraszam Bartusiu Cie bardzo Oj, tam! Sie nie gniewamy przeca! :p Tylko śmieszno-dramatyczne jest to, że czasami nie wiemy na którym wątku piszemy o jakim psie. Tyle jest tych bidulek.....:-( Quote
majqa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 DIF, skontaktuj się z Polubek (nick z małej lit.). Poprosiłam ją o plakacik ogłoszeniowy (do wydruku) dla Bartusia. Pewno Polubek będzie chciała dopytać o rzeczy techniczne. Quote
Isadora7 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 DIF napisał(a):Wiem Isadoruś, że masz sajgon cieczkowy! Słuchaj a czy na tym banerku da radę zrobić napis np "czekam na ... uśpienie"? I powiedz, ile kosztuje allegro wyróżnione i jak długo trwa taka wyróżniona aukcja? Nad banerkiem posiedze. Złapie tylko komara z godzinke. Koszty allegro: wyróżnienie = 12 zł poświetlenie = 6 zł pogrubienie = 2 zł oczywscie jak wszystkie to 20 zł czas trwania aukcji może byc: 3, 5, 7, 10, 14 dni za wyróżnienia płaci sie za edycje niezależnie od czasu trwania. Kończy sie edycja trzeba bulić na nowo. Dlatego jak już się wyróźnia to przeważnie daje się na 10 lub 14 dni bo szkoda np na 3 dni. Quote
gonia66 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 lika1771 napisał(a):Witaj Kubusiu <Ładnie CI Lilu ten Kubuś w główce namieszał...ale może to nie przypadek...może ejdnak BArtuś to też ładne imię i śliczny, kochany piesio..????:D Quote
lika1771 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Wiem, ze kochany i uwierz ze sie zastanawiałam rozmawiałam z Dif i mam wielkie obawy.Najgorsze jest to ze ugryzł i to dotkliwie,ja wiem ze to stres , ale nie ma co ryzykowac ja mam 16 miesięczną córkęi wiecie jakie ruchliwe sa dzieci w tym wieku jakby ją ugryzł to ja razem z nim musiałabym szukac domu . . Quote
gonia66 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 lika1771 napisał(a):Wiem, ze kochany i uwierz ze sie zastanawiałam rozmawiałam z Dif i mam wielkie obawy.Najgorsze jest to ze ugryzł i to dotkliwie,ja wiem ze to stres , ale nie ma co ryzykowac ja mam 16 miesięczną córkęi wiecie jakie ruchliwe sa dzieci w tym wieku jakby ją ugryzł to ja razem z nim musiałabym szukac domu . .UUUUps...ja zapomnialam zupelnie o Twojej Coreczce.....faktycznie...nie możesz ryzykowac....bo to nie chodzi o Ciebie juz tylko.... TO nic....znajdziemy Bartusiowi nowy domek...fajnie byloby jednak dac go wczesniej do jakiegos doswaidczonego tymczasu, na obserwację..i socjalizacje.... On tam sam calymi dniami dziczeje pewnie z dnia na dzien coraz gorzej...:( Quote
lika1771 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tak mi Go szkoda,zgadzam sie z Toba ze najpierw powinien trafic na socjalizacje na tymczas Quote
Isadora7 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Banerek z zamówionym napisem, podlinkowany: :p Quote
fiorsteinbock Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Bartusiu, nie moge wiele pomoc, zagladam codziennie do Ciebie z nadzieja, ze niebezpieczenstwo minelo i znalazlesc dom! Wierze, ze sie uda. Quote
Piromanka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jestem i ja. Postaram się pomóc ogłoszeniowo. Quote
Recommended Posts