Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Abra w delegacji, ja w końcu nie wiem czy ona pojechała na zastrzyk przeciwtężcowy, mam nadzieję że tak!

Był kiedyś wątek jamnikowatego psiaka, który gryzł za każdym razem kiedy go podnoszono, znalazł dom w którym tę jego niechęć uszanowano.
Bartuś to tylko zestresowany bidok, mam nadzieję że z normalnymi, ciepłymi ludźmi otworzy się i będzie ok.

Posted

Neris napisał(a):
Abra w delegacji, ja w końcu nie wiem czy ona pojechała na zastrzyk przeciwtężcowy, mam nadzieję że tak!

Był kiedyś wątek jamnikowatego psiaka, który gryzł za każdym razem kiedy go podnoszono, znalazł dom w którym tę jego niechęć uszanowano.
Bartuś to tylko zestresowany bidok, mam nadzieję że z normalnymi, ciepłymi ludźmi otworzy się i będzie ok.

Tez jestem tego pewna...na agresora to on mi nie wyglada....poza tym ja Wam mowie, ze on wyczul, gdzie jedzie...dlatego tak sie bronił....

Posted

[quote name='Neris']Abra w delegacji, ja w końcu nie wiem czy ona pojechała na zastrzyk przeciwtężcowy, mam nadzieję że tak!

Rzeczywiście Abra w delegacji wobec tego pojawi się na wątku dopiero jutro.
Z tego co wiem dostała antybiotyk i środki przeciwbólowe.

Kto może wykroić dla malucha banerek i allegro??
:modla::modla:
:modla:

Posted

[quote name='DIF']Rzeczywiście Abra w delegacji wobec tego pojawi się na wątku dopiero jutro.
Z tego co wiem dostała antybiotyk i środki przeciwbólowe.

Kto może wykroić dla malucha banerek i allegro??
:modla::modla:
:modla:

Difenku zaraz sie biore za banerek, mam nadzieje ze all tez dzisiaj sie wyrobie.
mam tymczaske z cieczka w domu i mam cyrk na kółkach, rambo przecież jajeczny (padaczka więc nie chcę go narkoza raczyc)

Posted

[quote name='Isadora7']Difenku zaraz sie biore za banerek, mam nadzieje ze all tez dzisiaj sie wyrobie.
mam tymczaske z cieczka w domu i mam cyrk na kółkach, rambo przecież jajeczny (padaczka więc nie chcę go narkoza raczyc)

Wiem Isadoruś, że masz sajgon cieczkowy!
Słuchaj a czy na tym banerku da radę zrobić napis np "czekam na ... uśpienie"?
I powiedz, ile kosztuje allegro wyróżnione i jak długo trwa taka wyróżniona aukcja?

[quote name='lika1771']Witaj Kubusiu

BARtusiu! Ciotka sie pomyliła, ciotka sie pomyliła! :megagrin::eviltong:

Posted

lika1771 napisał(a):
Ciotka sie pomyliła przepraszam Bartusiu Cie bardzo

Oj, tam! Sie nie gniewamy przeca! :p

Tylko śmieszno-dramatyczne jest to, że czasami nie wiemy na którym wątku piszemy o jakim psie.
Tyle jest tych bidulek.....:-(

Posted

DIF, skontaktuj się z Polubek (nick z małej lit.). Poprosiłam ją o plakacik ogłoszeniowy (do wydruku) dla Bartusia. Pewno Polubek będzie chciała dopytać o rzeczy techniczne.

Posted

DIF napisał(a):
Wiem Isadoruś, że masz sajgon cieczkowy!
Słuchaj a czy na tym banerku da radę zrobić napis np "czekam na ... uśpienie"?
I powiedz, ile kosztuje allegro wyróżnione i jak długo trwa taka wyróżniona aukcja?

Nad banerkiem posiedze. Złapie tylko komara z godzinke. Koszty allegro:

wyróżnienie = 12 zł
poświetlenie = 6 zł
pogrubienie = 2 zł
oczywscie jak wszystkie to 20 zł

czas trwania aukcji może byc: 3, 5, 7, 10, 14 dni

za wyróżnienia płaci sie za edycje niezależnie od czasu trwania. Kończy sie edycja trzeba bulić na nowo. Dlatego jak już się wyróźnia to przeważnie daje się na 10 lub 14 dni bo szkoda np na 3 dni.

Posted

lika1771 napisał(a):
Witaj Kubusiu

<Ładnie CI Lilu ten Kubuś w główce namieszał...ale może to nie przypadek...może ejdnak BArtuś to też ładne imię i śliczny, kochany piesio..????:D

Posted

Wiem, ze kochany i uwierz ze sie zastanawiałam rozmawiałam z Dif i mam wielkie obawy.Najgorsze jest to ze ugryzł i to dotkliwie,ja wiem ze to stres , ale nie ma co ryzykowac ja mam 16 miesięczną córkęi wiecie jakie ruchliwe sa dzieci w tym wieku jakby ją ugryzł to ja razem z nim musiałabym szukac domu . .

Posted

lika1771 napisał(a):
Wiem, ze kochany i uwierz ze sie zastanawiałam rozmawiałam z Dif i mam wielkie obawy.Najgorsze jest to ze ugryzł i to dotkliwie,ja wiem ze to stres , ale nie ma co ryzykowac ja mam 16 miesięczną córkęi wiecie jakie ruchliwe sa dzieci w tym wieku jakby ją ugryzł to ja razem z nim musiałabym szukac domu . .
UUUUps...ja zapomnialam zupelnie o Twojej Coreczce.....faktycznie...nie możesz ryzykowac....bo to nie chodzi o Ciebie juz tylko....
TO nic....znajdziemy Bartusiowi nowy domek...fajnie byloby jednak dac go wczesniej do jakiegos doswaidczonego tymczasu, na obserwację..i socjalizacje....
On tam sam calymi dniami dziczeje pewnie z dnia na dzien coraz gorzej...:(