majuska Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 A może jest jakaś stronka tego typu gdzie można "pochwalić" wetów?? Obiło mi sie o usyszy, że wet z Leżajska uczestniczący w sprawie tych psiaków szczyci sie w swoich kręgach i chwali jak to " wygrał z Emirem"...pożałowania godne....:shake:...jakie on to szkoły pokończył, że nie widział w jakim stanie psy były tylko twierdzi, że to nie o psy chodziło a cała sprawa to była "polityczna". i taka kanalia dostaje kasę z podatków które płacimy:shake:...obyś był człowieku w przyszłym wcieleniu takim psem przykutym w ciemnej obórce bez wody i jedzenia do ściany na metrowym łańcuchu i żeby cię pchły żywcem jadły..długo!! Quote
UBOCZE Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Znalazłem takie "cóś" (opinii na razie brak): http://www.firmy.net/lekarze-weterynarze/klejment-antoni-lek-wet-lecznica-dla-zwierzat,99TXP.html Quote
malagos Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 No to ciekawe, jakie są szansę naszego ulubionego dygnitarza na ponowny wybór :) Quote
Becia66 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 malagos napisał(a):No to ciekawe, jakie są szansę naszego ulubionego dygnitarza na ponowny wybór :) nie śledzimy ale pewnie duże bo kogo tam zwierzaki obchodzą... Quote
wapiszon Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Becia66 napisał(a):nie śledzimy ale pewnie duże bo kogo tam zwierzaki obchodzą... No właśnie :( Quote
baster i lusi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 majuska napisał(a):A może jest jakaś stronka tego typu gdzie można "pochwalić" wetów?? Obiło mi sie o usyszy, że wet z Leżajska uczestniczący w sprawie tych psiaków szczyci sie w swoich kręgach i chwali jak to " wygrał z Emirem"...pożałowania godne....:shake:...jakie on to szkoły pokończył, że nie widział w jakim stanie psy były tylko twierdzi, że to nie o psy chodziło a cała sprawa to była "polityczna". i taka kanalia dostaje kasę z podatków które płacimy:shake:...obyś był człowieku w przyszłym wcieleniu takim psem przykutym w ciemnej obórce bez wody i jedzenia do ściany na metrowym łańcuchu i żeby cię pchły żywcem jadły..długo!! podaj mi jego nazwisko to napluję mu w twarz.debil jeden Quote
majuska Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Wpisz w goglach "wet powiatowy leżajsk " i wszystko będziesz wiedzieć ;) Quote
UBOCZE Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jest info wyżej. W linku z mojego postu...;) Quote
baster i lusi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 UBOCZE napisał(a):Jest info wyżej. W linku z mojego postu...;) on nadaje sie tylko do sprzedaży paszy.ale inni nie lepsi rozmawiałam kiedyś z wetem własnie na temat Laszczyn i ten mi powiedział ,ze narobiło sie szumu i teraz każdy wójt musi sie określic gdzie idą bezdomne psy z jego okręgu.a przecież wójtom to nie na rekę.w naszej okolicy nie ma dobrego weta ja z swoimi jeżdze do Rzeszowa.Majuska czy to ty byłaś u mnie na przedadopcyjnej dla amstafki AJRY.ponad rok temu? Quote
ANETTTA Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/196343-czy-nasi-ludzie-mi%C5%82osnicy-zwierz%C4%85t-startuja-w-wyborach-samorzadowych?p=15723290#post15723290;) Quote
majuska Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 baster i lusi napisał(a):on nadaje sie tylko do sprzedaży paszy.ale inni nie lepsi rozmawiałam kiedyś z wetem własnie na temat Laszczyn i ten mi powiedział ,ze narobiło sie szumu i teraz każdy wójt musi sie określic gdzie idą bezdomne psy z jego okręgu.a przecież wójtom to nie na rekę.w naszej okolicy nie ma dobrego weta ja z swoimi jeżdze do Rzeszowa.Majuska czy to ty byłaś u mnie na przedadopcyjnej dla amstafki AJRY.ponad rok temu? Chyba tak, ja trochę starsza i młodsza Neczka , tak ?? Quote
baster i lusi Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 majuska napisał(a):Chyba tak, ja trochę starsza i młodsza Neczka , tak ?? To była wieś koło leżajska powitał was mój bullik baster.a o Antonim K. nie mam dobrego zdania.Mało jest wetów zwierzolubnych co mnie bardzo boli. Quote
majuska Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Ja mieszkam w Rzeszowie, więc sytuacja u nas jest trochę inna, wetów jest troche i jest konkurencja, taki który wykazywałby postawę "niezwierzęcolubną", gburowatą, nieprofesjonalną nie miałby po prostu pacjentów i spapranoby mu opinię, większość ma świadomość konieczności sterylizacji i kastracji i propaguje to wśród swoich klientów, wielu pomaga walczyć z bezdomnością i bezinteresownie leczy chore lub powypadkowe zwierzęta, potem szukając im domów, ale oczywiście są weci i weci, "błędy w sztuce " też się zdarzają, myślę, że jednak w przypadku bardzo poważnych wad i schorzeń u swojego zwierzaka często trzeba się jednak wybrać do jakiegoś super specjalisty do innego miasta ( Wawa, Lublin itp. ) Quote
weronika1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Spotkałam na swojej drodze weta w Dubiecku, to pewnie ewenement , powiedzial mi, że nie sterylizuje i nie bedzie sterylizował ale usypia. Chciałam pokrys koszty sterylki kotki , bo u jednej starszej pani tak sie namnozyło,ze trudno bylo opanować ale niestety niektórzy mało że nie propaguja to jeszcze morduja niewinne zwierzaki. Quote
majuska Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Weroniko, ja w Dubiecku znalazłam na drodze potrąconą kociczkę ( to, że to kociczka i to w dodatku w ciąży wyszło potem ) była w stanie ciężkim, właściwie nie myślałm, że przeżyje, w pierwszej chwili pomyślałam,że jak najszybciej musze jej pomóc czyli poszukac weta na miejscu, potem jednak stwerdziłam, że nie ufam taki "wsiowym " i pognałam na sygnale do "swojej" Justynki z Boguchwały....widzę, że podjęłam dobrą decyzję :) Kociczka została uratowana, dzięki Justynce i lecznicy Azor w Rzeszowie ( poskładali ją i pośrubowali ) przeżyła i w tej chwili "rządzi " u mnie w domu ( została u mnie na zawsze :) ) ...gdybym szukała pomocy u tego dubieckiego weta pewnie dziś nie byłoby jej z nami:-( Quote
UBOCZE Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Gratuluję, Panie Wójcie, jedyny kandydacie - następnej kadencji... 2665 głosów za,652 głosów przeciw - w sumie80.34% wyborców za... Jednocześnie składam szczere kondolencje psiakom żyjącym na terenie gminy Grodzisko Dolne...:-(:-(:-( Quote
majuska Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Przeczytałam na stronie Emira, że Nestorek odszedł za TM:-( Quote
kahoona Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 przynajmniej na koniec zaznał czegoś dobrego... Quote
majuska Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Tak, moja fotka jeszcze z tej ciemnej obory gdzie biedak spędzął całe dnie na krótkim łańcuchu:( Quote
AlfaLS Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 UBOCZE napisał(a):Gratuluję, Panie Wójcie, jedyny kandydacie - następnej kadencji... 2665 głosów za,652 głosów przeciw - w sumie80.34% wyborców za... Jednocześnie składam szczere kondolencje psiakom żyjącym na terenie gminy Grodzisko Dolne...:-(:-(:-( Szkoda że jak widać nie trafia do ludzi ta stara prawda, ze jak ktoś potrafi skrzywdzić zwierzę to człowieka też skrzywdzi...........:-(. Miejmy nadzieję, że w gminie pana wójta nigdy nie będzie żadnej katastrofy...... Quote
majuska Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 I znowu dramat na Podkarpaciu....ratunku!! http://www.dogomania.pl/threads/197530-Pomocy!!-Podkarpaci******-giną-w-quot-smalcowni-quot-cała-wieś-kupuje-smalec-psi!!! Quote
Becia66 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 biedny Nestorek, straszne miał życie....:-(:-(:-( Quote
malagos Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 A tak zajrzałam, mam ten temat w ulubionych..........Coś sie zmieniło? Quote
anetta Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Oo tez miałam zapisany wątek. Przyłączam się do pytania. Quote
Recommended Posts