Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujuę Wandul66 za namiar, ale Oscar potrzebuje najbardziej chyba osoby samotnej, która większość czasu sędza w domu i może się nim zająć, bo on wymaga stałej opieki.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Jesteśmy:) Może na początku zacznę od nowej wiadomości: postanowiliśmy zatrzymać Oscarka:) Doszliśmy do wniosku, że nie można już narażać go na cierpienie związane z ewentualną zmianą domku itd. Oczywiście możnaby wymarzyć lepsze warunki dla Oscarka (np. dom a nie blok), ale mam nadzieję, że będzie mu u nas dobrze. Poza tym szczerze mówiąc nie umiałabym się z nim teraz rozstać (zresztą moja mama też:cool3: ) Zostałyśmy skutecznie zarażone wirusem bokserowirozy:evil_lol:

Bardzo, bardzo dziękuję (tak zwyczajnie to brzmi, ale nawet nie wiecie z jaką siłą chciałabym Wam podziękować). Za bycie ze mną od początku, za pomoc w chwilach załamania, za podtrzymywanie na duch kiedy myślałam, że już nic Oscarkowi nie pomoże, za wsparcie finansowe, za jeżdżenie ze mną do weta, za porady telefoniczne w "gorącym" okresie, za zainteresowanie i chęć pomocy...Bardzo Wam wszytskim dziękuję:Rose: :Rose: :Rose: :calus:

Posted

Przepraszam, że nie wymieniam wszystkich z nicków bądź imion, ale tyle osób było zaangażowanych w tą sprawę, że boję się, że mogłabym kogoś pominąć:oops: Zresztą może jutro przejrzę cały wątek i zrobię taką listę, bo dziś już padam z powodu opieki nad pewną małą rozrabiaką, której jeszcze za chwilę muszę założyć wątek.

A teraz zdjęcia: