Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies od kilku dni chodził po osiedlu, ale dopiero dzisiaj zobaczyłam w jakim jest stanie... Pies chwieje się na nogach, przewraca co chwilę, jedną tylną nóżkę miał dzisiaj całą zakrwawioną... Uciekał, nawet nie chciał jedzenia. Poszłam przed chwilą do niego, wzięty na smycz chyba wiedział że nie ma jak uciec, więc grzecznie poszedł za mną do domu. Udało mi się w domu ubłagać tymczas do jutra, pies jutro rano ma zniknąć :roll:.
Nie wiem, może on ma jakiś uraz kręgosłupa, może coś z miednicą, podejrzewam że potrącił go samochód... To stary pies... Miał czerwoną obroże na sobie, ale jest w takim stanie, że wątpię że ma właścicieli...

DT na już...

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Wet to podstawa. Matko jaki biedak :-( ale i do tego kawał psa.

On jest taki średni, no jakoś przed kolano sięga. Może jest trochę spory, ale na pewno mniejszy od ONka. Jutro go wet obejrzy, ale jakoś czarno to widzę...

Posted

Zaraz jedziemy do weta...
Całą noc nie przespałam, bałam się że nie przeżyje. W nocy wstawał i próbował chodzić, ale było coraz gorzej, teraz śpi bidulek, i co chwila się na mnie patrzy tym wzrokiem :-(
Isadora, dziękuję za banerek ! I dziękuję że jesteście !