Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc....czy sa jakies wiesci , na wszelki wypadek tez poprosze te obrone............
Niestety nie moge zrobic allegro ,moge dorzucic 20 zl .....

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj, Ellig, przebrnęłaś przez naszą gorącą dyskusję? Ja szczerze mówiąc nawet nie wiem czy są potrzebne dla psiuńka pieniążki czy nie i ewentualnie gdzie je wysyłać ?

Posted

no dobrze, to w sprawie Gapcia ... tylko konkrety poproszę ... jedzenie będzie miał, dziś przyjedzie ... poproszę o konkretne oczekiwania, jasne i proste ... potrzebny DT - szukamy DT, potrzebne pieniądze - robimy sciapę na psa, trzeba go odłowić - to działamy, ale na razie w sprawie Gapcia również jest bicie piany a konkretów zero!!!!! Boję się, że to będzie kolejna sprawa, która Nikę przerośnie ... bo na razie gdybamy ... potrzebny decydent, to niech Nika to powie, jasno i wyraźnie ... to nic złego przyznać się do bezradności ... ani też żaden wstyd!

Posted

Wunia napisał(a):
oj, Ellig, przebrnęłaś przez naszą gorącą dyskusję? Ja szczerze mówiąc nawet nie wiem czy są potrzebne dla psiuńka pieniążki czy nie i ewentualnie gdzie je wysyłać ?

Dziekuje Wuniu za informacje ja tez nie moge sie zorientowac jaki jest plan dzialania i na co w tym wypadku ma byc skierowana pomoc....

Posted

asiulek-85 napisał(a):
pieniążki raczej nie są potrzebne, bo piesek w Medorze...
A ja proponuje cały zapał zaangażowania w dyskusje przenieść na pomoc Gapciowi bo nadal jest na ulicy...

Ellig, na psiuńka, który teraz jest w Medorze pieniążki na razie nie są potrzebne, więc wstrzymaj swoje "złote" 20 zł. może na Gapcia?

Posted

asik007 napisał(a):

Ja też nic nie zrobiłam, żeby ją wyręczyć i bardzo mi przykro.

Asiu, ty nic nie zrobiłaś ? Przepraszam, ale się nie zgodzę. To dzięki Tobie pies ma teraz opiekę i jest bezpieczny...

asiulek-85 napisał(a):
pieniążki raczej nie są potrzebne, bo piesek w Medorze...

No nie wiem... Bo to Medor płaci za leczenie...
Ale racja, teraz pomóżmy Gapciowi.

Posted

Wunia napisał(a):
Ellig, na psiuńka, który teraz jest w Medorze pieniążki na razie nie są potrzebne, więc wstrzymaj swoje "złote" 20 zł. może na Gapcia?

Dziekuje Wunia,Gapciowi wyslalam karme za ponad 100 zl a wiec te 20 zostawie na swoje inne zobowiazania :)

Posted

Ellig napisał(a):
Dziekuje Wunia,Gapciowi wyslalam karme za ponad 100 zl a wiec te 20 zostawie na swoje inne zobowiazania :)

Dziękujemy Ellig :)

Posted

Ku odświeżeniu Twojej pamięci Niko - bo na PW sądzę, że nie zareagujesz.
Zerknij na nowy wątek psa, którego pilotowałaś, a jak nieumiejętnie to wiesz sama.
Dla przypomnienia Niko, to był Spajki:
[FONT=MS Shell Dlg 2]http://tiny.pl/hgmh3[/FONT]
Rzekomo znalazł dobry dom, obiecałaś wizytę podopcyjną.
Jak to się wobec tego stało, że powtórnie wylądował na ulicy i ma nowy wątek?
http://www.tinyurl.pl?HDg0AhoD

Posted

Bardzo dziękuję komuś za zawiezienie dzisiaj karmy naszemu kulawemu pieskowi. Pewnie to ktos kto czyta ten wątek.
Wiem, że ludziska z fundacji bardzo się ucieszyli.