Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amica ty chyba spadłaś tej małej z nieba :D No to ja teraz czekam na tzw szczęśliwy koniec!
Oby Balbineczka wpadłam Wam tak mocno w serducha ze zostanie juz na zawsze.... :D
Ona zasługuje na to naprawdę bardzo mocno,cieszę się że z Balbinką coraz lepiej! Bedę zaglądała!

Posted

Balbinka już ma prawie "swojego ludzia" - mam nadzieję, że zostanie u amica na stałe. więc teraz cioteczki musimy tak samo trwać dzielnie przy ONku Rodim.

Posted

Szarotka napisał(a):
Akrum ja pekam w szwach...........

wiem, jak prawie większość z nas... no ale co zrobić... chociaż obecność na wątkach jest potrzebna...

Posted

Dziś odpozywamy po intensywnym tygodniu, jednak Balbinka cały czas ostrzy ząbki na wszystkim co wpadnie jej w łapki. Była na długim wiosennym spacerku a teraz właśnie rozszarpuje swoją ulubioną podusie do zabawy.

a propos podusi :)

Posted

[quote name='amica']No tytuł zdecydowanie do zmiany, trzeba tylko poczekać na Gosie:) Ja bym zaznaczyła na razie w tytule że sunia jest w trakcie leczenia i że już jest w DT. Obiecałam mojego TZ-owi, że damy sobie choć dwa tygodnie na podjecie decyzji o ewentualnym pozostawieniu suni na stałe, dlatego na razie mogę pisać jedynie, że jest u mnie na DT ;)

Witam wszystkich i składam gratulacje za uratowanie Balbiny, do @Amica mam taki tekst.
Kiedyś przed 100 laty, za górami , lasami w Pile u złych ludzi żyła mała suńka. Miała bardzo źle. Porzucana, błąkająca się, oddawana do schroniska, zabierana znowu do niedobrego domu. Po kilku wyprawach wojennych razem z Odi zabraliśmy suńkę na tymczas do naszego domu. Suńka ma się dobrze i z Tymczasu stała się NR CZWARTYM u nas. Jest u nas już z pięć lat, ja nie mam głowy do dat. Odi wie lepiej. Zdobyła przydomek Taliban. Jest najbardziej wojowniczym kurduplem jakiego znam. Ale bardzo kochanym !!. Jak Balbina wyzdrowieje zupełnie to będzie wyglądała tak :

A teraz Amica proponuję żebyśmy założyli klub Talbów na tymczasie. :evil_lol:

Posted

No Balbince i Talibanowi się poszczęściło :-D
Co jest z tym wstawianiem zdjęć... Ja widzę tylko pół pyszczka Talibana :(
Już zmieniam tytuł wątku :)

Posted

Coś w tym jest, Balbinka to prawdziwa wojowniczka, mimo, że jest niewiele większa od moich pluszaków. Jak usłyszy dzwonek do drzwi to wszyscy myślą, że mamy dobermana :)
Gosiu dziękujemy za zmianę tytułu :oops:. Myśle, że Balbinka jest zadowolona i dobrze jej u nas. Ciągle się chce z nami bawić, a jak siedzie przed TV to układa mi się na kolanach i zasypia słodka. Zrozumiała bardzo szybko gdzie jest jej posłanko i wieczorem gdy gasimy światło to grzecznie idzie do siebie, zakopuje sie w kocyku i śpi do rana. Budzi nas dopiero o świcie, gdy rozpoczyna gonitwe za swoimi piszczącymi zabaweczkami.
Balbinka to prawdziwy wielkanocny prezent od losu dla naszej dwójki:)

Posted

Szarotka napisał(a):
To Balbinka zostaje na stale ?????????

Wszystkie na to czekamy :)
W końcu amica i tak powie, że dt u niej zamienia się dla Balbinki na ds :)

Posted

Ja tam nic nie będę sugerował, ale stawiam pytanie gdzie, poza mną oczywiście ;) , Balbina będzie miała tak dobrze jak nie u Amiki ?. Uważam, że tylko u niej !!! Tak na serio trzeba wielkiej miłości i empatii dla zwierząt, żeby brać psinkę z paskudziastym nużeńcem, cokolwiek to znaczy. Będzie dobrze :lol::lol:.

Co do Talibana, ona lubi robić rozróby nawet w nocy. Wyspać to się można w .....delegacji. To gad nad gady, jadowity nie do wytrzymania. No, dajemy radę, dajemy. Jak się rozjuszy to rozgoni po chałupie i ogrodzie pozostałych PIĘĆ NUMERÓW.
Całe szczęście, że NR SIEDEM nie wpada na te rozróby, bo byłoby cienko. Ciekawe, że też kurduplowi ustępują. Jakby kto pytał Taliban ...... NIE JEST DO ADOPCJI, TALIBAN JEST MÓJ FOR EVER.