Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Balbinka do dt, mały niewidomy z wyciętym okiem też pójdzie do dt, teraz jeszcze tylko ONek Rodi musi w końcu zacząc dochodzić do zdrowia...żeby też mógł iść do domku!!!

Posted

Akrum napisał(a):
A wiadomo już jaki duży jest rachunek za Balbinke a leczenie i pobyt w klinice w Śremie?? Starczy tych zebranych pieniążków??

No właśnie, to jest dość stresujące pytanie.

Posted

majqa napisał(a):

Amico, czy szampan już się chłodzi? ;-)

Skąd wiedziałaś Majqa:)? Oprócz tego, to teraz przede wszystkim szykuje podusie i kocyki dla małej. ;)

Posted

Witam cię Balbinko o poranku.
Cioteczki, właśnie siedzę nad układaniem jakiegoś tekstu na temat Balbinki i Rodi'ego i zbieraniu na nie pieniędzy.
Skontaktowałam się z jednym chłopakiem - dziennikarzem, który zgodził się na moją propozycję i umieści artykuł na swoim blogu i u siebie na nk. Tylko teraz muszę to jakoś opisać i mu przesłać wraz ze zdjęciami.
Może wtedy dotrze to do większej ilości osób??

Posted

Akrum napisał(a):
Witam cię Balbinko o poranku.
Cioteczki, właśnie siedzę nad układaniem jakiegoś tekstu na temat Balbinki i Rodi'ego i zbieraniu na nie pieniędzy.
Skontaktowałam się z jednym chłopakiem - dziennikarzem, który zgodził się na moją propozycję i umieści artykuł na swoim blogu i u siebie na nk. Tylko teraz muszę to jakoś opisać i mu przesłać wraz ze zdjęciami.
Może wtedy dotrze to do większej ilości osób??

Wspaniały pomysł!!! Wielkie dzięki Akrum za takie zaangażowanie!!! Balbinka juz jutro jedzie do mnie, gdzie mam nadzieje odżyje i odsyska radość życia. Jednak nadal pozostaje problem pieniędzy, bo kasa na spłacenie kliniki i jej dalsze leczenie jest strasznie potrzebn!!!! Dlatego ogromne dzięki za każdy gest dobrej woli i okazaną pomoc !!!!

Posted

amica napisał(a):
Wspaniały pomysł!!! Wielkie dzięki Akrum za takie zaangażowanie!!! Balbinka juz jutro jedzie do mnie, gdzie mam nadzieje odżyje i odsyska radość życia. Jednak nadal pozostaje problem pieniędzy, bo kasa na spłacenie kliniki i jej dalsze leczenie jest strasznie potrzebn!!!! Dlatego ogromne dzięki za każdy gest dobrej woli i okazaną pomoc !!!!

Dlatego uderzam wszędzie gdzie możliwe żeby rozgłośnić akcję zbierania pieniędzy... czasami prasa się angażuje w takie akcje, a czasami oleją takie informacje, ale uważam że próbować trzeba.

Posted

GoniuP, wiesz już może ile dokładnie wyniosło leczenie Balbinki?? czy dowiesz się dopiero jutro przy odbierze jej z Kliniki??
A czy nużeńce już są wszystkie wybite??

Posted

Akrum napisał(a):
GoniuP, wiesz już może ile dokładnie wyniosło leczenie Balbinki?? czy dowiesz się dopiero jutro przy odbierze jej z Kliniki??
A czy nużeńce już są wszystkie wybite??
Wszystkiego dowiem się dopiero jutro.

Posted

amica napisał(a):
Cioteczki nie zapomnijcie odwiedzać Balbinki na wątku! NA pewno będzie co czytać i co oglądać:)

pewnie że nie zapomnimy :) w końcu to nasza mała księzniczka :)