Akrum Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Balbinka do dt, mały niewidomy z wyciętym okiem też pójdzie do dt, teraz jeszcze tylko ONek Rodi musi w końcu zacząc dochodzić do zdrowia...żeby też mógł iść do domku!!! Quote
Akrum Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 A wiadomo już jaki duży jest rachunek za Balbinke a leczenie i pobyt w klinice w Śremie?? Starczy tych zebranych pieniążków?? Quote
amica Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Akrum napisał(a):A wiadomo już jaki duży jest rachunek za Balbinke a leczenie i pobyt w klinice w Śremie?? Starczy tych zebranych pieniążków?? No właśnie, to jest dość stresujące pytanie. Quote
majqa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Cyfra może być powalająca. :-( Amico, czy szampan już się chłodzi? ;-) Quote
amica Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 majqa napisał(a): Amico, czy szampan już się chłodzi? ;-) Skąd wiedziałaś Majqa:)? Oprócz tego, to teraz przede wszystkim szykuje podusie i kocyki dla małej. ;) Quote
majqa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Takie drobniutkie przeczucie. :-) Podusie, kocyki i człowiek na własność, ależ się niunia zdziwi. :-) Quote
GoniaP Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Wreszcie niech zdziwi się pozytywnie! Balbinuś to urodzona podusiowa księżniczka........ Quote
Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Witam cię Balbinko o poranku. Cioteczki, właśnie siedzę nad układaniem jakiegoś tekstu na temat Balbinki i Rodi'ego i zbieraniu na nie pieniędzy. Skontaktowałam się z jednym chłopakiem - dziennikarzem, który zgodził się na moją propozycję i umieści artykuł na swoim blogu i u siebie na nk. Tylko teraz muszę to jakoś opisać i mu przesłać wraz ze zdjęciami. Może wtedy dotrze to do większej ilości osób?? Quote
amica Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Akrum napisał(a):Witam cię Balbinko o poranku. Cioteczki, właśnie siedzę nad układaniem jakiegoś tekstu na temat Balbinki i Rodi'ego i zbieraniu na nie pieniędzy. Skontaktowałam się z jednym chłopakiem - dziennikarzem, który zgodził się na moją propozycję i umieści artykuł na swoim blogu i u siebie na nk. Tylko teraz muszę to jakoś opisać i mu przesłać wraz ze zdjęciami. Może wtedy dotrze to do większej ilości osób?? Wspaniały pomysł!!! Wielkie dzięki Akrum za takie zaangażowanie!!! Balbinka juz jutro jedzie do mnie, gdzie mam nadzieje odżyje i odsyska radość życia. Jednak nadal pozostaje problem pieniędzy, bo kasa na spłacenie kliniki i jej dalsze leczenie jest strasznie potrzebn!!!! Dlatego ogromne dzięki za każdy gest dobrej woli i okazaną pomoc !!!! Quote
Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 amica napisał(a):Wspaniały pomysł!!! Wielkie dzięki Akrum za takie zaangażowanie!!! Balbinka juz jutro jedzie do mnie, gdzie mam nadzieje odżyje i odsyska radość życia. Jednak nadal pozostaje problem pieniędzy, bo kasa na spłacenie kliniki i jej dalsze leczenie jest strasznie potrzebn!!!! Dlatego ogromne dzięki za każdy gest dobrej woli i okazaną pomoc !!!! Dlatego uderzam wszędzie gdzie możliwe żeby rozgłośnić akcję zbierania pieniędzy... czasami prasa się angażuje w takie akcje, a czasami oleją takie informacje, ale uważam że próbować trzeba. Quote
Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 GoniuP, wiesz już może ile dokładnie wyniosło leczenie Balbinki?? czy dowiesz się dopiero jutro przy odbierze jej z Kliniki?? A czy nużeńce już są wszystkie wybite?? Quote
GoniaP Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Akrum napisał(a):GoniuP, wiesz już może ile dokładnie wyniosło leczenie Balbinki?? czy dowiesz się dopiero jutro przy odbierze jej z Kliniki?? A czy nużeńce już są wszystkie wybite?? Wszystkiego dowiem się dopiero jutro. Quote
amica Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cioteczki nie zapomnijcie odwiedzać Balbinki na wątku! NA pewno będzie co czytać i co oglądać:) Quote
Helga&Ares Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Amica, będziesz zadowolona z Balbinki, to prawdziwy skarbuś :) Quote
Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 amica napisał(a):Cioteczki nie zapomnijcie odwiedzać Balbinki na wątku! NA pewno będzie co czytać i co oglądać:) pewnie że nie zapomnimy :) w końcu to nasza mała księzniczka :) Quote
Ajula Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 nie zapomnimy :) będziemy kibicować, aż malutka znajdzie DS Quote
zdrojka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 I całe szczęście, teraz już tylko domowe pielesze i swoi ludzie do kochania :) Quote
Ingrid44 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jak mozemy zapomniec o Balbince? Bede z radoscia sledzic jej dalsze losy. Juz za kilka godzin Niunia wyrusza w droge :) Quote
Recommended Posts