Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

amica napisał(a):
(...) Widzę, że wczoraj było bardzo wesoło na wątku:) Super, bo to odzwierciedla usposobienie Balbinki.

W rzeczy samej, w rzeczy samej Nadobna Niewiasto! :-)

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Amica ja Ci dobrze radzę musimy założyć klub uciśnionych przez Talibany,

ja się zapisuję z racji posiadania krwiożerczego Gacka :diabloti:
Pies Wolny wpatruję się w Twój avatar, ale jest zbyt mały, żebym mogła wyraźnie dojrzeć co na nim jest :placz:

Posted

Napisał Pies Wolny
Amica ja Ci dobrze radzę musimy założyć klub uciśnionych przez Talibany,

Chyba faktycznie założymy jakiś klub, Mały Talibo-Balbinkowiec nikomu i niczemu nie odpuszcza :)
Typowe wieczorne zajęcie :)

Balbinka triumfuje:)

Posted

Dla tych wszystkich psiakow schroniskowych nowe domy to naprawde nowe zycie :) Za kazdym razem kiedy patrze na Balbinke, czy moja Fride, na to jak spia, jak sie bawia, jak kochaja... mam wrazenie, ze dla nich schronisko to byl jakis zly sen, koszmar, ktory szybko sie skonczyl, a ukochana pani ucalowala mordeczke zaraz po przebudzeniu i tamto wszystko co zle poszlo w zapomnienie.

Posted

ms_arwi napisał(a):
Dla tych wszystkich psiakow schroniskowych nowe domy to naprawde nowe zycie :) Za kazdym razem kiedy patrze na Balbinke, czy moja Fride, na to jak spia, jak sie bawia, jak kochaja... mam wrazenie, ze dla nich schronisko to byl jakis zly sen, koszmar, ktory szybko sie skonczyl, a ukochana pani ucalowala mordeczke zaraz po przebudzeniu i tamto wszystko co zle poszlo w zapomnienie.

U pieskow tak wlasnie jest . One zyja dniem dzisiejszym , nie rozpamietuja tego co bylo jak ludzie. Ciesza sie kazdym dniem .:) :) :)

Posted

Kochana Goniu!!!
Ponieważ wiesz, czego Ci życzę niech reszty dopełni obraz...

a, że kochasz czerwone róże...

smakowite "ciacha"...

i... gorące pocałunki...

Niech dzisiejszy dzień będzie dla Ciebie tym wyśnionym...

Posted

O, ktoś tu ma dzisiaj urodziny??!! :)
Tak więc Goniu, ja również składam najlepsze życzenia, dużo radości, pogody ducha, zdrowia, żebyś mogła jeszcze długo długo pomagać psiakom, energii i zapału do dalszych działań ku polepszeniu losu bezdomnych bidulek i spełnienia marzeń (pewnie masz takie jak my wszyscy,żeby wszystkie psiaki ze schronisk i bezdomniaki miały najwspanialsze domki na świecie) !!!
I smacznego tego torcika :) pysznie wygląda :)

Posted

Goniu ode mnie także wszystkiego najlepszego!
życzę Ci jak najwięcej sił w walce o polepszanie psiego losu, jak najwięcej sponsorów i pełnego konta :)