Inez de Villaro Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 O jojoj...toż Waści do głowy przedni koncept naszedł był...:) Quote
majqa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 amica napisał(a):(...) Widzę, że wczoraj było bardzo wesoło na wątku:) Super, bo to odzwierciedla usposobienie Balbinki. W rzeczy samej, w rzeczy samej Nadobna Niewiasto! :-) Quote
Ajula Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Pies Wolny napisał(a): Amica ja Ci dobrze radzę musimy założyć klub uciśnionych przez Talibany, ja się zapisuję z racji posiadania krwiożerczego Gacka :diabloti: Pies Wolny wpatruję się w Twój avatar, ale jest zbyt mały, żebym mogła wyraźnie dojrzeć co na nim jest :placz: Quote
Isadora7 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Mizianka dla Balbinki ode mnie i moich trzech jamoli . Quote
a.piurek Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Isadora7']Mizianka dla Balbinki ode mnie i moich trzech jamoli . moich trzech jamoli.... mhmmmmm..... Quote
amica Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Napisał Pies Wolny Amica ja Ci dobrze radzę musimy założyć klub uciśnionych przez Talibany, Chyba faktycznie założymy jakiś klub, Mały Talibo-Balbinkowiec nikomu i niczemu nie odpuszcza :) Typowe wieczorne zajęcie :) Balbinka triumfuje:) Quote
amica Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Inez de Villaro']Jaka zadziora!!! :) Z dedykacją dla wszystkich wielbicieli Balbinki ;) http://www.youtube.com/watch?v=4lMt2wgf3hM Quote
majqa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 O matuś, Wy jej musicie wyjmować baterie!!! :evil_lol: Quote
meganka5 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 rany ...super- aż mi się morducha cieszy gdy patrzę na małego włochatego "kurczaka" jak bryka i fika....tyle życia i energii w małym ciałku... Quote
Ingrid44 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='amica']Z dedykacją dla wszystkich wielbicieli Balbinki ;) http://www.youtube.com/watch?v=4lMt2wgf3hM Filmij Przeslodki. Ile radosci taka malizna moze wniesc w nasze zycie :) :) :) Quote
ms_arwi Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dla tych wszystkich psiakow schroniskowych nowe domy to naprawde nowe zycie :) Za kazdym razem kiedy patrze na Balbinke, czy moja Fride, na to jak spia, jak sie bawia, jak kochaja... mam wrazenie, ze dla nich schronisko to byl jakis zly sen, koszmar, ktory szybko sie skonczyl, a ukochana pani ucalowala mordeczke zaraz po przebudzeniu i tamto wszystko co zle poszlo w zapomnienie. Quote
Ingrid44 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ms_arwi napisał(a):Dla tych wszystkich psiakow schroniskowych nowe domy to naprawde nowe zycie :) Za kazdym razem kiedy patrze na Balbinke, czy moja Fride, na to jak spia, jak sie bawia, jak kochaja... mam wrazenie, ze dla nich schronisko to byl jakis zly sen, koszmar, ktory szybko sie skonczyl, a ukochana pani ucalowala mordeczke zaraz po przebudzeniu i tamto wszystko co zle poszlo w zapomnienie. U pieskow tak wlasnie jest . One zyja dniem dzisiejszym , nie rozpamietuja tego co bylo jak ludzie. Ciesza sie kazdym dniem .:) :) :) Quote
Akrum Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='amica']Z dedykacją dla wszystkich wielbicieli Balbinki ;) http://www.youtube.com/watch?v=4lMt2wgf3hM jejuuu, jak słodko, z niej to taki mały młodziutki szczeniaczek :) te radosne podskoki za piłką, te przednie łapcie tak słodko się ruszające...bosko :) Quote
majqa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Kochana Goniu!!! Ponieważ wiesz, czego Ci życzę niech reszty dopełni obraz... a, że kochasz czerwone róże... smakowite "ciacha"... i... gorące pocałunki... Niech dzisiejszy dzień będzie dla Ciebie tym wyśnionym... Quote
Akrum Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 O, ktoś tu ma dzisiaj urodziny??!! :) Tak więc Goniu, ja również składam najlepsze życzenia, dużo radości, pogody ducha, zdrowia, żebyś mogła jeszcze długo długo pomagać psiakom, energii i zapału do dalszych działań ku polepszeniu losu bezdomnych bidulek i spełnienia marzeń (pewnie masz takie jak my wszyscy,żeby wszystkie psiaki ze schronisk i bezdomniaki miały najwspanialsze domki na świecie) !!! I smacznego tego torcika :) pysznie wygląda :) Quote
amica Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dołączam się do powyżej składanych życzeń. Buziole od Balbinki dla cioci Goni!!! Quote
Ajula Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Goniu ode mnie także wszystkiego najlepszego! życzę Ci jak najwięcej sił w walce o polepszanie psiego losu, jak najwięcej sponsorów i pełnego konta :) Quote
Inez de Villaro Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 GONIA MA URODZINY??? I nie zaprosiła nas na imprezę ??? :) STO LAT...I MNIEJ PRACY, WIĘCEJ NUDY...:) Quote
Pies Wolny Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wszystkiego NAJLEPSZEGO , i ja sobie też pozwolę :new-bday: :BIG: :tort: i jeszcze to ................................................. Quote
Recommended Posts