Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

doddy napisał(a):
Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Dąbrowie Gorniczej. PLISSS pomocy!

z Dąbrowy Górniczej była Malawaszka , na pewno będzie mogła kogoś polecić

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kana napisał(a):
Perra ma swoj wątek bodajże.
Na niebieskim ma na pewno.
Od kilku miesięcy probujemy się dowiedzieć co u niej.
Możesz coś więcej napisać o jej aktualnym stanie i zachowaniu?

Kano - Pytaj na wątku który podesłałam, tam dziewczyny są na bieżąco ;)

Posted

W niedzielę byłam na wizycie w sprawie Gremlinka, potem okazało się, że Pan zdecydował się na Diego.
Podeślijcie wątek, proszę.

Posted

Jasza napisał(a):
W niedzielę byłam na wizycie w sprawie Gremlinka, potem okazało się, że Pan zdecydował się na Diego.
Podeślijcie wątek, proszę.

Jasza...a Diego był skąd? nie ma jego wątku na 1 stronie?...wiesz - ja czasem nie ogarniam tych bid:-(

Posted

andzia69 napisał(a):
Jasza...a Diego był skąd? nie ma jego wątku na 1 stronie?...wiesz - ja czasem nie ogarniam tych bid:-(

Nie wiem skąd, prawdopodobnie z Warszawy.
W dniu wizyty dowiedziałam się, że dom mam sprwdzić dla innego psa niż Gremlinek.
Przejrzałam pierwszą stronę, nie znalazłam..
Dużo ich, niestety...
Z tego co mówiła mi Joanna, to pies Doddy( oczywiście nie dosłownie), czytałam kilka stron wstecz, że szuka kogoś na wizytę w Siemianowicach, więc myślę, że będzie wiedzieć.
Dom ok. ale przydałoby się zrobić wizytę poadpcyjną, a i wcześniej porozmawiać na parę tematów.

Posted

Ale śliczna ta rednoska :)

Furia z Krzesimowa
Przecudowna!! Nadstawiała się do miziania, z psami większością się dogaduje. Jak zaczął jakiś pies pyskować do niej przez kraty to podbiegła, ale powiedziałam tylko "eee" i sunia odchodzi i idzie za mną :loveu: Uwielbia jeździć samochodem. Odwoziła mnie z pracownikiem do domu, bo wsiadła(nauczyła się otwierać tylne drzwi w tym samochodzie :cool3:) i szkoda było ją wyganiać. Położyła się z tyłu grzecznie i w pewnym momencie zapomniałam już, że jedzie z nami pies, bo wcale nie było jej słychać. Cudo!!!

W schronisku jest jeszcze taka suczka trochę większa od staffika, ale trochę z inną sierścią. Taki nieudany ast :p I jeszcze jakiś bullowaty z tyłu w boksach(o ile dobrze widziałam), ale tam nie chodziłam w sobote. Następnym razem zrobie im jakieś dobre zdjęcia i wstawie tutaj. Może ktoś pomóc mi ją ogłaszać? Bo ja ostatnio na nic nie mam czasu :shake:

Posted

AngelikaXD napisał(a):

Furia z Krzesimowa
Przecudowna!! Nadstawiała się do miziania, z psami większością się dogaduje. Jak zaczął jakiś pies pyskować do niej przez kraty to podbiegła, ale powiedziałam tylko "eee" i sunia odchodzi i idzie za mną :loveu: Uwielbia jeździć samochodem. Odwoziła mnie z pracownikiem do domu, bo wsiadła(nauczyła się otwierać tylne drzwi w tym samochodzie :cool3:) i szkoda było ją wyganiać. Położyła się z tyłu grzecznie i w pewnym momencie zapomniałam już, że jedzie z nami pies, bo wcale nie było jej słychać. Cudo!!!

Uaaaa... czarne cudo... ja chce Furie! :loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
Ms_arwi - to bierze Furiatkę:)

Furia wygląda prawie jak moja Bubolina:)

Wcale bo nie, bo wyglada jak polaczenie mojej Mijorki i Fridulca ;) TZ mowi, ze wyglada jak do kompletu ;)

Posted

andzia69 napisał(a):
no to nic tylko brac!!!

Wzielabym, wziela :) Gdybym tylko miala domek z ogrodem, to juz by mogla sie do mnie pakowac :) A tak to niestety rak by mi na spacerze zabraklo dla trzech panienek astkowych ;)

Posted

ageralion napisał(a):
Widzialam taka fajna smycz mocowana w pasie :diabloti:

hahaha! :roflt:a teraz maly bilansik:
Mia (30 kg?) + Frida (25kg?) + Furia (30kg?) = 85 kg?
ms_arwi.......................... 53-4 kg(?)
Co sie rowna... :painting: :grab: