Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

UWAGA !!!!

JOLANTA SOBCZAK ZGIERZ UL KOLEJOWA 4/19

POWÓD BRAŁA OD NAS 4 PSY I WSZYSKIE ODDAŁA

APEL DO WSZYSTKICH SCHRONISK W POLSCE PROSIMY NIE DAWAĆ PSÓW\

PANU SEBASTIANOWI MADEJOWI ZAM CZERNIKA 12/107 ŁÓDŹ
ORAZ MAGDZIE BANASZCZYK MADEJ UL MIEDZIANA 16/20.

W OKRESIE 6 MIES ADOPTOWALI KILKANAŚCIE PSÓW Z RÓŻNYCH SCHRONISK.
WSZYSCY NADUŻYWAJĄ ALKOHOLU !!!!
POTEM W DZIWNY SPOSÓB ZNIKAŁY PRAWDOPODOBNIE BYŁY SPRZEDAWANE.
UWAGA KOBIETA MA BARDZO MIŁY GŁOS KTÓRYM ZYSKUJE ZAUFANIE.
NR TELEFONÓW 602 - 151- 364 LUB 791- 400 350 GG

GG: 8968293

W ZAŁACZNIKU PRZESYŁAM ZDJĘCIA PRZEKAZUJCIE TĄ INFORMACJE DALEJ INNYM
SCHRONISKOM W CAŁEJ POLCE BO ONI ZNÓW BĘDĄ SZUKAĆ PSA

Liczba załączników: 3Pobierz wszystkie załączniki Pokaż wszystkie obrazy
8968293.jpg
15 KB Wyświetl Pobierz wqrwiquvbi.jpg
15 KB Wyświetl Pobierz wqrwiquvbo.jpg
6 KB Wyświetl Pobierz

Posted

ms_arwi napisał(a):
Wiecie moze komu mozna zglosic ca de bou? W poznanskim schronie ze dwa widzialam ostatnio, jutro sie jeszcze upewnie.

Dowiedz się o nich jak najwięcej, masz fotki? Mam osobę, która zajmie się szukaniem im domku, tylko potrzebuje więcej info.

Posted

kamilawa napisał(a):
Dowiedz się o nich jak najwięcej, masz fotki? Mam osobę, która zajmie się szukaniem im domku, tylko potrzebuje więcej info.

Fotki zrobie zatem jutro i informacje tez zbiore. Podesle na maila wszystko.

Posted

Z watku poznanskiego, sprawdzony dzis psiak.
Ringo z poznanskiego schroniska:

Psiak po walkach, przywieziony do schroniska pogryziony, zostal znaleziony przywiazany do drzewa. Ma 6 lat. Pomimo, ze po walkach, nie wykazuje zadnej agresji w stosunku do ludzi, miziasty jest wrecz Podstawia sie do drapania

Ringo nie przepada za innymi psami jak na niego zaczynaja szczekac i sie rzucac (to chyba zadna niespodzianka). Ringo jak tylko zobaczyl ringo moich psiakow oszalal na jego punkcie (stad nadalysmy mu takie imie ). Bardzo fajnie mozna sie z nim bawic w przeciaganie, rzucanie, przybiegal na zawolanie. Kiedy juz sie wybawil nieco zaczal duzo mniej ciagnac na smyczy. Bardzo kontaktowy psiak, nastawiony na czlowieka, glaskanie, pieszczoty, zabawe. Potrzebuje jednak kogos silnego i odpowiedzialnego, kto bedzie umial zapanowac nad nim gdy zobaczy innego psa nieprzyjaznie do niego nastawionego. Zauwazylysmy tez ze Ringo ma jakiegos guza z tylu.
Ringo prosi o ogloszenia :)

Posted

redcat napisał(a):
agaga pomimo wszystkich wad tego psiuńka to ja się ZAKOCHAŁAM :) Cuuuudo :)

nic tylko kochać takie cudeńko:loveu:! może ktoś chętny...?:cool3:

Posted

Mam do oddania suczkę 5 letnią, wysterylizowaną, dla które dramatycznie poszukuję domu. Muszę ją oddać ze względów rodzinnych (o ktorych poinformuję już prywatnie) i szukam odpowiedzialnego i kochającego domu dla mojej suni. Łzy garną mi się do oczu ale nie mam wyjścia, proszę pomóżcie mi. Sunia jest biała i ma błękitne znaczenia na oku i koło ogona. Zdjęcia mogę przesłać, mój adres [email protected] tel. 507 564 565 Na moim profilu "tekkila" jest jedno zdjęcie suni
Proszę o pomoc

http://www.dogomania.pl/threads/185612-5-letnia-Fiona-amstafka-szuka-kochaj%C4%85cego-domu?p=14680230#post14680230

Posted

potrzebuję kogoś w Żarach do zrobienia wizyty przedadopcyjnej dla Svenka!!!!

Zielonogórskie schronisko ma takiego przystojniaka:(

Tiger - pręgowany pies w typie amstafa. Łagodny do ludzi. Nie przepada jednak za innymi psami. Uwielbia długie spacery i zabawy.