Neris Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Mam pełno rozmytych zdjęć, bo jak go wołałam leciał do mnie się tulkać :loveu: Muszę mu znaleźć ludzia, który go pokocha nad życie. Quote
Piromanka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Przepiękne, ale bardzo smutne oczęta... Quote
Neris Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 On nie jest smutny bo nie wie co go czeka. Cieszy się i łasi do swojego pana. Quote
Neris Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Szarik miał w sobotę jechać do dobrego schroniska ok. 150km ode mnie, ale niestety nie wypalił transport. Nie wiem za bardzo co robić, jeśli znacie kogoś z autem - ale nie zarobkującego transportami, bo na to mnie nie stać- proszę o pomysły. Quote
Abrakadabra Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Neris napisał(a):Szarik miał w sobotę jechać do dobrego schroniska ok. 150km ode mnie, ale niestety nie wypalił transport. Nie wiem za bardzo co robić, jeśli znacie kogoś z autem - ale nie zarobkującego transportami, bo na to mnie nie stać- proszę o pomysły. Neris - ja naprawdę nie mogę pojechać w ten weekend... Gdyby w ub. sobotę facet nie spartolił akcji - Szarik siedziałby juz u Ani. Jestem przekonana, że jakaś dobra duszyczka pomoże w transporcie. Pomocy! Quote
zuzlikowa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Cóż...ten facert spartolił nie tylko w sobotę...spartolił na całej linii i w swoim i Szarika życiu! Nie było czego innego się po nim spodziewać i...dlatego Szarik jest w tak niebezpiecznej sytuacji!!! Neris...napisz może do Yany...jeśli tylko będzie mogła pomóc pomoże, albo pomoże szukać transportu!!! To moja kochana cioteczka od mojego wielkoluda Berciczka! Cioteczki...pomyślcie- może ktoś mógłby wspomóc transportem Szarika...a może groszem na transport?...benzynę? Quote
Piromanka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Może warto by napisać dokąd ma jechać pies. Quote
Neris Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Piromanka napisał(a):Może warto by napisać dokąd ma jechać pies. Szarik ma miejsce w BRODNICY. Niestety kierownik schroniska nie będzie trzymać miejsca przez 2 miesiące, już i tak odkładamy wyjazd o 2 tygodnie - mieliśmy jechać 2 tygodnie temu ale była śnieżyca, tydzien temu psa nie było bo się szlajał... Quote
gagata Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Takie cudowne psisko...duch Pomiechówka... Quote
Isadora7 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Nerisku a może poobserwować transportowy, może ktoś na tej trasie... może jednak dałoby sie z czapeczka po 5 zeta zebrać? Quote
Neris Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 NO niebawem to będzie prawdziwy duch Quote
gagata Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nie kracz, pogadaj z tym synalkiem , czego by chciał, żeby pies został u nich na miejscu ale nie luzem? Quote
Neris Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Syn tego psa nienawidzi i ja to mogę pod słowem honoru zeznać. Nawet jeśli zostanie może w każdej chwili "uciec". Najgorsze jest to, że jeśli teraz nie pojedziemy, tracimy miejsce w Brodnicy, kierownik odmawia innym psom bo czeka na Szarika, ale nie będzie czekać dłużej. Mogę sobie tylko pluć w brodę że tego prawka nie zrobiłam latem :( Quote
Neris Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Pisalam PM do Biafry i KWL, ale nawet nie odpisali "pocałuj mnie w odwłok" :( Quote
zuzlikowa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Neris napisał(a):Pisalam PM do Biafry i KWL, ale nawet nie odpisali "pocałuj mnie w odwłok" :( Pisz do Yany...bardzo proszę!Może chć podrzuci pomysł do kogo się zwrócić! A co byście powiedziały na ceglaste allegro na forsę na transport...nawet jeśli cała kwota szybko nie spłynie ,to jest szansa,że choć się zwróci! Neris...zmień koniecznie tytuł!Koniecznie wpisz,że transport dla Szarika,to sprawa życia lub śierci...transport lub środki!!! Quote
Yana Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Neris, a czy on da się wsadzić do samochodu ? i czy zmieści się w zwykłym samochodzie z tyłu ? czy tylko w kombi ? Quote
Neris Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Napisałam do osób oferujących płatny transport, nie mam na razie odpowiedzi. Szarik jeździl autem do weta. Dla bezpieczeństwa wolałabym z nim jechać... Quote
Goś Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Neris, załóż na forum transportowym Szarikowi wątek. Ja bardzo szybko znajdowałam tam pomoc od osób, które nie oferowały same płatnego transportu. Może już tam wpisywałaś, ale nie widzę. Quote
Yana Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 a czy transport mógły być w tę niedzielę ? może uda mi się namówić znajomego... Quote
Recommended Posts