Neris Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Bardzo za nim tęsknię. Niby nie mój pies, ale od paru lat zawsze był, zawsze przybiegał do mnie jak przechodziłam. Ale cieszę się, że jest w Brodnicy. Od kiedy wiem, że boi się osób palących papierosy jest mi strasznie przykro, że był narażony na kontakt z synem pana... to jedyna paląca osoba wokół nas. I ma bardzo ciężką rękę... Quote
zuzlikowa Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Neris...już będzie dobrze...tylko dobrze! Szarik, to mądry i wspaniały pies...teraz pod odpowiedzialną opieką i doglądem! Będzie bardzo dobrze! Quote
Saphira Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Piękny pies. Bardzo podobny do mojej Diany. Nigdy nie wiedziałam jakiej jest rasy a to rasa Szarik:diabloti: Quote
kizimizi Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/180544-ASTI-zastrzaszona-psina-ZBIERA-NA-HOTEL Diewczyny zbieramy deklaracje dla Astiego, to dla niego jedyna szansa. Liczy się każda złotówka ta jednorazowa lub stała. Smutne oczka Astiego: [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dziewczyny, co z ogłoszeniami? Ogłaszamy?...wybaczcie jeśli bzdurnie pytam,ale już troszkę ucieka mi czas i informacje się plączą, a chciałabym Szarikowi pomóc...jeśli będzie mu allegro potrzebne,Neris pisz do mnie!Zrobię! Quote
Piromanka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No właśnie. Co z ogłoszeniami? Do kogo ma być podany numer telefonu? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Hmm nie wiem, to może na mnie dajcie namiary-bo jak cos to jestem na bieżąco i cały czas w kontakcie ze schroniskiem. Ania -506092595 [email protected] gg 3629676 Quote
gagata Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Tak,tak Ania i spółka dopilnuje czego trzeba,żeby Szarik dobrze trafił... Quote
Neris Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Wstaliśmy :multi: Ale psy jakoś niechętnie się dały na dwór wyrzucić. Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 gagata napisał(a):Trzeba było im kawy dac.....;-( ...no,to już po kawie...miłego dnia! Powoli kombinować nad Szarikowymi ogłoszeniami trzeba...takie szybkie powoli!!! Quote
Saphira Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 gagata napisał(a):Trzeba było im kawy dac.....;-( I dodać coś mocniejszego na rozgrzewkę............ Quote
Neris Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Ta kawa to w Laszczynach, jak ktoś nie zna wątku :( pańcia gotowała pieskom kawę zbożową. Quote
Saphira Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Neris napisał(a):Ta kawa to w Laszczynach, jak ktoś nie zna wątku :( pańcia gotowała pieskom kawę zbożową. E tam gadasz, że zbożową. Ja myślę, że to był Jacobs kronung. Quote
Neris Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Cicho mi u Szarika, do Arii offować marsz! Alegratka i gumtree robiłam mu z moim nr telefonu, na razie nie zmieniam, może jak wygaśnie? Wtedy od nowa, nie wiem. Kasiaprodex wstawi go na swoją stronkę adopcyjną. Quote
Szarotka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Hm.......trzeba wiecej pozytywnych fluidow i dobry tekst i bardzo dobre zdjecia, zeby psa wyadoptowac. :):) Quote
Saphira Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Już się wynoszę.....Co za gbury na tym wątku......................... Quote
Szarotka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Saphira napisał(a):Już się wynoszę.....Co za gbury na tym wątku......................... A kto i co ?? ja nie widze gburow ?? Quote
Neris Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Hmm.... Nie wiem jaki inny tekst wymyślić, napisałam jak czułam... Co zmienić, podkreślić że stróżujący czy jak? ŻE NIBY JA GBUR???? A to by się nawet może i zgadzało...:eviltong: Quote
Recommended Posts