Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']A ja wiedziałam :eviltong: ;)[/QUOTE]

Okazuje sie że wszyscy wiedzieli......NO! a ja tak długo trzymałam język za zębami..........Oj z tym piątkiem to by było super....Musiałabym być u Was o jakiejś 12.00 ale to jest do zrobienia:-). Benzynowo by to fajnie wyszło.....
To co? Umawiamy się na piątek na około 12?:-)

Posted

[quote name='Neigh']Okazuje sie że wszyscy wiedzieli......NO! a ja tak długo trzymałam język za zębami..........Oj z tym piątkiem to by było super....Musiałabym być u Was o jakiejś 12.00 ale to jest do zrobienia:-). Benzynowo by to fajnie wyszło.....
To co? Umawiamy się na piątek na około 12?:-)[/QUOTE]
może być:)
ale fajnie, nie moglam się doczekać

Posted

[quote name='Neigh']To co? Umawiamy się na piątek na około 12?:-)[/QUOTE]

No ładnie Ciotka... Kota wieziesz, a Kaluchnym się nawet raz nie zachwyciłaś jak tu weszłaś po powrocie:mad: I jeszcze najego wątku drażnisz go kolejnym sierściuchem, którego Kaluch będzie chciał ganiać:mad:Dżi Aj Dżoł, strzel Ciotce focha, jak przyjedzie i będzie Cię chciała pogłaskać;)

Posted

[quote name='ronja']liczę na to, że Rysiek spuści łomot Kaluchnemu:mad: bo mu się należy[/QUOTE]
No nie i Ty "Brutusie" przeciwko Kaluszkowi:shake:

Posted

[quote name='Neigh']O jejku.......wiecie, ze Kajusia lubię........ale zachwycać się hmm to by było oszustwo;-)[/QUOTE]
A w "lepetyne" chcesz:razz:

Posted

Mogę chcieć w łepetynę - spoko.

Mam w miarę niezły humor - odebrałam Brombolinę od weta. ( operację nowotworu miała ) Rokowania dobre, wprawdzie ważąc 32 kg usnęła na znieczuleniu dla 10 kg psa.....Ale wybudziła sie ładnie - zachowuje się jakby nic złego ją nie spotkało......

Przysmaczki wciąga - jednym słowem gra i bucy:-)

Posted

[quote name='Neigh']Mogę chcieć w łepetynę - spoko.

Mam w miarę niezły humor - odebrałam Brombolinę od weta. ( operację nowotworu miała ) Rokowania dobre, wprawdzie ważąc 32 kg usnęła na znieczuleniu dla 10 kg psa.....Ale wybudziła sie ładnie - zachowuje się jakby nic złego ją nie spotkało......

Przysmaczki wciąga - jednym słowem gra i bucy:-)[/QUOTE]

Ufff... No to można rozprostować kciuki:-) Dużo całusów dla Bromby;-)

Posted

[quote name='Nutusia']Jak to Ricardo łomot Kaluszkowi?... Czyli co, już przestał być grzeczny... :) Ja tam bym raczej obstawiała, że Dakocia może focha strzelić...[/QUOTE]
Podobno Dakocia nie chce Ryszarda widzieć, tak mi Wiśnia przekablował ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Podobno Dakocia nie chce Ryszarda widzieć, tak mi Wiśnia przekablował ;)[/QUOTE]
Wiśnia to podły kabel i jeszcze nieprawdę roznosi;)
Ryszard będzie MOIM tymczasowym kotem, a Dakocia ma swojego kocura już - Bartka;) uklady w naszym domu są z lekka skomplikowane:)

Posted

[quote name='ronja']Wiśnia to podły kabel i jeszcze nieprawdę roznosi;)
Ryszard będzie MOIM tymczasowym kotem, a Dakocia ma swojego kocura już - Bartka;) uklady w naszym domu są z lekka skomplikowane:)[/QUOTE]

A to ciekawie się zapowiada;-) Ale będzie wesoło, jak Dakocia zmieni swojego kocura na Ryszarda;-) Kto się wtedy będzie pakował w stadzie i wyprowadzał z domu:evil_lol:

Posted

[quote name='ronja']Loluśka - widziałam minę Wiśni - miał twarz winnego;)

Kaluchny to co innego - on nigdy nie ma twarzy winnego, zawsze merda ogonem i się cieszy.[/QUOTE]

Pocieszne zwierzątko ;) Cięzko Ci chyba zachować poważną minę jak go opieprzasz :lol:

Posted

[quote name='AniaGucio']Pocieszne zwierzątko ;) Cięzko Ci chyba zachować poważną minę jak go opieprzasz :lol:[/QUOTE]

Wiśni nie da się opieprzać. Przynajmniej ja sobie tego nie wyobrażam:-)

Posted

ja mam problem z opieprzaniem Kaluchnego, bo on na każde moje słowo merda i mruczy:)
a Wiśnia jak coś przeskrobie robi taką minę, że też nie wychodzi udawanie groźnej