Neigh Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='mysza 1']A ja wiedziałam :eviltong: ;)[/QUOTE] Okazuje sie że wszyscy wiedzieli......NO! a ja tak długo trzymałam język za zębami..........Oj z tym piątkiem to by było super....Musiałabym być u Was o jakiejś 12.00 ale to jest do zrobienia:-). Benzynowo by to fajnie wyszło..... To co? Umawiamy się na piątek na około 12?:-) Quote
ronja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Neigh']Okazuje sie że wszyscy wiedzieli......NO! a ja tak długo trzymałam język za zębami..........Oj z tym piątkiem to by było super....Musiałabym być u Was o jakiejś 12.00 ale to jest do zrobienia:-). Benzynowo by to fajnie wyszło..... To co? Umawiamy się na piątek na około 12?:-)[/QUOTE] może być:) ale fajnie, nie moglam się doczekać Quote
mmd Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ale fajnie:) Może ten chłopak nastraszy myszki:) Quote
Ewa Marta Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='Neigh']To co? Umawiamy się na piątek na około 12?:-)[/QUOTE] No ładnie Ciotka... Kota wieziesz, a Kaluchnym się nawet raz nie zachwyciłaś jak tu weszłaś po powrocie:mad: I jeszcze najego wątku drażnisz go kolejnym sierściuchem, którego Kaluch będzie chciał ganiać:mad:Dżi Aj Dżoł, strzel Ciotce focha, jak przyjedzie i będzie Cię chciała pogłaskać;) Quote
ronja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 liczę na to, że Rysiek spuści łomot Kaluchnemu:mad: bo mu się należy Quote
Ewa Marta Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='ronja']liczę na to, że Rysiek spuści łomot Kaluchnemu:mad: bo mu się należy[/QUOTE] Ups... to ja znikam, żeby Kaluch super miejsca nie stracił;-) Quote
Neigh Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 O jejku.......wiecie, ze Kajusia lubię........ale zachwycać się hmm to by było oszustwo;-) Quote
Ellig Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='ronja']liczę na to, że Rysiek spuści łomot Kaluchnemu:mad: bo mu się należy[/QUOTE] No nie i Ty "Brutusie" przeciwko Kaluszkowi:shake: Quote
Ellig Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Neigh']O jejku.......wiecie, ze Kajusia lubię........ale zachwycać się hmm to by było oszustwo;-)[/QUOTE] A w "lepetyne" chcesz:razz: Quote
Ewa Marta Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Nareszcie ktoś wziął w obronę Kaluszka:loveu: Quote
Neigh Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Mogę chcieć w łepetynę - spoko. Mam w miarę niezły humor - odebrałam Brombolinę od weta. ( operację nowotworu miała ) Rokowania dobre, wprawdzie ważąc 32 kg usnęła na znieczuleniu dla 10 kg psa.....Ale wybudziła sie ładnie - zachowuje się jakby nic złego ją nie spotkało...... Przysmaczki wciąga - jednym słowem gra i bucy:-) Quote
Ewa Marta Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Neigh']Mogę chcieć w łepetynę - spoko. Mam w miarę niezły humor - odebrałam Brombolinę od weta. ( operację nowotworu miała ) Rokowania dobre, wprawdzie ważąc 32 kg usnęła na znieczuleniu dla 10 kg psa.....Ale wybudziła sie ładnie - zachowuje się jakby nic złego ją nie spotkało...... Przysmaczki wciąga - jednym słowem gra i bucy:-)[/QUOTE] Ufff... No to można rozprostować kciuki:-) Dużo całusów dla Bromby;-) Quote
Nutusia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jak to Ricardo łomot Kaluszkowi?... Czyli co, już przestał być grzeczny... :) Ja tam bym raczej obstawiała, że Dakocia może focha strzelić... Quote
mysza 1 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Nutusia']Jak to Ricardo łomot Kaluszkowi?... Czyli co, już przestał być grzeczny... :) Ja tam bym raczej obstawiała, że Dakocia może focha strzelić...[/QUOTE] Podobno Dakocia nie chce Ryszarda widzieć, tak mi Wiśnia przekablował ;) Quote
ronja Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='mysza 1']Podobno Dakocia nie chce Ryszarda widzieć, tak mi Wiśnia przekablował ;)[/QUOTE] Wiśnia to podły kabel i jeszcze nieprawdę roznosi;) Ryszard będzie MOIM tymczasowym kotem, a Dakocia ma swojego kocura już - Bartka;) uklady w naszym domu są z lekka skomplikowane:) Quote
mysza 1 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Kto jak kto ale Wiśnia to jest szczery i prawdomówny, wyjątkowo. :evil_lol:;) Quote
ronja Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='mysza 1']Kto jak kto ale Wiśnia to jest szczery i prawdomówny, wyjątkowo. :evil_lol:;)[/QUOTE] i i i ... lej :eviltong: Quote
mysza 1 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='ronja']i i i ... lej :eviltong:[/QUOTE] O nie !!! to potwarz! To Loluśka ;) Quote
ronja Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Loluśka - widziałam minę Wiśni - miał twarz winnego;) Kaluchny to co innego - on nigdy nie ma twarzy winnego, zawsze merda ogonem i się cieszy. Quote
mysza 1 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Nawet po kilku zjedzonych kupach ;) Ale przynajmniej coś się dzieje. Każdy inny, każdy jedyny w swoim rodzaju. Quote
Ewa Marta Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='ronja']Wiśnia to podły kabel i jeszcze nieprawdę roznosi;) Ryszard będzie MOIM tymczasowym kotem, a Dakocia ma swojego kocura już - Bartka;) uklady w naszym domu są z lekka skomplikowane:)[/QUOTE] A to ciekawie się zapowiada;-) Ale będzie wesoło, jak Dakocia zmieni swojego kocura na Ryszarda;-) Kto się wtedy będzie pakował w stadzie i wyprowadzał z domu:evil_lol: Quote
AniaGucio Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='ronja']Loluśka - widziałam minę Wiśni - miał twarz winnego;) Kaluchny to co innego - on nigdy nie ma twarzy winnego, zawsze merda ogonem i się cieszy.[/QUOTE] Pocieszne zwierzątko ;) Cięzko Ci chyba zachować poważną minę jak go opieprzasz :lol: Quote
Ewa Marta Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='AniaGucio']Pocieszne zwierzątko ;) Cięzko Ci chyba zachować poważną minę jak go opieprzasz :lol:[/QUOTE] Wiśni nie da się opieprzać. Przynajmniej ja sobie tego nie wyobrażam:-) Quote
ronja Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ja mam problem z opieprzaniem Kaluchnego, bo on na każde moje słowo merda i mruczy:) a Wiśnia jak coś przeskrobie robi taką minę, że też nie wychodzi udawanie groźnej Quote
mysza 1 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 A ja Ci jeszcze podłego kabla przypomnę :eviltong:;) o Wisience.... Quote
Recommended Posts