ronja Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 wylewanie pomyj jak widać to taki sposob na życie chyba... prawda zawsze sama się obroni, Ares jest bez traum, nie sprawia wrażenia zaniedbanego - wnioski nasuwają się same Quote
Neigh Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='mmd']O, kurka, taki cymes mi umknął jakoś:) Ty wiesz, ale rodzice mnie kochali, i mąż mnie kocha, i syn, i pies (kota nie próbuj mi wciskać)... to musi być jakaś forma zbiorowego szaleństwa Idę sobie poczytać, co mi zadano.[/QUOTE] Każdemu próbuje........nie masz szans:-)Musisz przez to przejść. Uparcie twierdzę, ze człek bez kota jak sierota i nie wie co traci...... Quote
Nutusia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No ślicznie sobie tu gawędzicie!:loveu: Też odniosłam wrażenie, że "pewne osoby" przez czas pisania jednego postu mogłyby "zaopiekować" ze... 3 psy i tyleż kotów w potrzebie:eviltong:. Generalnie Ewa nie robi nic i na niczym się nie zna, a przede wszystkim lokuje pieniądze nie tam, gdzie trzeba. Ellig jest niezła, ale tylko wtedy, gdy daje karmę najbardziej potrzebującym nie wg jej uznania, Mysza jest fiśnięta i nieodpowiedzialna, ma za dużo psów, nie ogarnia i nie widzi problemów tam, gdzie są, Gusia nie ma pojęcia o tym, co dla psa jest najlepsze i najważniejsze, Neigh powinno się skazać na wieczną banicję na miau i niech tam jej słoma z butów wychodzi, Ronja tylko tłucze kasę i pewnie dlatego śni jej się dokończony, umeblowany dom, a ja i nasza Tosina oberwałyśmy rykoszetem (choć był czas, że chciano mnie klonować!), bo te wszystkie ww. popaprańce wzięły wlazły na nasz wątek i jeszcze im się pomagać zachciało! Mało tego, teraz się przeniosły na wątek kolejnych moich tymczasowiczek. Wątek tak nudny, że po prostu... Cię mmd na niego zapraszam! [url]http://www.dogomania.pl/threads/198274-Dwie-boksie-w-tym-jedna-quot-w-pakiecie-quot?highlight=Dwie+boksie[/url] Quote
Nutusia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Aha... Ellig - będąc u wód dostęp do internetu będę miała w kawiarence internetowej. I obiecuję, że będę zaglądać na te wszystkie denne wątki! :) Quote
Neigh Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Nutusia']Aha... Ellig - będąc u wód dostęp do internetu będę miała w kawiarence internetowej. I obiecuję, że będę zaglądać na te wszystkie denne wątki! :)[/QUOTE O wypraszam sobie......a zresztą na miau nie zaglądasz...to ja się mogę nie poczuwać:-) Quote
Ewa Marta Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='mysza 1']Na utrzymaniu mam chyba 6 psów, wypisałam na wątku Aresa :p[/QUOTE] Ja doliczyłam się 8 sztuk:-) Ale dwie mniej, dwie więcej nie robi już chyba różnicy;-) [quote name='Nutusia']Generalnie Ewa nie robi nic i na niczym się nie zna, a przede wszystkim lokuje pieniądze nie tam, gdzie trzeba. Ellig jest niezła, ale tylko wtedy, gdy daje karmę najbardziej potrzebującym nie wg jej uznania, Mysza jest fiśnięta i nieodpowiedzialna, ma za dużo psów, nie ogarnia i nie widzi problemów tam, gdzie są, Gusia nie ma pojęcia o tym, co dla psa jest najlepsze i najważniejsze, Neigh powinno się skazać na wieczną banicję na miau i niech tam jej słoma z butów wychodzi, Ronja tylko tłucze kasę i pewnie dlatego śni jej się dokończony, umeblowany dom, a ja i nasza Tosina oberwałyśmy rykoszetem (choć był czas, że chciano mnie klonować!), bo te wszystkie ww. popaprańce wzięły wlazły na nasz wątek i jeszcze im się pomagać zachciało! Mało tego, teraz się przeniosły na wątek kolejnych moich tymczasowiczek. Wątek tak nudny, że po prostu... Cię mmd na niego zapraszam! [url]http://www.dogomania.pl/threads/198274-Dwie-boksie-w-tym-jedna-quot-w-pakiecie-quot?highlight=Dwie+boksie[/url][/QUOTE] Uwielbiam te wszystkie nieodpowiedzialne, leniwe i nieznające się na niczym wyżej wymienione dziewczyny:-) Na czele z Tobą popaprańcu Nutusiu, która rzuciła wszystko i ruszyła z pomocą moim kociakom z Helu:-) Dziewczyny, róbmy swoje, każda to co potrafi najlepiej i trzymajmy się razem, bo w pojedynkę nie da rady zrobić tyle, co w fajnej grupie:-) Quote
mmd Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='ronja']wylewanie pomyj jak widać to taki sposob na życie chyba... prawda zawsze sama się obroni, Ares jest bez traum, nie sprawia wrażenia zaniedbanego - wnioski nasuwają się same[/QUOTE] Już nie chcę "jątrzyć" u niego na wątku, ale właśnie wylewanie pomyj narobiło najwięcej szkody. Rozumiem, że nie każdy musi latać i szukać psa, bo to nie obowiązek, ale wchodzenie na wątek i pisanie takich rzeczy, kiedy ten DS był potrzebny i mógł się włączyć... I skoro rok wcześniej ze względu na kontakt z DS były te "dwie strony medalu", to nie mogły być jeszcze kilka dni? W dodatku masa głupstw była pisana pod wpływem przypuszczeń, a nie faktów... Quote
Neigh Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja nie rozumiem jednego - jak mnie się nie podobało miejsce gdzie "moje" zwierzaki byly to je po prostu zabieram. Nie ważne dt, ds, hotel, schron czy inny diabeł. I nie wyobrażam sobie akcji, ze przez rok wiem o tym, ze się zwierzakowi dzieje krzywda a się NIC nie robi zasłaniając się tym kto umowy podpisywał. A jak sie pojawia okazja to huuuuuuuuuuraaaaaaa na barykady. Napisać to sobie można dokładnie wszystko. Ja parę miesiecy temu napisałam co myślę w krótkich żołnierskich słowach i z ŻADNEGO się nie wycofuję. Dokładnie tak myślę. HOWGH Quote
mmd Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Neigh']Ja nie rozumiem jednego - jak mnie się nie podobało miejsce gdzie "moje" zwierzaki byly to je po prostu zabieram. Nie ważne dt, ds, hotel, schron czy inny diabeł. [/QUOTE] Ty ze wsi jesteś i stąd prostackie metody działania;) Quote
Nutusia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja też ze wsi, ja też!!!! :) W dodatku jestem popapraniec - dzięki Ewa, to najlepszy komplement jest! :) Quote
Neigh Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='mmd']Ty ze wsi jesteś i stąd prostackie metody działania;)[/QUOTE] O widzisz..........to moze być to:-) Quote
Ellig Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Nutusia']Aha... Ellig - będąc u wód dostęp do internetu będę miała w kawiarence internetowej. I obiecuję, że będę zaglądać na te wszystkie denne wątki! :)[/QUOTE] Ja kobieta nie obliczalna bardzo na to liczylam:) Quote
Ellig Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Nutusia']No ślicznie sobie tu gawędzicie!:loveu: Też odniosłam wrażenie, że "pewne osoby" przez czas pisania jednego postu mogłyby "zaopiekować" ze... 3 psy i tyleż kotów w potrzebie:eviltong:. Generalnie Ewa nie robi nic i na niczym się nie zna, a przede wszystkim lokuje pieniądze nie tam, gdzie trzeba. Ellig jest niezła, ale tylko wtedy, gdy daje karmę najbardziej potrzebującym nie wg jej uznania, Mysza jest fiśnięta i nieodpowiedzialna, ma za dużo psów, nie ogarnia i nie widzi problemów tam, gdzie są, Gusia nie ma pojęcia o tym, co dla psa jest najlepsze i najważniejsze, Neigh powinno się skazać na wieczną banicję na miau i niech tam jej słoma z butów wychodzi, Ronja tylko tłucze kasę i pewnie dlatego śni jej się dokończony, umeblowany dom, a ja i nasza Tosina oberwałyśmy rykoszetem (choć był czas, że chciano mnie klonować!), bo te wszystkie ww. popaprańce wzięły wlazły na nasz wątek i jeszcze im się pomagać zachciało! Mało tego, teraz się przeniosły na wątek kolejnych moich tymczasowiczek. Wątek tak nudny, że po prostu... Cię mmd na niego zapraszam! [url]http://www.dogomania.pl/threads/198274-Dwie-boksie-w-tym-jedna-quot-w-pakiecie-quot?highlight=Dwie+boksie[/url][/QUOTE] Z wzajemnascia "Popaprancu":):):) Quote
Ewa Marta Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='AniaGucio']Wreszcie tutaj trafiłam :multi:[/QUOTE] Nie mogłaś nas znaleźć? Już dawno wysłałabym Ci link:-) Aniu, będę miala kilka złotych dla Rufusa od mojej koleżanki, ale muszę jutro ze stówy, którą od niej dostałam kupić kilka kilogramów karmy dla kociaków, którą ona z kolei obiecała Pani z bazarku:-) A Pani z bazarku musi dostac karmę dla bezdomnych kociaków, bo z kolei w ramach rewanżu dokarmia karmą, którą ma od nas (najostatniejszy zapas Hillsa wątrobowego od mojego Anioła Ellig:-) ) Bolka - wspaniałego psa, który mieszka na bazarku i już mu wątroba nie wyrabia od jedzenia końcówek wędlin i innych takich, którymi żywią go sprzedawcy z bazarku:-) Ufff. mam nadzieję że wiadomo o co chodzi. A ponieważ Aga pomagała kiedyś Rufusowi, zgodziła się, żeby pozostałą po zakupie kociej karmy kasę podzielić na Rufusa i Kajusia:-) Quote
mmd Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Ellig']Z wzajemnascia "Popaprancu":):):)[/QUOTE] Ale tu Wersal cukieraśny :) [quote name='AniaGucio']Wreszcie tutaj trafiłam :multi:[/QUOTE] Taaa... i na mnie trafiła i mi podsyła psa - klon Lakusia. Cofam wszystko, co wczoraj pisałam. Z Wami się nie da stąd uciec;) [quote name='Ewa Marta']Ufff. mam nadzieję że wiadomo o co chodzi. [/QUOTE] Pewnie! Na szczęście nie mnie to dotyczy, ale ten post mi się szalenie podoba :P Quote
AniaGucio Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Ewa Marta']Nie mogłaś nas znaleźć? Już dawno wysłałabym Ci link:-) Aniu, będę miala kilka złotych dla Rufusa od mojej koleżanki, ale muszę jutro ze stówy, którą od niej dostałam kupić kilka kilogramów karmy dla kociaków, którą ona z kolei obiecała Pani z bazarku:-) A Pani z bazarku musi dostac karmę dla bezdomnych kociaków, bo z kolei w ramach rewanżu dokarmia karmą, którą ma od nas (najostatniejszy zapas Hillsa wątrobowego od mojego Anioła Ellig:-) ) Bolka - wspaniałego psa, który mieszka na bazarku i już mu wątroba nie wyrabia od jedzenia końcówek wędlin i innych takich, którymi żywią go sprzedawcy z bazarku:-) Ufff. mam nadzieję że wiadomo o co chodzi. A ponieważ Aga pomagała kiedyś Rufusowi, zgodziła się, żeby pozostałą po zakupie kociej karmy kasę podzielić na Rufusa i Kajusia:-)[/QUOTE] Hhh... wspominałaś o tym wątku, ale wiadomości z linkiem nie dostałam :???: No ale teraz już jestem :) Co do pieniążków, to bardzo Ci dziękuję, że pamiętasz o Rufciu i pytasz kogo możesz o pomoc - zrób co masz zrobić, my poczekamy :) Quote
ronja Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 rodzinnie ;) [IMG]http://img843.imageshack.us/img843/8003/morek45.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Pięknie, choć cała rodzina się nie załapała :) A co to za czarna piękność na pierwszym planie?... Quote
ronja Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Nutusia']Pięknie, choć cała rodzina się nie załapała :) A co to za czarna piękność na pierwszym planie?...[/QUOTE] Pan Imciuła :) Quote
mysza 1 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Kaluchny jaki ważny ;) a Soniula całuje Bartka (albo odwrotnie) ładne :) Quote
ronja Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Sioniula to całuje jak opętana, rano zyć nie daje;) Kaluchny prezentuje swoją umiejętność siadania również bez komendy ;) Quote
Ewa Marta Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='ronja']rodzinnie ;) [IMG]http://img843.imageshack.us/img843/8003/morek45.jpg[/IMG][/QUOTE] Ale fajne:-) Kaluch, Sonieczka, Pan Imciuła (czyli Morek trzyłapy) i Didi:-) Kaluch ma u mnie jeszcze jedno imię;-) Nietoperz:-) Z pieniędzy otrzymanych od mojej sąsiadki Agnieszki S. na zakup karmy dla kociaków, pozostało mi 73 zł. W związku z tym Kajuś dostaje 36 zł, a Rufus 37 zł:-) Zaraz zapiszę w Kajusia rachunkach i napiszę na wątku Rufcia, no i wyślę Ani część Rufusową:-) Quote
Nutusia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ach, pan Imciuła - nigdy go nie widziałam - jedynie... słyszałam! :) I nie wiem dlaczego zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam! Tyle, że teraz gdy już wiem jak wygląda... nie pamiętam jaki był w mojej wyobraźni :) Quote
Recommended Posts