Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczny wilczek! :loveu: DziDziuś to mój drugi faworyt, po Brunku Myszowym. Ale jak Mysza będzie trzymać z Gusią przeciwko Kaluchnemu, to mój ranking szybko ulegnie zmianie!:mad::evil_lol:

Talerz wylizał - i bardzo dobrze! Właśnie niebanalna osobowość i brak ślepego podporządkowania się ludzkim "normom i rozkazom" świadczą o psiej inteligencji z "wyższej półki"!;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Śliczny wilczek! :loveu: DziDziuś to mój drugi faworyt, po Brunku Myszowym. Ale jak Mysza będzie trzymać z Gusią przeciwko Kaluchnemu, to mój ranking szybko ulegnie zmianie!:mad::evil_lol:

Talerz wylizał - i bardzo dobrze! Właśnie niebanalna osobowość i brak ślepego podporządkowania się ludzkim "normom i rozkazom" świadczą o psiej inteligencji z "wyższej półki"!;)

Z Gusią? W życiu :evil_lol: ;)

Posted

coś w tym jest;)
mruczy i ma mały rozumek;)
tylko jedno się nie zgadza, nie lubi miodu. asystował mi dziś przy kanapkach, dałam mu do polizania moje palce poklejone miodem - zachwycony nie był:)

Posted

Hihiiii... bo nie miód mu trzeba było dawać, ale mjut :) Kiedyś bawiłam się w teatr u Machulskich, jeszcze za czasów Teatru Ochoty i grałam Kubusia Puchatka. A potem kiedyś na Grójeckiej usłyszałam jak dziecko woła do taty: "Tato, zobacz, to ten niedźwiedź!" :) Może to w jakimś sensie wyjaśnia mój sentyment do Kaluszka o małym rozumku?... :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Hihiiii... bo nie miód mu trzeba było dawać, ale mjut :) Kiedyś bawiłam się w teatr u Machulskich, jeszcze za czasów Teatru Ochoty i grałam Kubusia Puchatka. A potem kiedyś na Grójeckiej usłyszałam jak dziecko woła do taty: "Tato, zobacz, to ten niedźwiedź!" :) Może to w jakimś sensie wyjaśnia mój sentyment do Kaluszka o małym rozumku?... :)

hihi
Nutusiu z żadnej strony nie przypominasz niedźwiedzia:)

Posted

Kajusiu, widziałam dzisiaj Aresa.... Przysięgam, że jesteś od niego duuuużo ładniejszy, co potwierdziła nawet Gusia;-)

Wrzucam Kaluchowi do koperty swoją miesięczną deklarację 20 zł:-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Kajusiu, widziałam dzisiaj Aresa.... Przysięgam, że jesteś od niego duuuużo ładniejszy, co potwierdziła nawet Gusia;-)

Dostałam link od Ewy, żeby poczytać, a tu takie rzeczy... może zmieszczą się razem na podium;)

Posted

no wiecie co
Kaluchny to jest przystojniak pierwsza klasa!!!! może nie najgrzeczniejszy, ale jeżeli chodzi o urodę, to ma wysokie miejsce w rankingu urokliwych;)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
No napisałam przecież, że duuużo ładniejszy od Aresa:-)
Widziałaś zdjęcia Aresa na jego wątku Marta?

widziałam, czytałam wątek Aresa, ale pisać nic nie chciałam;)

a Kaluchny od świąt zmienił się. nie wiem czy to moja choroba - to, że cale bite 7 dni leżałam/siedziałam na kanapie i tuliłam się do psów, w tym oczywiście do Kaluchnego, pierwszego psiego sanitariusza;), przekonały Kaluchnego, że bliskośc jest fajna. On nie daje mi zyć (co mi bardzo odpowiada) - śpi na mnie, siedzi zawsze przyklejony przynajmniej jedną psią częścią, ładuje mi się na kolana. dla mnie jest i zawsze będzie piękny i wyjątkowy:)

Posted

Neigh napisał(a):
Mnie się żaden nie podoba - co będę ukrywać:-) Ale obaj są WAŻNI bo nasi, tak?

Nie można w Twoim przypadku Aga powiedzieć, że to ślepa miłość:-)

ronja napisał(a):
a Kaluchny od świąt zmienił się. nie wiem czy to moja choroba - to, że cale bite 7 dni leżałam/siedziałam na kanapie i tuliłam się do psów, w tym oczywiście do Kaluchnego, pierwszego psiego sanitariusza;), przekonały Kaluchnego, że bliskośc jest fajna. On nie daje mi zyć (co mi bardzo odpowiada) - śpi na mnie, siedzi zawsze przyklejony przynajmniej jedną psią częścią, ładuje mi się na kolana. dla mnie jest i zawsze będzie piękny i wyjątkowy:)

Zaczynam sie bać chwili, w której zacznie chodzić na smyczy i pozwalać na majstrowanie przy szyi... Bo wtedy nie będzie usparwiedliwienia i trzeba zacząć robić ogłoszenia, a jego rozstania z Tobą jakoś nie mogę sobie wyobrazić... Pozostaje mieć nadzieję że Kajuś ma instynkt samozachowawczy i długo jeszcze nie pozwoli na wsadzenie go do samochodu choćby;-)

Posted

Przeczytałam już połowę wątku i... co tu dużo gadać - zazdroszczę i podziwiam:) Cudownie mieć takiego psiaka, który powolutku się zmienia, którego opuszczają koszmary.
A uszka Kaluchnego są takie... do wąchania (Neigh na pewno coś o wariatkach napisze;)).
Będę podczytywać sobie dalej:)

Posted

mmd napisał(a):
Przeczytałam już połowę wątku i... co tu dużo gadać - zazdroszczę i podziwiam:) Cudownie mieć takiego psiaka, który powolutku się zmienia, którego opuszczają koszmary.
A uszka Kaluchnego są takie... do wąchania (Neigh na pewno coś o wariatkach napisze;)).
Będę podczytywać sobie dalej:)

ale fajnie, że tu jesteś:)
Kaluszka uszka są do całowania:)

Posted

A bo te Wasze wszystkie wątki takie jakieś:)
Sonię też podglądam.

No, uszka się fajnie całuje - w taki mięciutki meszek:) Ale zapach psich uszek mnie rozwala. I jeszcze stópek. (się podkładam:))