Jump to content
Dogomania

Cookie z Dobrocina z mega biegunką Brak odbytu Przetoka do pochwy .MA DOM

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czerda napisał(a):
czeka na opowieść demi-Margolcia jest w SWOIM domku!

Nie było tydzień na dogo i już nie mogę się połapać. 1. Czy Cookies otrzymała nowę imię?
2. Czy Cookies znalazła domek na stałe?

Posted

demi zawsze nazywa ją Margolcia , wczoraj demi tylko mi napisała ,że ma już domek , i , że była operowana i wszystko jest dobrze , a dzisiaj demi wszystko pisze

Posted

Demi napisze pewnie niebawem bo zawsze coś wychodzi.. ciągle jeżdżenie i jeżdżenie... załatwianie.. interwencje itp...

Demi zawsze daje swoje własne imiona pieskom, więc Cookie zmieniła na Margolcię :)

też słyszałam że w nowym domu jest i mieszka z Yorkiem :)

Posted

Ja dziś podeślę wątek jej dowemu domkowi:razz::cool3:
Niech się nam tu troszke po odzywają:)
Mała mieszka rzut beretem ode mnie:) Ludzie są w niej zakochani, aktualnie w domu ma majteczki na cieczke, wiec kupką nie brudzi i może spokojnie spać w łózku:loveu:
Miał być w pt, ale bedzie dziś zabieg oddzielenia sromu od odbytu, bo w pt nie przyszła na czczo.
Oczywiście Margolcia rządzi w domu :evil_lol: Na spacerach tylko ją słychać :evil_lol: zresztą jak szliśmy do weta, to dziewczyny śmiały się, ze jak tylko wyjdę z domu to już słychać ze Malutka idzie:evil_lol:
Jej Pani nie pracuje, wiec ciągle jest z psiakami, myje ją co godzinę:cool3: nie to co ja:oops:
Bedzie mieć zmienione imię, tylko teraz za chiny nie pamietam na jakie, coś w rodzaju Szila/Szanel :roll:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
W takim razie cieszę się , i zmieniam tytuł :loveu::loveu:

ale zabieg jednak nie dziś... dzwoniła Pani że sie umawiają na inny termin, nie mam pojecia o co chodzi. potem bede z kotem u nich to sie wszystkiego dowiem. Kurcze...

No, Domek pierwsza Klasa:) Bedzie wszędzie z nimi jeździc itd:) Na prawde wspaniali ludzie:D

Posted

Uwielbiam takie zakończenia z happy endem.
Mala - bądź szczęśliwa i przede wszystkim zdrowa. Już dość tych zabiegów, poprawek i cerowania

Posted

To wspaniałe wieści!!!! (Odpukać!) Dzięki wspaniałej opiece, wyrzeczeniom i nie wiem nawet co jeszcze, słow mi brakuje, bo to co dziewczyny zrobiły dla Cookiesia to mistrzostwo świata! Malutka żyje i jest kochana przez nową rodzinkę!!!

Posted

amica napisał(a):
To wspaniałe wieści!!!! (Odpukać!) Dzięki wspaniałej opiece, wyrzeczeniom i nie wiem nawet co jeszcze, słow mi brakuje, bo to co dziewczyny zrobiły dla Cookiesia to mistrzostwo świata! Malutka żyje i jest kochana przez nową rodzinkę!!!

do końca zniszczonych paneli jeszcze:mad:

hehe:roll:

Posted

Evelka napisał(a):
Ogromnie się cieszę, że Cooki vel Margolcia vel Sz...;) jest już w swoim własnym, wspaniałym domku!!!:multi:

hura, hura, hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ojej takie wieści! Ciasteczko schrupane! Ojej, muszę poczytać jak to się stało. I ciekawam jak tam stan zdrowia malutkiej :)

Posted

Vlk napisał(a):
ojej takie wieści! Ciasteczko schrupane! Ojej, muszę poczytać jak to się stało. I ciekawam jak tam stan zdrowia malutkiej :)

jej Pańcia powinna sie tu nie długo odezwać:D

• 2 weeks later...