BIANKA1 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Czekam na opowieść . Z przyjemnością zmienię tytuł . Quote
ulvhedinn Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Zajrzyjcie, Demi wynalazła kolejnego biedulinka: http://www.dogomania.pl/threads/185068-3-tygodnie-konał-pod-progiem-własnego-domu-sparaliżowany-Kubuś-błaga-o-DT-i Quote
amica Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 czerda napisał(a):czeka na opowieść demi-Margolcia jest w SWOIM domku! Nie było tydzień na dogo i już nie mogę się połapać. 1. Czy Cookies otrzymała nowę imię? 2. Czy Cookies znalazła domek na stałe? Quote
czerda Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 demi zawsze nazywa ją Margolcia , wczoraj demi tylko mi napisała ,że ma już domek , i , że była operowana i wszystko jest dobrze , a dzisiaj demi wszystko pisze Quote
xmartix Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Demi napisze pewnie niebawem bo zawsze coś wychodzi.. ciągle jeżdżenie i jeżdżenie... załatwianie.. interwencje itp... Demi zawsze daje swoje własne imiona pieskom, więc Cookie zmieniła na Margolcię :) też słyszałam że w nowym domu jest i mieszka z Yorkiem :) Quote
demi Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ja dziś podeślę wątek jej dowemu domkowi:razz::cool3: Niech się nam tu troszke po odzywają:) Mała mieszka rzut beretem ode mnie:) Ludzie są w niej zakochani, aktualnie w domu ma majteczki na cieczke, wiec kupką nie brudzi i może spokojnie spać w łózku:loveu: Miał być w pt, ale bedzie dziś zabieg oddzielenia sromu od odbytu, bo w pt nie przyszła na czczo. Oczywiście Margolcia rządzi w domu :evil_lol: Na spacerach tylko ją słychać :evil_lol: zresztą jak szliśmy do weta, to dziewczyny śmiały się, ze jak tylko wyjdę z domu to już słychać ze Malutka idzie:evil_lol: Jej Pani nie pracuje, wiec ciągle jest z psiakami, myje ją co godzinę:cool3: nie to co ja:oops: Bedzie mieć zmienione imię, tylko teraz za chiny nie pamietam na jakie, coś w rodzaju Szila/Szanel :roll: Quote
BIANKA1 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 W takim razie cieszę się , i zmieniam tytuł :loveu::loveu: Quote
demi Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 BIANKA1 napisał(a):W takim razie cieszę się , i zmieniam tytuł :loveu::loveu: ale zabieg jednak nie dziś... dzwoniła Pani że sie umawiają na inny termin, nie mam pojecia o co chodzi. potem bede z kotem u nich to sie wszystkiego dowiem. Kurcze... No, Domek pierwsza Klasa:) Bedzie wszędzie z nimi jeździc itd:) Na prawde wspaniali ludzie:D Quote
andzia69 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 ale cudowne wiesci!:):):) wszystkiego najlepszego maluszku w nowym domku!!!:) Quote
AMIGA Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Uwielbiam takie zakończenia z happy endem. Mala - bądź szczęśliwa i przede wszystkim zdrowa. Już dość tych zabiegów, poprawek i cerowania Quote
amica Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 To wspaniałe wieści!!!! (Odpukać!) Dzięki wspaniałej opiece, wyrzeczeniom i nie wiem nawet co jeszcze, słow mi brakuje, bo to co dziewczyny zrobiły dla Cookiesia to mistrzostwo świata! Malutka żyje i jest kochana przez nową rodzinkę!!! Quote
demi Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 amica napisał(a):To wspaniałe wieści!!!! (Odpukać!) Dzięki wspaniałej opiece, wyrzeczeniom i nie wiem nawet co jeszcze, słow mi brakuje, bo to co dziewczyny zrobiły dla Cookiesia to mistrzostwo świata! Malutka żyje i jest kochana przez nową rodzinkę!!! do końca zniszczonych paneli jeszcze:mad: hehe:roll: Quote
Evelka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ogromnie się cieszę, że Cooki vel Margolcia vel Sz...;) jest już w swoim własnym, wspaniałym domku!!!:multi: Quote
kami_23 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Dziewczyny woda zalewa schronisko dla zwierząt! http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA!/page51 Quote
NusiaiJa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Evelka napisał(a):Ogromnie się cieszę, że Cooki vel Margolcia vel Sz...;) jest już w swoim własnym, wspaniałym domku!!!:multi: hura, hura, hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Vlk Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ojej takie wieści! Ciasteczko schrupane! Ojej, muszę poczytać jak to się stało. I ciekawam jak tam stan zdrowia malutkiej :) Quote
demi Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Vlk napisał(a):ojej takie wieści! Ciasteczko schrupane! Ojej, muszę poczytać jak to się stało. I ciekawam jak tam stan zdrowia malutkiej :) jej Pańcia powinna sie tu nie długo odezwać:D Quote
OLUTKA55 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 taka cudna dziewczynka dobrze ze juz w swoim domku Quote
dorota k. Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Niecierpliwie czekamy na Pańcię i super wieści o Margolci :) Quote
dorota k. Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 A tak nieśmiało zapytam, co u Kruszynki?:oops: Quote
czerda Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 wiem od demi , że wszystko dobrze , jest rozpieszczana i kochana , jej pani ma czas tylko dla niej , mała czuje si świetnie Quote
Recommended Posts