Myszu Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 :kaffee_2: twoja kawka jest pyszna:lol: Quote
mar.gajko Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 :oops: Musze karmę kupić. na cito! Żreją jak przed zimą. Nie ma za co. Na dziś, jutro wezmę od moich domowych suk. Ale w sobotę musze kupić. Musze do soboty mieć 170 zł. Quote
Ank@ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mogę prosić o jakiś ładny tekst do ogłoszeń i jakieś zdjęcie ??? porobię mu ogłoszenia Quote
Faro Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Byłam w sobotę rano w hotelu , bardzo króciótko (przywiozłam Moriolu te wykładziny ) ale nie mogłam nie zaględnąc do Pajutka - kochany staruszek poznał mnie (choc ostni raz byłam w hotelu 3.V) - gdy podeszłam do kojca i powiedziałam "cześc Pajciu " wstał (leżał koła budki) jakby troszke zamachał ogonkiem , podszedł do kraty i.... zaczał mnie lizać po palcach. Pamiętał mnie choć tak długo mnie nie widział ........ Kochany.......... Tyle wspomnień , pięknych wspomnień ze spacerów "naszej" trójki ........ Nie będę już nic pisać, bo całkiem sie rozkleję........ Quote
mar.gajko Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Tak Martuś... Z "naszej trójki" zostałam ja - sama. I Paju stary, Grall chory. Tyle zostało. Quote
Faro Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Pisząc o "naszej trójce" miałam na myśli Sabcie, Sanderkę i Pajcia , ale masz racje w tym co napisałaś ........ Quote
mar.gajko Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Sabunia, moja wielka miłość. Moje cudo uparte. Ehhh Quote
mar.gajko Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Pajciu w normie. Być może owa norma nei zbyt wygórowana, ale stabilna. Znowu te leki krążeniowo-nasercowe powodują perturbacje żołądkowe. Ale jakoś musimy sobei z tym radzić. Wczoraj, jak jechałam do hotelu, uczestniczyłam, a dokładniej rzecz biorąc, spowodowałam kolizję drogową. Ja mam, tzn. nei mam migacza i lampy z lewj z przodu, a facet porysowany błotnik prawy tylny. POśpiech, zmęczenie, brak umięjetności. Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Pajciu wczoraj energiczny taki, że nei mało co mnei wywałił i to w dodatku pędząc z kojaca, a nie do. Hopsztosy i podskoki. Uśmiechy i powywania. Dzis w końcu moze kupię jakiesk banany i jabłuszka, bo bunt wielki. Bunt i niezadowolenie. I cierpiące oczyska. Quote
samoglow Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 hau, hau, hau - Pajut to jest pies na schwal :diabloti: Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Przyoffikuję sobei u Paja. Jak zwykle zresztą:diabloti: W sobotę meiała dziwne, wręcz surrealistyczne, przeżycie. Tak abstrakcyjne że, no nie wiem. Nie chodzi tu o merirum sprawy, tylko o... No właśnie. Otóż, potraktowano mnei jak ... nei wiem jak to napisać. Po pierwsze okropnie lekceważąco, po drugie jak (przepraszam owe) blondynkę z IQ ok. 80. I najśmieszniejsze jest to, że było to nie celowe, sądzę. Najpierw mnie trochę przytkało, potem zaczęłam sie chichotać jak głopia (nomen omen); mówiąc szczerze w zadziweinu trawam do teraz. Nei chodzi o to, że ktos chcial meni obrazić, wręcz przeciwnie. No nei wiem, w gruncie rzeczy to śmieszne jest. Quote
samoglow Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Zupelnie nic nie zrozumialam, choc nie jestem blondynka :shake::huh::niewiem::shock::hmmmm: Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 samoglow napisał(a):Zupelnie nic nie zrozumialam, choc nie jestem blondynka :shake::huh::niewiem::shock::hmmmm: To zuepłnei jak ja:eviltong: Quote
samoglow Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 czyli jest nas dwie :multi: To zawsze razniej :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 samoglow napisał(a):czyli jest nas dwie :multi: To zawsze razniej :evil_lol: No my dwie i Pajut:evil_lol: Quote
samoglow Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 On tez nic nie rozumie...jak my? :crazyeye: Quote
samoglow Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Hurra! grono sie powieksza! jest nas juz 3 i Pajut :evil_lol::multi: Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 samoglow napisał(a):On tez nic nie rozumie...jak my? :crazyeye: Też:diabloti: W zadziweniu trwa i trwa:shake: Quote
kinga Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 mar.gajko napisał(a):Przyoffikuję sobei u Paja. Jak zwykle zresztą:diabloti: W sobotę meiała dziwne, wręcz surrealistyczne, przeżycie. Tak abstrakcyjne że, no nie wiem. Nie chodzi tu o merirum sprawy, tylko o... No właśnie. Otóż, potraktowano mnei jak ... nei wiem jak to napisać. Po pierwsze okropnie lekceważąco, po drugie jak (przepraszam owe) blondynkę z IQ ok. 80. I najśmieszniejsze jest to, że było to nie celowe, sądzę. Najpierw mnie trochę przytkało, potem zaczęłam sie chichotać jak głopia (nomen omen); mówiąc szczerze w zadziweinu trawam do teraz. Nei chodzi o to, że ktos chcial meni obrazić, wręcz przeciwnie. No nei wiem, w gruncie rzeczy to śmieszne jest. mar.gajko - z całym szacunkiem - JAK Ci się udało napisać TAKI duży akapit tak bez konkretów i bez sensu :stupid:- to nie wiem :shake: no, nie wiem, mimo najszczerszych chęci :oops:, być może moje IQ też szwankuje mocno Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 kinga napisał(a):mar.gajko - sorry - JAK Ci się udało napisać TAKI duży akapit tak bez konkretów i bez sensu :stupid:- to nie wiem :shake: no, nie wiem, mimo najszczerszych chęci :oops:, być może moje IQ też szwankuje mocno Bo chodziło o wrażenie, nie o treść. Że ktos kto mnei zna, ma mnie za kretynkę. I dla mnei to odkrycie jest:evil_lol: Bo złośliwośći, wulgarności, obrazanie celowe. jest OK. Jak musi. Ale za kretynkę JESZCZE NIKT mnie nei miał i stąd takie"skołowacenie". Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 A powracając do bohatera wątku :evil_lol: To jest Pajut::loveu: Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Zdjecie i owszem archiwalne, ale info świeżutkie, świeżusieńkie. Dopeiro co podane przez PAP w wiadomościach:diabloti: Quote
Recommended Posts