kinga Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 mar.gajko napisał(a):A powracając do bohatera wątku :evil_lol: To jest Pajut::loveu: ale nieaktualny - bo roślinki jeszcze zieloniutkie, te w tle. MY nie chcemy jakichś archiwalnych zdjęć i informacji :shake: Quote
samoglow Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 No to kiedy beda nowe zdjecia? :razz:;) Quote
mar.gajko Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 samoglow napisał(a):No to kiedy beda nowe zdjecia? :razz:;) Samoglow, słonko, jak będa to zobaczysz, że są:p Te zdjęcia. Paju coś wczoraj kaszlnął kilka razy; a neipowinien, bo cały czas bierze leki nasercowe. I humorek wyśmienity. Quote
samoglow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Moze on tak kaszlnal dwuznacznie, aby przypomniec o tych banankach i jabluszkach? :razz: Quote
samoglow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Troche mnie martwi, ze te owocki leza na Twoich oczach - jak trafisz do Paja? :-( Quote
mar.gajko Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 samoglow napisał(a):Moze on tak kaszlnal dwuznacznie, aby przypomniec o tych banankach i jabluszkach? :razz: Ty chyba jakieś widzenia masz. Zapomniałam wczoraj:oops: I wiesz, to już demencja stracza chyba jest. Bo pamiętałam, ze po robocie MUSZĘ, ale to MUSZĘ wpaść do sklepu. Wpadłam. Popatrzyłam. Co to ja miałam KONIECZNIE kupić? Chleb? Owszem. Mleko? Owszem. Ael COŚ jeszcze, CO to było????? I za cholere nei pamiętałam o tych banankach i jabłuszkach; więc poleciałam do domku, spacerki, kromka i do hotelu. A tam OLŚNIENIE - PO CO weszłam do sklepu:angryy: WIęc wracając z hotelu, raz jesczze wlaząłm do sklepu i nabyłam. Leżą na oczach w kuchni, może NIE ZAPOMNĘ dzisiaj wziąć. WIęc, faktycznie, te pokaszliwania to było względem tych jabłuszek i bananków. Quote
mar.gajko Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 samoglow napisał(a):Troche mnie martwi, ze te owocki leza na Twoich oczach - jak trafisz do Paja? :-( One na oczach w kuchni leżą;:p drugie mam przy sobie w pracy:eviltong: Nie nerwuj się, jakoś to będzie:evil_lol: Quote
samoglow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 O rany, jak to sie robi, zeby miec 2 pary oczu? Kurcze ...ale by sie przydaly na te nadciagajaca....druga mlodosc :shake: Quote
mar.gajko Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 samoglow napisał(a):O rany, jak to sie robi, zeby miec 2 pary oczu? Kurcze ...ale by sie przydaly na te nadciagajaca....druga mlodosc :shake: Wiesz, ja mam oczy ... po moim ojcu:p A drugie mam własne:evil_lol: Quote
samoglow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 mar.gajko napisał(a):Wiesz, ja mam oczy ... po moim ojcu:p A drugie mam własne:evil_lol: Strach sie bac...a jak przechowujesz te oczy....po ojcu :cool3: Quote
mar.gajko Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 samoglow napisał(a):Strach sie bac...a jak przechowujesz te oczy....po ojcu :cool3: Toż pisze. W kuchni pod owockami dla Pajusia:diabloti: Quote
samoglow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 mar.gajko napisał(a):Toż pisze. W kuchni pod owockami dla Pajusia:diabloti: :shock::mdleje: Quote
mar.gajko Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 samoglow napisał(a)::shock::mdleje: A co? Coś nie tak? Uważasz? Quote
samoglow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 No, o takie oczki to dbac trzeba. Plukac roznymi plynami, przechowywac w gablocie ze stosownym napisem. Jakis taki szacunek, jakby... Quote
karjo2 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 No .... oczki zadbane musza byc..... coby dlugo sluzyly, nawet na podmianke,hmmm A Pajowi cos na druga mlodosc sie trafia, czy tylko maseczka owocowa na nosa ;)? Quote
mar.gajko Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Myślisz, że Pajowi oczka po moim ojcu powinnam dac? One niebieskie są; a malutki nei mają niebieskich. A owocki to Pajuś wpycha w otwór gębowy; anei maseczki zdrowotne i upiększające robi. Quote
karjo2 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 To oczyska przemalujemy na jedyny sluszny (czerwony?) kolorek.. Bidny Paju, owockami musi sie zapychac :evil_lol:.. do czego to doszlo, mamut na wegeta przerobiony. Quote
samoglow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 to znaczy sie, ze malamuty maja brazowe oczka, a husky niebieskie? Chcialabym to wiedziec :lol: Quote
mar.gajko Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Piękny orzechowy brąz w cudownym migdałowym kształcie. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mar.gajko Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 TAKIE ma OCZYSKA Haszczaki też powinny mieć brązowe. Niebieskie niezdrowe są. Quote
samoglow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Zakochac sie mozna od razu w takich oczyskach. A niebieskie niezdrowe sa u ludzi tez? :-( Quote
mar.gajko Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 U ludzi niebieskie sa OK.:lol: Nie martw się:lol: Quote
samoglow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Łup...kamien z serca. A dlaczego powszechnie sie sadzi, ze husky powinny miec niebieskie oczy? Quote
mar.gajko Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 A kto tak sądzi? To głupie ludzie chcą takei kupować; że niby śliczne, bo z niebieskimi oczyma. Ale one na światło wrażliwe, i śnieg i ślońce to katastrofa. Quote
Recommended Posts