Jump to content
Dogomania

Bokserki z PSEUDO, już w swoich domach ! Fundacja SOS Bokserom

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ageralion napisał(a):
Jak tam sunie, juz brykaja po sterylce?

Dochodzą do siebie :) może uda się je przenieść gdzieś bliżej Warszawy, by kontakt był częstszy i koszty mniejsze.. Ale to za kilka tygoni dopiero :(

Posted

[quote name='Rybka_39']No to grosz do grosza i kasa się uzbiera:)[/QUOTE]
Mam nadzieję, że się uzbiera.. w tym momencie opłacenie hotelu i sterylek z zabiegiem, to 1700zł.
Nie jesteśmy w stanie pomóc kolejnym bokserom, nie stać nas :( a mamy zgłoszenia... i realne groźby że dane suki trafią do pseudo.... Mam nadzieję, że po 13tym uda się je przenieść do domowego DT. Koszty zmniejszą, socjalizacja zwiększy i szansa na adopcję.

Posted

[quote name='malagos']A jak one czują sie psychicznie? mogą juz isć do domów, czy trzeba z nimi pracować?[/QUOTE]
One są gotowe do adopcji :) i dostałam przed chwilą wiadomość, że prawdopodobnie Kora pojedzie do domu na Śląsk :)

Posted

A ja mam najnowsze wieści.... bo wcześniej dla Kory zgłosił się dom w Zielonej Górze, dopiero został sprawdzony i to tam pojedzie Kora.... a Nuka pojedzie do Młynów :)
ale dopóki nie dojadą to jeszcze nie skaczę z radości ;)

Posted

[quote name='ageralion']Jak ja lubie takie poniedzialki :D[/QUOTE]
Też mówiłam, że jak tak mogę zaczynać co tydzień :) szkoda, że mamy jeden zwrot, no ale. Damy rade. Jeszcze tylko spłacić Dziewczyny i będzie okey.
Czuję się odpowiedzialna, bo to ja jej zobaczyłam na allegro i poprosiłam o pomoc.. ale kto jak nie my :)

Posted

[quote name='Soema']Damy rade. Jeszcze tylko spłacić Dziewczyny i będzie okey.
Czuję się odpowiedzialna, bo to ja jej zobaczyłam na allegro i poprosiłam o pomoc.. ale kto jak nie my :)[/QUOTE]
A jaki aktualnie dlug maja faflaste dziewczyny w hoteliku?

Posted

[quote name='ageralion']A jaki aktualnie dlug maja faflaste dziewczyny w hoteliku?[/QUOTE]
Czekam, aż spłyną wpłaty od Agnezi z bazarku :) i powiem wszystko.

Posted

Nuka śmiga w sobotę :) Bedzie dziewczynka podróżować przez Warszawę - bo tylko tak dało się ustawić transport bezpłatny. Ale i tak się cieszymy :D

Czekamy na końcowe rozliczenie z hotelu (faktura za pobyt) - jak tylko dojdzie, dam znać Soemie, to Ona wszystko powpisuje. Bardzo się cieszę, że tyle ludzi się zaangażowało w pomoc dla tych suczek. Przywróciliście mi wiarę w człowieka. Bardzo dziękuję :multi:

Pan Marek z hotelu opowiadał mi, jak pani odbierała Korę. Poprostu miłość od pierwszego wejrzenia :loveu:. I jeszcze się okazało, że nowa pani Kory, to jest znajoma żony pana Marka. Także dziewczynka będzie miała, jak "u pana Boga za piecem" :multi: