Jump to content
Dogomania

Bokserki z PSEUDO, już w swoich domach ! Fundacja SOS Bokserom

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszły wpłaty: Chita 20zł:loveu:, labki :) 100zł :loveu:
DZIĘKUJEMY!:Rose:

Gerta prosi by w tytule dodawać jeszcze dopisek "dogo". będzie łatwiej wyszukać.

Posted

Rybka_39 napisał(a):
No jak się skończy bazarek to wpłacę cosik na maleństwa!
Będa potrzebne ogłoszenia?

W chwili obecnej nie wiem... bo trzeba je doprowadzić do ładu, no i ciachnąć. Dopytam dziewczyny.

Posted

Dziewczyny czy ten DT w Szczecinie, w którym kiedyś byłam na wizycie kontrolnej jest zajęty czy wolny? Pani była bardzo sensowna, może jakąś boksie by zabrała do siebie...

Posted

LAZY napisał(a):
Dziewczyny czy ten DT w Szczecinie, w którym kiedyś byłam na wizycie kontrolnej jest zajęty czy wolny? Pani była bardzo sensowna, może jakąś boksie by zabrała do siebie...

Jesli dobrze kojarze, to ten DT zmienil sie w DS ale reki nie dam sobie na 100% uciac, ze mowimy o tej samej pani...

Posted

elzunia napisał(a):
Jakieś dobre wieści jakieś widoki na domki a chyba najlepiej wspólny?

Zupełna cisza. One nie muszą iść razem. To raczej nie taka miłość jak Demi i Olie :)

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Jak tam dziołszki?
Kiedy sterylka?

Sunie są po sterylce, mam faktury... wstawię, jak wrócę do domu, bo teraz od kilku dni jestem w Brodnicy u Ani. Wyszło 880zł :( jedna sunia miała guza, który został usunięty.

BŁAGAM O WSPARCIE!! Jakieś pomysły, cokolwiek... to jest 1800zł z hotelem :placz::placz::placz:

Posted

Jeśli wolno mi zapytać, w jakim hotelu trzymacie te psiaki? 450zł to troche dużo..
Przecież Bogatynia trzymająca dogomaniackie ASTy za miesięczny pobyt jednego psa ZE SZKOLENIEM bierze 400zł od psa..

Posted

Linka napisał(a):
Jeśli wolno mi zapytać, w jakim hotelu trzymacie te psiaki? 450zł to troche dużo..
Przecież Bogatynia trzymająca dogomaniackie ASTy za miesięczny pobyt jednego psa ZE SZKOLENIEM bierze 400zł od psa..

Tam są boksy wewnętrzne z ogrzewaniem? To jest naprawdę tanio jak na warunki w jakich są.. Niestety :(