Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga ja służę pomocą:) Tylko napisz mi proszę o kiedy i o której się umawiamy. Może uda mi się namówić mojego Kubę. On taki spryciarz jest fizycznie,więc może na coś się przyda;)

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Konisiu -rezerwuj sobie sobote miedzy 10.00-az do zakończenia pomyslnie akcji.:lol:
Aga zadzwoni do Ciebie albo o ile mozesz to zadzwoń Ty wieczorkiem
Pozdrawiam
Beata

Posted

Paweł-Aga na zajeciach.:lol:
Telefon mamy do Ciebie wiec sie skontaktujemy.
Załatwiam siatke z Palucha.Moze maja.
Moze uda mi sie równiez załatwic sedalin w zelu.
Szybciej działa.
Jak mozesz i masz zabierz latarke:lol: :lol: :lol:
Bede wiedziała po 14.00
Miłego dnia
Beata

Posted

No i nic:angryy:. Pimpusia zaliczyła 3 sedaliny, kiedy po nią poszliśmy po godzinie uciekła i już nie wróciła do 16-tej, znależć jej też nie daliśmy rady:lookarou:. Jutro jedziemy ponownie.
Ale żeby nie było tak do końca smutno, znależliśmy na działkach inną sunię, chyba wyrzuconą. Stała przy bramie wjazdowej. Ma świeży ślad po obróżce. Mała, ok. 42-43 cm, czarno-biała łaciata kluseczka:lol:. W tej chwili leży obok mnie i przysypia. Będziemy jej szukać domku, zaraz dam jej osobny wątek.

Posted

Po podaniu Sedalinu nie trzeba było jej spuszczać z oczu. Przecież reakcja na niego u każdego psa jest po innym czasie, jest to reakcja osobnicza. Środek nie jest obojętny dla zdrowia, a ona juz tyle razy była nim faszerowana.

Posted

Wczoraj łapaliśmy sunię bez sedalinu. Cwana gapa, uciekła, jak tylko pojawilismy się na działce i nie wróciła do zmroku. Jedziemy za tydzień.

erka napisał(a):
Po podaniu Sedalinu nie trzeba było jej spuszczać z oczu.

Wiem, ale weszliśmy trochę za wcześnie :oops: i Pimpusia uciekła na inne działki i zaszyła się nie wiadomo gdzie. Nie dogonilismy jej.

Posted

sliczna ta malenka, gdyby zechciala isc do czlowieka, myśle, ze miałaby niezle wzięcie
a tak- to ona zdecydowanie potrzebuje wytrawnej ręki, nowicjusz moze sobie z nia nie dac rady

Posted

Aga, ja w ten weekend nie mogę pomóc:-(. Przykro mi. Ale pogadam z ojcem, może zgodzi się podjechać koło 12-tej, jak w zeszłą niedzielę. Daj mi tylko znać, kiedy się wybieracie.

Posted

Sobota wieczór - czy odbyło się łapanie?
Czy zebrałyscie ekipe? Nie mogę Wam pomóc, ale ciagle tu zagladam - przeciez ta sunia jest śliczna, domowa, a taka dzika :shake:

Posted

Pojechałam na działki i .... figa. Suni nie ma od wczoraj - tak twierdzi p. Stenia. Obawiam się że to znaczy że się oszczeniła :-( I gdzieś ukryła szczeniaki, dlatego chwilowo trzeba je zlokalizowac

Posted

Gamonie, najbliższy weekend mam na 100% wolny, mogę pomóc.

Suni nie ma od wczoraj - tak twierdzi p. Stenia. Obawiam się że to znaczy że się oszczeniła :-( I gdzieś ukryła szczeniaki, dlatego chwilowo trzeba je zlokalizowac

Niedobrze. Skąd wziąć domki??? Z drugiej strony - może będzie bardziej "terytorialna" i łatwiej ją będzie złapać.

Posted

Elurin, niestety juz raz byla szczenna, i jej szczeniaczki udało się złapac- jej nie. Moze jednak tym razem będzie lepiej- bo jesli nie- to znowu skonczy sie cieczka i szczeniakami. Najgorsze, ze teraz zima i nie wiem, czy ona będzie w stanie te maluszki ogrzac. Nie wiem tez, czy znajdzie się ktos, kto ja dokarmi na tych działkach w grudniu :(, a zapotrzebowanie będzie miala ogromne...

Posted

Jeżeli w końcu uda sie wam ja złapać, to zostawcie jej tylko jednego. Przeciez ona i tak jest wycieńczona, to jest z pewnością bardziej humanitarne niż obciążanie suki w takim stanie i skazywanie maluchów na niepewny los. Kompletnie nie ma co robić ze szczeniakami.

Posted

Trzeba złapac całą rodzinę. Nie można zabrac tylko szczeniaków, bo kto je na razie wykarmi? Trzeba poczekac aż trochę podrosną. Nie martw się loozerko - pani S przyjeżdża codziennie i karmi sunie. Ona absolutnie nie jest zagłodzona

Posted

Wiedzialam, ze ona ją karmi i to chyba stwarzalo dotychczasowy problem, bo malenka nigdy nie byla glodna. Obawialam sie tylko, ze jak skonczy sie sezon działkowy, to moze dokarmianie sie skonczyc. Ale jesli jest, jak mowisz- to w tej sytuacji + dla pani S;).