Abrakadabra Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Słuchajcie, mam problemy z odczytem tytułu wpłaty na swoim koncie . Po każdorazoej próbie sprawdzenia - wywala mnie z konta. Proszę zatem o uwagę następujące osoby: Andrzej z Ciechanowa (100zł) - Vasco? To Ty? Justyna z Nowej Soli (18zł) - :( Tak czy inaczej - dodaję Was do rozliczeń (na razie bez nicków - za co bardzo przepraszam...) Przyznajcie się do swoich wpłat, pleasseeeeee..... I jeszcze, korzystając z okazji proszę o pomoc w najświeższej sprawie... http://www.dogomania.pl/threads/180170-UWAGA-MaA-y-zalAE-kniony-Majlo-Natychmiast-potrzebuje-domu Quote
Vasco Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Abrakadabra - współwłaściciel konta i mój osobisty mąż ;) Quote
sylwija Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A zbieramy na jakieś konkretne auto? Macie coś upatrzonego? Quote
Abrakadabra Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Zoja, dzięki za przelew kasy od mtf_zalesie (100zł)! Odczytałam nick Justyny z Nowej Soli - Justynavege :) Quote
mimiś Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Justynka to klientka naszego bazarku.;)jeszcze wpłaci Ewa Gonzales, 21zł Quote
Abrakadabra Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 mimiś napisał(a):Justynka to klientka naszego bazarku.;)jeszcze wpłaci Ewa Gonzales, 21zł Hmmmm.... Jakiego bazarku? :-o Quote
Abrakadabra Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Dzisiaj znowu Jola musiała prosić o pomoc mechanika (i zapłacić za benzynę), żeby dojechać po szczeniaka, potrąconego w wypadku i zawieźć go na Książęcą... Nie mogłam pomóc z transportem, bo byłam w pracy. Bajk21 musi mieć jakieś sprawne auto.... Zaglądajcie proszę - porozsyłajcie, gdzie się da... Ja też zaraz polecę alfabetycznie po dogomanii. Quote
zachary Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jutro wpłacę cosik, 100zł na pewno, ale pójdzie z banku dopiero w poniedziałek. Quote
zachary Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jutro wpłacę cosik, 100zł na pewno, ale pójdzie z banku dopiero w poniedziałek. Quote
EVA2406 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Cudnie, dziękujemy, każdy grosik na wagę życia i zdrowia podopiecznych Joli. Quote
sylwija Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 to ja powtórzę pytaoie - A zbieramy na jakieś konkretne auto? Macie coś upatrzonego? czy wiemy, ile jeszcze brakuje pieniążków? Quote
Aleksa. Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='sylwija']to ja powtórzę pytaoie - A zbieramy na jakieś konkretne auto? Macie coś upatrzonego? czy wiemy, ile jeszcze brakuje pieniążków? Skopiuje z 1 postu:) [FONT=Arial]Usiłujemy zebrać fundusze na kupienie starego samochodu[/FONT] [FONT=Arial]marki VV Polo diesel żeby z dwóch (z rozbitego, tego, który dachował) i dokupionego zrobić jeden –jeżdżący. Albo, jeśli się uda, kupić inny stary samochód na chodzie. Obojętne, jaki –byle tylko jeździł, byle można było na niego liczyć! polonez mógłby być?:) znalazłam taki wiem,że nie jest śliczny ale jeździ.:) [/FONT]http://moto.allegro.pl/item928365865_polonez.html Quote
Aleksa. Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Abrakadabra']Hmmmm.... Jakiego bazarku? :-o http://www.dogomania.pl/threads/179689-KsiAE-A-ki-i-film-na-kawaA-eczek-Psiobusu-do-15-02-g-20-00-zakoA-czony chyba tego:) Quote
sylwija Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Widziałam pierwszy post, po prostu się zastanawiałam, ile jeszcze kasy brakuje.. Quote
Aleksa. Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 To zależy jaki samochód dziewczyny wybiorą.:) Quote
zoja. Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Raczej od tego co najlepszego uda się znaleźć za najniższą cenę.. Szukamy auta z maksymalnie zachwianą proporcją ceny do jakości na korzyść tej drugiej... Najchętniej widziane to Opel Astra i VV polo diesel, ale jak przychodzi co do czego to nie jest ławo znaleźć wiarygodnego sprzedawcę :( Szukamy. Quote
Abrakadabra Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 zachary napisał(a):Jutro wpłacę cosik, 100zł na pewno, ale pójdzie z banku dopiero w poniedziałek. Zachary, niech Ci Pan Bóg wynagrodzi... w czym chcesz... (w zdrowiu, pieniądzach, dzieciach, tymczasach, DS-ach....) Dzięki! :) Quote
obraczus87 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Zapowiadaja kolejne mrozy w marcu. AUTO PILNIE POTRZEBNE!!!! Inaczej p.Jola nie bedzie miała mozliwości interwencji w terenie, jeżdżenia na wizyty do weta........ POMÓZCIE!!!!!! Quote
EVA2406 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Aleksandra95']Skopiuje z 1 postu:) [FONT=Arial]Usiłujemy zebrać fundusze na kupienie starego samochodu[/FONT] [FONT=Arial]marki VV Polo diesel żeby z dwóch (z rozbitego, tego, który dachował) i dokupionego zrobić jeden –jeżdżący. Albo, jeśli się uda, kupić inny stary samochód na chodzie. Obojętne, jaki –byle tylko jeździł, byle można było na niego liczyć! polonez mógłby być?:) znalazłam taki wiem,że nie jest śliczny ale jeździ.:) [/FONT]http://moto.allegro.pl/item928365865_polonez.html Boje się, że Jola do Poloneza nie wyrobi na paliwo ;( Quote
Maligna Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 popytam chłopaków w szkole.. oni są na bieżąco w autach;) ale to dopiero we wtorek :( Quote
EVA2406 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Autko się znajdzie, byle kaski trochę jeszcze zebrać, bo każdy dzień bez samochodu to dla Joli i Jej psiaków koszmar. Quote
Recommended Posts