Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, mam problemy z odczytem tytułu wpłaty na swoim koncie .
Po każdorazoej próbie sprawdzenia - wywala mnie z konta.

Proszę zatem o uwagę następujące osoby:

Andrzej z Ciechanowa (100zł) - Vasco? To Ty?
Justyna z Nowej Soli (18zł) - :(

Tak czy inaczej - dodaję Was do rozliczeń (na razie bez nicków - za co bardzo przepraszam...)
Przyznajcie się do swoich wpłat, pleasseeeeee.....

I jeszcze, korzystając z okazji proszę o pomoc w najświeższej sprawie...

http://www.dogomania.pl/threads/180170-UWAGA-MaA-y-zalAE-kniony-Majlo-Natychmiast-potrzebuje-domu

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj znowu Jola musiała prosić o pomoc mechanika (i zapłacić za benzynę), żeby dojechać po szczeniaka, potrąconego w wypadku i zawieźć go na Książęcą... Nie mogłam pomóc z transportem, bo byłam w pracy.

Bajk21 musi mieć jakieś sprawne auto....

Zaglądajcie proszę - porozsyłajcie, gdzie się da... Ja też zaraz polecę alfabetycznie po dogomanii.

Posted

[quote name='sylwija']to ja powtórzę pytaoie - A zbieramy na jakieś konkretne auto? Macie coś upatrzonego?
czy wiemy, ile jeszcze brakuje pieniążków?
Skopiuje z 1 postu:)
[FONT=Arial]Usiłujemy zebrać fundusze na kupienie starego samochodu[/FONT] [FONT=Arial]marki VV Polo diesel żeby z dwóch (z rozbitego, tego, który dachował) i dokupionego zrobić jeden –jeżdżący. Albo, jeśli się uda, kupić inny stary samochód na chodzie. Obojętne, jaki –byle tylko jeździł, byle można było na niego liczyć!
polonez mógłby być?:)
znalazłam taki wiem,że nie jest śliczny ale jeździ.:)
[/FONT]http://moto.allegro.pl/item928365865_polonez.html

Posted

Raczej od tego co najlepszego uda się znaleźć za najniższą cenę.. Szukamy auta z maksymalnie zachwianą proporcją ceny do jakości na korzyść tej drugiej... Najchętniej widziane to Opel Astra i VV polo diesel, ale jak przychodzi co do czego to nie jest ławo znaleźć wiarygodnego sprzedawcę :( Szukamy.

Posted

zachary napisał(a):
Jutro wpłacę cosik, 100zł na pewno, ale pójdzie z banku dopiero w poniedziałek.

Zachary, niech Ci Pan Bóg wynagrodzi... w czym chcesz... (w zdrowiu, pieniądzach, dzieciach, tymczasach, DS-ach....)

Dzięki! :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Skopiuje z 1 postu:)
[FONT=Arial]Usiłujemy zebrać fundusze na kupienie starego samochodu[/FONT] [FONT=Arial]marki VV Polo diesel żeby z dwóch (z rozbitego, tego, który dachował) i dokupionego zrobić jeden –jeżdżący. Albo, jeśli się uda, kupić inny stary samochód na chodzie. Obojętne, jaki –byle tylko jeździł, byle można było na niego liczyć!
polonez mógłby być?:)
znalazłam taki wiem,że nie jest śliczny ale jeździ.:)
[/FONT]http://moto.allegro.pl/item928365865_polonez.html

Boje się, że Jola do Poloneza nie wyrobi na paliwo ;(