Jump to content
Dogomania

Dylanka (*) odeszła szczęśliwa i biega z innymi tyszakami za TM.......

Recommended Posts

Posted

Dylcia to taki maly zlosliwiec ... do robienia fotek robi awsze taka zbolala minke, ze wychodzi zawsze jak ostatnie nieszczescie !
A ona jest napawde sliczna .... a oczka ma przecudne !!! Na zdjeciu je zwsze przymyka i tak sierotkowo wychodzi ....
Pokazala dziewczynom jaka z niej wesolutka psinka ... szalala z pluszakiem !

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Plicha']Ale super fotki :) I jakie Dylanka zrobiła wrażenie?
Czekam cierpliwie na wieści Alfo i trzymam mocno kciuki za twój plan B :)[/QUOTE]

[quote name='zuziaM']Dylcia to taki maly zlosliwiec ... do robienia fotek robi awsze taka zbolala minke, ze wychodzi zawsze jak ostatnie nieszczescie !
A ona jest napawde sliczna .... a oczka ma przecudne !!! Na zdjeciu je zwsze przymyka i tak sierotkowo wychodzi ....
Pokazala dziewczynom jaka z niej wesolutka psinka ... szalala z pluszakiem ![/QUOTE]
Plicha plan B powoli zaczyna wchodzić w fazę realizacji..... No cóż tu ukrywać Dylanka będzie pewnie niedługo mieszkała w Szczecinie.........
Niektórzy tu o niej tak piszą na tym wątku że decyzja może być tylko jedna..........:diabloti:

Posted

O kurcze, cudownie! :multi: Jak będziesz mogła to napisz coś więcej :) To trzymam kciuki jeszcze mocniej :) Szczecin czyli będziesz miała ją na oku :cool3:

Posted

[quote name='Plicha']O kurcze, cudownie! :multi: Jak będziesz mogła to napisz coś więcej :) To trzymam kciuki jeszcze mocniej :) Szczecin czyli będziesz miała ją na oku :cool3:[/QUOTE]

I to bliżej niż myślisz :diabloti:. Po prostu Dylaneczka przyjedzie do mnie :diabloti:. Na razie na DT bo mam tu dla niej upatrzoną rodzinkę ale jak rodzinka nie zakocha się w niej odpowiednio szybko i odpowiednio mocna to Dylaneczka zostanie u mnie :lol:
No chyba że wizyta przedadopcyjna wypadnie źle......... i Dylanki nie dostanę.......:shake: A tak może być bo sama pisałam że dom dla Dylanki ma być najlepszy z najlepszych........ Kto chętny na wizytę??????? Zapraszam wszystkich - będzie wesoło :bigcool:

Posted

Cioteczko Alfo to mam się wstrzymać z allegro?
Bo nie zapomniałam tylko remont się przedłużył...
A teraz zaglądam żeby poczytać i pościągać fotki a tu takie informacje :)

Posted

[quote name='Selenga']Cioteczko Alfo to mam się wstrzymać z allegro?
Bo nie zapomniałam tylko remont się przedłużył...
A teraz zaglądam żeby poczytać i pościągać fotki a tu takie informacje :)[/QUOTE]
Witaj kochana :lol:. Tak allegro już Dylance nie potrzebne :p ale jakbyś miała troszkę czasu i zechciała nam pomóc to bardzo bym Cię poprosiła o Allegro dla innych naszych tyszaków: Mikuni, Parysa, Postera....... Cała trójka to seniorzy, są w Hoteliku od kilku miesięcy i bardzo przydałyby im się domy, takie na zawsze......Jak zechcesz pomóc chętnie podeślę Ci linki do ich wątków. Ogłoszenie nawet dla jednego z nich byłoby dla nas wielką pomocą... Sama wiesz jak trudno wyadoptować staruszka.....A my jeszcze teraz kolejne dwie sunie wyciągamy, w sobotę jadą do ZuziM :lol:

No chyba że mnie jako DT i ewent. DS odrzucą Citki i Wujaszkowie Dylanki to wtedy będę jeszcze raz prosić ;)

Posted

[quote name='AlfaLS']Witaj kochana :lol:. Tak allegro już Dylance nie potrzebne :p ale jakbyś miała troszkę czasu i zechciała nam pomóc to bardzo bym Cię poprosiła o Allegro dla innych naszych tyszaków: Mikuni, Parysa, Postera....... Cała trójka to seniorzy, są w Hoteliku od kilku miesięcy i bardzo przydałyby im się domy, takie na zawsze......Jak zechcesz pomóc chętnie podeślę Ci linki do ich wątków. Ogłoszenie nawet dla jednego z nich byłoby dla nas wielką pomocą... Sama wiesz jak trudno wyadoptować staruszka.....A my jeszcze teraz kolejne dwie sunie wyciągamy, w sobotę jadą do ZuziM :lol:

No chyba że mnie jako DT i ewent. DS odrzucą Citki i Wujaszkowie Dylanki to wtedy będę jeszcze raz prosić ;)[/QUOTE]

no wreszcie to wydukałaś bo już mam palce pogryzione by czegoś nie napisać:razz: Słuchajcie wszyscy DYLANKA POJEDZIE DO....ALFYLS która stworzyła te tyskie wątki i całe to zamieszanie..:) nie wiem kto jest teraz najbardziej szczęśliwy..:razz:..a na wizytę poadopcyjną przyjedzie pewnie pół dogomanii:evil_lol::multi::multi::multi::multi:

Posted

O rany, ale nowiny :crazyeye: myślałam że komuś z rodziny ją poleciłaś :) kurcze że ty nie mieszkasz w Warszawie bo byś mnie normalnie jutro na wizycie miała :evil_lol::eviltong: Strasznie się cieszę że Dylaneczka pojedzie do swojego domku :multi: a kiedy ten piękny dzień nastąpi?

Posted

[quote name='Plicha']O rany, ale nowiny :crazyeye: myślałam że komuś z rodziny ją poleciłaś :) kurcze że ty nie mieszkasz w Warszawie bo byś mnie normalnie jutro na wizycie miała :evil_lol::eviltong: Strasznie się cieszę że Dylaneczka pojedzie do swojego domku :multi: a kiedy ten piękny dzień nastąpi?[/QUOTE]

A z Warszawy to nie możesz przyjechać????? :razz::evil_lol:
A kiedy??????? Tego to jeszcze na 100 procent nie wiadomo ale już prowadzę z Zuzią rozmowy na ten temat :lol:

Posted

Z Wawy trochę daleko hehe :evil_lol: a ja mam prawko od kilku miesięcy dopiero, nie chciałabym żebyś mnie miała na sumieniu :diabloti: ale mam nadzieję że przynajmniej relacje będę mogła przeczytać i fotki Dylci u Ciebie w domu :cool3:

Posted

Alfa!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Cudna ta Twoja decyzja!!!:loveu::loveu::loveu:

Bardzo się cieszę, bo Dylanka zasługuje właśnie na dom taki dogomaniacki, i to w tyskim tego słowa znaczeniu!!!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='AlfaLS']A kto przyjdzie lub przyjedzie na przeadopcyjną ??????? Szukamy chętnych :lol:[/QUOTE]

Raczej na wizytę poadopcyjną!!!:evil_lol:

I to bardzo szczegółową, na którą trzeba byłoby zwołać osoby z tyskich wątków!!!:lol:

Posted

[quote name='Plicha']Z Wawy trochę daleko hehe :evil_lol: a ja mam prawko od kilku miesięcy dopiero, nie chciałabym żebyś mnie miała na sumieniu :diabloti: ale mam nadzieję że przynajmniej relacje będę mogła przeczytać i fotki Dylci u Ciebie w domu :cool3:[/QUOTE]
Zawsze są pociągi :evil_lol:. A relacje to masz jak w banku - razem z fotkami :lol:

[quote name='UBOCZE']Alfa!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Cudna ta Twoja decyzja!!!:loveu::loveu::loveu:

Bardzo się cieszę, bo Dylanka zasługuje właśnie na dom taki dogomaniacki, i to w tyskim tego słowa znaczeniu!!!:multi::multi::multi:[/QUOTE]

UBOCZE wymyślił nowe określenie [COLOR="blue"]"dom dogomaniacki w tyskim tego słowa znaczeniu"[/COLOR] [B]C U D N E ! ! ! ! ! ![/B]

[quote name='UBOCZE']Raczej na wizytę poadopcyjną!!!:evil_lol:

I to bardzo szczegółową, na którą trzeba byłoby zwołać osoby z tyskich wątków!!!:lol:[/QUOTE]
Już teraz zapraszam choć Dylanka jeszcze u Zuzi :lol:

Posted

[quote name='AlfaLS']A kto przyjdzie lub przyjedzie na przeadopcyjną ??????? Szukamy chętnych :lol:[/QUOTE]

Ja! Ja bym chciał na wizytę w Szczecinie! :):):)
Ależ szczęście dla DYLANKI!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Ja! Ja bym chciał na wizytę w Szczecinie! :):):)
Ależ szczęście dla DYLANKI!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]
To zapraszam :lol:

Posted

[quote name='Nikus']hehe...wszyscy z festynu u ZuziaM pojedziemy do Szczecina i tyle:haha:[/QUOTE]
Festyn ma być na wiosnę - nie możecie wcześniej????????

Posted

Nareszcie !!!!!!!
To najwspanialsza wiadomosc, jaka mozna przeczytac ... dogomaniacki domek dla dogomaniackiego psiaka !!!!
Jeden minus, ze potem na watku sie cisza robi, bo nikt juz nie kontroluje, jak sie psinie zyje .... wiedza wszyscy i tak, ze najlepiej pod sloncem !!!!
Sama tak mam, wiec wiem ...... mam przeciez az 3 swoje wlasne z dogomanii psiaki ......
Ale ja bede obecna stale, bo juz zaczynam tesknic za ta slodka niunia !!!
No mowie Wam, jaki to cukiereczek z tej Dylaneczki .... no tylko do ciumkania !
Alfuniu !!!!! Jestes drobna cialkiem, ale wielka duchem i serduchem !!!!!!!!!!! Kochana ... najkochansza !!!!!!