AlfaLS Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Leyla napisał(a):Najlepszy!! Dylanka słodko pozdrawia wszystkich, którzy o niej pamiętają :lol: Quote
UBOCZE Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 AlfaLS napisał(a):Dylanka słodko pozdrawia wszystkich, którzy o niej pamiętają :lol: Każdy, kto do Dylanki zawita, obejrzy jej fotki i poczyta relacje Zuzi - na pewno już Dylanki nie zapomni...:lol: Gdyby tak jeszcze domek? :roll: Quote
Plicha Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ale Dylaneczka ma dużo ogłoszeń :) Wszyscy trzymamy kciuki za domek dla niej więc w końcu musi się znalezć :) Quote
AlfaLS Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Plicha napisał(a):Ale Dylaneczka ma dużo ogłoszeń :) Wszyscy trzymamy kciuki za domek dla niej więc w końcu musi się znalezć :) I oby tak się stało.......... Quote
zuziaM Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 W sobote przyjezdza do nas pani doktor, bo mam 8 psiakow do szczepienia p. wsciekliznie i zrobilam liste. Dylaneczka na niej sie znalazla. Koszt razem z dojazdem pani doktor bedzie wynosil - 30,- zl Quote
Plicha Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 A do kogo jest kontakt w ogłoszeniach Dylanki? Były jakieś telefony może? Quote
AlfaLS Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Plicha napisał(a):A do kogo jest kontakt w ogłoszeniach Dylanki? Były jakieś telefony może? Kontakt jest do ZuziM i na pewno jakby ktoś dzwonił to by nam napisała....... Domek jeszcze widocznie nie wypatrzył Dylanki. Zuziu za szczepienie poleci teraz z kaską za hotelik ;) Quote
zuziaM Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Nie bylo telefonow w sprawie Dylci ..... To smutne, bo to przeurocza sunieczka. Naprawde ona jest taka kochaniutka,delikatna, wrazliwa ..... to nie jest psinka do budy, ani do schroniska ...... To sunieczka, ktora powinna obok pieca w kochajacym domku sie wylegiwac .... zasluguje na to najbardziej na swiecie. Suncia dzielnie zniosla szczepienie. Sama za nami chodzila caly czas, kiedy inne psinki byly szczepione. Az wreszcie i jej kolej nadeszla. Caly czas ogonek byl w ruchu i ani na chwileczke sie nie zatrzymal ! Ona jest niesamowita !!!! To najradosniejsza psiana jaka mam pod swoja opieka ! Quote
Monika z Katowic Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Wysłałam moją październikową deklarację dla kochanej Dylanki. :) Quote
AlfaLS Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Pokaż się Dylaneczko na pierwszej :loveu: Quote
marysia55 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Wskakuj psinko na pierwszą stronę i pokazuj swoja kochaną mordkę domkom :) Quote
AlfaLS Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 To ja teraz troszkę o finansach Dylanki :lol: Na konto Dylaneczki wpłynęło: - od Elik 20 zł., - od Magdy222 10 zł., - od UBOCZA 75 zł. - za trzy miesiące, - od Bjuty 5 zł., - od Moniki z Katowic 20 zł., - od p. Bartosza Zielińskiego z GoldenLine 50 zł., - od AlfyLS 20 zł. Razem 200 zł. Pięknie dziękujemy wszystkim wpłacającym!!!!!!!! Po opłaceniu kolejnego miesiąca w Hoteliku / 27.09-26.10/ 330 zł. i zapłaceniu za szczepienie 30 zł. Dylanka ma na koncie 558 zł. A teraz pozwolę sobie skopiować to co napisałam na wątkach innych tyszaków, oczywiscie po pewnej modyfikacji........ Kochani czy ktoś ma czas i umie robić ogłoszenia????? Może wiecie kto robi ładne allegro i ma czas na zrobienie takiego dla Dylanki??????? Ona bogata sunia - myślę, że moglibyśmy zainwestować w ogłoszenia bo tak to ona nam się strasznie zasiedzi u Zuzi. Ogłoszenia z bazarków są fajne ale wydaje mi się że nie dla tyszaków.... Dlaczego? Bo tyszaki to są specyficzne psiaki, specyficzne z racji wieku........Im ogłoszenia trzeba ciągle odnawiać, wciąż, wciąż i do skutku.......Ogłoszenia z bazarku są aktualne np. przez miesiąc w tym czasie spadają gdzieś na dalsze strony........Może lepiej żebyśmy jakoś inaczej to zorganizowali ???? Podzielcie się pomysłami bo ja sama to już głupia jestem.... Teraz idzie zima, może jakby się napisało jakiś tekst że stary, że w budzie a zima........Może by zadziałało?????? Mozę ktoś ma konto na FB???? Tam tyski 16-letni Antoś znalazł dom........ Bardzo proszę pomyślcie, napiszcie........ Mam jeszcze plan B dla Dylanki ale aż się boję o nim pisać..... Może troszkę później....... Quote
UBOCZE Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Antoś zamieszkał u p. Bartosza Z. - darczyńcy także Dylanki, dzięki Goldenline...:lol: A to znaczy, że przez Goldenline też byłoby warto...:lol: Kto ma konto na FB, Goldenline, dużo tam znajomych i potrafi się jeszcze po tych portalach sprawnie poruszać?:mad: Prosimy, pomóżcie!!! Quote
Nikus Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Poproszę Go-ję bo ona śmiga po FB i ma tam stronkę pomocy psiakom....:) tylko muszę troszkę czasu znaleść wieczorem:) Quote
Monika z Katowic Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Kochana Dylanka!!! Jak ja bym chciała, żeby właśnie Dylanka zdobyła kochające serce i domek... Quote
AlfaLS Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Kochana Dylanka!!! Jak ja bym chciała, żeby właśnie Dylanka zdobyła kochające serce i domek... Serce już zdobyła..........:loveu: Quote
lilk_a Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 AlfaLS napisał(a):Serce już zdobyła..........:loveu: to domek jeszcze potrzebny :) Quote
AlfaLS Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 lilk_a napisał(a):to domek jeszcze potrzebny :) Może będzie ;) Quote
Monika z Katowic Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 AlfaLS napisał(a):Może będzie ;) Oj!Oj! Żeby ten dylankowy domeczek był jak najszybciej...:loveu: Quote
Plicha Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 AlfaLS napisał(a):Może będzie ;) Czy masz coś konkretnego na myśli??? :crazyeye: Co to za plan B??? Pisz prosze :modla: Quote
AlfaLS Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Myślę, że niedługo Dylanka będzie pakowała swój plecaczek :diabloti: Jeszcze troszkę cierpliwości bardzo proszę ........... Quote
fiorsteinbock Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Wczoraj mialam okazje poznac uroczą Dylanke, spojrzcie jak sie dziewczyna relaksuje w jesiennym słoncu. Quote
Plicha Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ale super fotki :) I jakie Dylanka zrobiła wrażenie? Czekam cierpliwie na wieści Alfo i trzymam mocno kciuki za twój plan B :) Quote
Recommended Posts