AlfaLS Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Leyla napisał(a):prześlij wątek Leylusi:razz: Z przyjemnością :lol: I Mikunia i Posterek są u ZuziM, mają za sobą ciężkie życie. Mika 12 lat w schronisku, pies - którego " nie było" tak bała się ludzi. U Zuzi nareszcie żyje :multi:. Poster, starszy psiak, który ma najlepsze lata za sobą i niestety kumple z boksu to wyczuli, atakowali go a on zimą leżał na betonie i czekał na......... Quote
AlfaLS Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Kochani były już cuda u Mikuni, były u Postrka - teraz pora na cudowne wiadomości u Dylaneczki:lol: Mamy na dogo dobre dusze czuwające nad naszymi tyszakami:lol:. Jedna z nich to Pani, która chce pozostać anonimowa ale jest na dogomanii, czyta m.in. wątek Dylanki i zechciała pomóc finansowo naszej kochanej Dylaneczce. Na moje konto wpłynęło od tej Pani całe 160 zł.. Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Dylanki ale naszym, kibiców tej suni także !!!!!!!!! Druga dobra dusza czuwająca nad tyszakami to Nikuś, który zaproponował na wątku Rusałki - suczki, która znalazła swój nowy dom - m.in. zasilenie naszej Dylanki kwotą 60 zł. Bardzo dziękujemy za ten dar wszystkim, którzy składali się na Rusałkę!!!!!!!! A szczegółowo finanse Dylanki wzrosły o wpłaty: - od Tajemniczej Pani 160 zł.:multi:, - od Nikusia 60 zł. - dar Rusałkowy :multi:, - od Leyli 60 zł.:lol:, - od Ogonek2 20 zł. wpłata jednorazowa, choć już po raz 3-ci cioteczka zasila Dylankę :lol:, - od UBOCZE 75 zł. za całe trzy miesiące :lol: Razem to majątek: 375 zł. Bardzo, bardzo wszystkim dziękujemy!!!!!!! Dziś Dylanka ma na koncie 553 zł. i nie musimy się martwić że za dwa dni trzeba zrobić przelew za hotelik :lol:. Chyba jeszcze nigdy Dylanka nie była taka bogata!!!!!!!! Jejku jak bardzo się cieszę że tyszaki wreszcie wychodzą na prostą i są po prostu bezpieczne :multi::multi::multi: Quote
Nikus Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 :mdleje:no....opad szczęki:) jak piękne może być to dogo:loveu::loveu::loveu::loveu: dziękujemy wszystkim za taką mobilizację....no a najbardziej chyba naszej księgowej:loveu::loveu::loveu: która czuwa tu nad tymi tyszakami i nie pozwoli i nam spać spokojnie jak coś idzie nie tak jak powinno:razz: Quote
Nikus Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 AlfaLS napisał(a):A Ty byś pozwolił?:cool3: nigdy w życiu:) Quote
AlfaLS Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Nikus napisał(a):nigdy w życiu:) A widzisz :lol:. Te psiaki, które już wpadną pod nasze skrzydła to muszą być bezpieczne aż do końca - tak długo jak trzeba, nawet jeśli trzeba się nad tym napracować :diabloti:. Zresztą w grupie to nawet łatwiej się pracuje tylko żeby jeszcze troszkę więcej czasu człowiek miał to byłoby super .... Quote
Nikus Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 AlfaLS napisał(a):A widzisz :lol:. Te psiaki, które już wpadną pod nasze skrzydła to muszą być bezpieczne aż do końca - tak długo jak trzeba, nawet jeśli trzeba się nad tym napracować :diabloti:. Zresztą w grupie to nawet łatwiej się pracuje tylko żeby jeszcze troszkę więcej czasu człowiek miał to byłoby super .... Tak..w grupie...tak jak napisałaś dziś i wczoraj- w takiej grupie gdzie pracuje się nad tym z uśmiechem i przyjemnością a nie kłótniami i przepychankami...W tym właśnie jest sukces tyszaków-potrafiłaś zrobić właśnie taką atmosferę,że chce się tu być..i Alfa to jest naprawdę Twoja zasługa,że tak jest:) Quote
AlfaLS Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Nikuś, to nie tak - jedna osoba nic nie zrobi :shake: Na tych naszych wątkach po prostu są osoby nastawione na pomoc psiakom, nam wzajemnie...i to z uśmiechem najczęściej:lol:.Wiemy, że możemy liczyć na wzajemną pomoc a nie np. na pouczanie itp. niefajne sprawy. I w tej pomocy widzimy sens działania.....Wtedy nawet ktoś, kto próbuje coś namieszać, wprowadzić jakieś niesnaski jest bez szans - tak jak było na wątku Aronii.........A my no cóż róbmy swoje - pomagajmy jak możemy a im więcej zwierzaków na tym skorzysta - tym lepiej :lol: A patrzeć jak te psiaki się zmieniają jak np. Mika czy Bim - BEZECENNE :lol: Quote
Leyla Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 To ja dodam ,że na Dylanki konto leci 100 zł . Nadziana ta nasza Dylaneczka:eviltong: Quote
Monika z Katowic Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Leyla napisał(a):To ja dodam ,że na Dylanki konto leci 100 zł . Nadziana ta nasza Dylaneczka:eviltong: Ależ Dylanka ma szczęście, że otacza tyle dobrych, wrażliwych serc!:loveu: Quote
AlfaLS Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Leyla napisał(a):To ja dodam ,że na Dylanki konto leci 100 zł . Nadziana ta nasza Dylaneczka:eviltong: Łooo Matko to ja chyba pomyślę, że Mikołaj w tym roku jakoś wcześniej dzieli prezentami:multi: Quote
Leyla Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Przepraszam ,że nie odpisuję na pw ,ale chyba mi się coś zchrzaniło.... i nie wychodzą Quote
Nikus Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 pewnie masz za dużo wiadomości odgruzuj skrzynkę:) Quote
agata51 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Cioteczki, tyszaki mają się nieźle. Zajrzyjcie, proszę, do Kamyka. Nie chodzi o kasę. Po prostu bądźcie. Quote
UBOCZE Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 agata51 napisał(a):Cioteczki, tyszaki mają się nieźle. Zajrzyjcie, proszę, do Kamyka. Nie chodzi o kasę. Po prostu bądźcie. Agata51, chyba banerek Kamyka nie jest u Ciebie podlinkowany...:shake: Quote
AlfaLS Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Ja też chętnie odwiedzę Kamyka - daj linka ;) Quote
UBOCZE Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Już daję, bo znalazłem:lol:: http://www.dogomania.pl/threads/140922-KAMIEŃ-fascynujący-pracoholik-u-Morii-brakuje-80-zł-deklaracji-i-DOMU!!!!/page159?p=15258552 Quote
AlfaLS Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 O kurcze solidne czytanie się zapowiada :lol: Quote
AlfaLS Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Na konto naszej Czarnej Królewny wpłynęło: - 20 zł. do Agaty51, - 100 zł. od Leyli Razem 120 zł. Bardzo, bardzo pięknie dziękujemy!!!!!!!!!! Dziś po zapłaceniu za hotelik / za okres 27.08-26.09.2010r./ Dylanka ma jeszcze na koncie 343 zł. :multi::multi::multi: Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję w imieniu Dylanki!!!!!!! Quote
Leyla Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 jeszcze powinno dojść wcześniej 60 deklaracji...doszło?? Quote
AlfaLS Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Leyla napisał(a):jeszcze powinno dojść wcześniej 60 deklaracji...doszło?? Oczywiście - jest odnotowane w poście 1102 :lol:. Dylanka ślicznie się uśmiecha do Cioteczki Leyli i bardzo dziękuje za pamięć :lol: Quote
Leyla Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 uffff . Mój mąż zawsze robi przelewy i bałam się że coś poknocił.... Quote
agata51 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 UBOCZE napisał(a):Agata51, chyba banerek Kamyka nie jest u Ciebie podlinkowany...:shake: Ten jest. Ale poradziliście sobie. Dzięki. Quote
magda222 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Przepraszam za offa, ale zapraszam na wątek klaczki i źrebaczka, który urodził się bez oczu: http://www.dogomania.pl/threads/191663-URODZI%C5%81AM-SI%C4%98-BEZ-OCZU-wyrok-%C5%9Bmierci-dla-matki-i-c%C3%B3rki.... Fundacja Dorothy zbiera na ich wykup. Jeśli pomożemy uda się uratować je przed rzeźnią... Bardzo proszę reklamujcie wątek. Allegro cegiełkowe: http://allegro.pl/show_item.php?item=1207601761 Quote
Recommended Posts