UBOCZE Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Bardzo Cieplutko o naszej, kochanej Dylance myślimy i o fotorelację prosimy...:lol::lol::lol: Quote
Bjuta Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Powodzenia Dylanko! Czeka Cię wielka zmiana! :loveu: Quote
AlfaLS Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Pan Robert wyjechał o 8-mej. Pewnie już niedługo dojedzie do Dylaneczki :lol:. A ja już ładuję baterie do aparatu :lol: w siebie milion różnych piguł bo przecież nie mogę być taka kichająca, chrypiąca i pociągająca jak ONA tu przybędzie :shake: Quote
Monika z Katowic Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Trzymamy kciuki oraz czekamy niecierpliwie na relację i fotki! :):):) Quote
magda222 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Lidka zdrowiej szybko!!! Dylanko wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :) Quote
Nikus Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='AlfaLS']Mimo, że już wiadomo że Dylanka jedzie do domku to na jej konto dobre Cioteczki wpłaciły kasę. Wpłynęło: - od Magdy222 10 zł., - od Agaty51 20 zł. Razem 30 zł. Pięknie dziękujemy!!!! Dziś Dylanka to naprawdę bogata sunia - ma całe 633 zł. na koncie :multi: Kochani u innych tyszaków mamy "dziury" w deklaracjach :-(. Niestety ani PW, ani wpisy na profilu, ani mejle nie pomagają ..... Nie możemy liczyć na pieniądze od tych nierzetelnych deklarowiczów... / oczywiście określenie to nie dotyczy to Emigrantki i jej córki, które jasno i konkretnie postawiły sprawę/. Te braki to: - u Mikuni 80 zł., - u Posterka 65 zł., - u Paryska 25 zł. Razem 170 zł. Postanowili "zostawić" swoje deklaracje z Dylanki na inne tyszaki: - Grosziwo 30 zł., - UBOCZE 25 zł., - Nikuś 10 zł., - polubek 5 zł. To razem 70 zł. Czy ktoś jeszcze zechce zostawić swoją deklarację??????? Bardzo prosimy ale też zrozumiemy jak decyzja będzie inna ......... Brak jeszcze 100 zł.... Alfo sprawdź jeszcze proszę bo mnie się wydawało,że na Dylankę to podniosłem deklarację na 15 zł:) Quote
Plicha Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 I jak tam podróż suczynki? :) Mam nadzieję że niedługo dojedzie :) Quote
AlfaLS Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Nikus napisał(a):Alfo sprawdź jeszcze proszę bo mnie się wydawało,że na Dylankę to podniosłem deklarację na 15 zł:) Nikuś przepraszam :oops:.Twoja prawda:lol: O 16,20 Dylanka wyjechała od ZuziM :lol:.Niestety z przykrością muszę przyznać, że nie wszyscy faceci są tacy jak Nikuś:-(. Pan Robert, którego znam jako człowieka od komputerów i tutaj rzeczywiście nic mu nie można zarzucić, w porównaniu z Nikusiem wysiada w przedbiegach :shake:. On w tym co gadał to miał być w tej podróży super zorganizowany i sprytny. jeśli spryt polega na tym, że on te 436 km. jechał w jedna stronę 8 godzin to ja bardzo, bardzo dziękuję :angryy:. Mam tylko nadzieję, że w stronę do Zuzi robił sobie przerwy np. na obiad bo jak w drugą też będzie tyle jechał to mi umęczy ta Dylankę że strach!!!!!!!!! Czekam na Dylankę, z każdą minutą jest bliżej Szczecina.........:multi: Quote
Monika z Katowic Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Kochana! A jak Dylanka przyjedzie - to zaraz wstaw choć jedną fotkę!:) Quote
Plicha Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 No to czekamy na Dylaneczkę :) Ja 300km jechałam 5 godzin z tylko jedną króciutką przerwą więc myślę że 8 godz. to nie jest taki straszny czas. Ważne żeby jechał ostrożnie. A Dylusia może sobie zaśnie w podróży :) Quote
Nikus Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dylaneczko...czy jesteś już w domku Alfy?:) odpoczywajcie teraz po dniu pełnym emocji:) Quote
UBOCZE Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Czekamy cierpliwie, ale z utęsknieniem na wieści z nowego domku Dylanki... Quote
AlfaLS Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Nikus napisał(a):Dylaneczko...czy jesteś już w domku Alfy?:) odpoczywajcie teraz po dniu pełnym emocji:) Dylanka już od 40 minut jest u mnie a właściwie ze mną :multi:. Pierwsze 20 minut pochodziłyśmy sobie wraz z Tarą po podwórku, na wstępne zapoznanie . Jednak później się solidnie rozpadało i przyszłyśmy do domu:lol: Teraz dziewczyna sobie pojadła, zjadła kolację swoją i Tary - no w końcu to głodna była, nie? Tara jak zwykle pozwoliła. Ona zanim się zabrała za jedzenie to go już nie było :evil_lol:. Na razie zdjęć z domu nie będzie bo Dylanka ciągle sobie chodzi i zwiedza, chodzi i zwiedza.......Trudno zrobić fotkę bo prawie wciąż jej kuperek widzę. Ale będę się starała jeszcze coś dziś uchwycić :lol: Quote
Nikus Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 :multi::multi::multi:hurrrraaa:multi::multi: cała Dylanka:) kochana psinka.....ona jest po to by nas zaskakiwać...jej nic nie zaskoczy bo wszędzie czuje się dobrze....ale jak pozna co to domek to może wreszcie i jej szczęka opadnie tak jak nam:) z zachwytu:lol: Trzymajcie się dziewczyny:) Alfa Ty jesteś aniołem:) Quote
Monika z Katowic Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Proszę, proszę - Dylanka od razu zjadła dwie kolacje. :):):) Quote
UBOCZE Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dylanka nareszcie po tylu latach w swoim własnym domu!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Alfa, może nie zaraz, ale napisz, jak Dylanka dogadała się z Tarą. Widzę, że na razie bez żadnych przeszkód. Pewnie Tara to uosobienie łagodności.:lol: Może zreszta one już znają się z dawnych lat? Pewnie teraz sunia po zwiedzaniu będzie odsypiać podróż...:lol: Ależ ona jest ciekawa świata!:loveu::loveu::loveu: Quote
AlfaLS Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 No i pierwsza porcja zdjęć Dylanki ze Szczecina: Jestem na moim nowym podwórku: Z tym Panem przyjechałam. Byłam bardzo grzeczna w podróży, wszyscy mnie chwalą :lol: A tu już jestem w swoim domu. Chodzę, chodzę, zwiedzam, zwiedzam..... Quote
UBOCZE Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Chyba jeszcze niedowierza, że tak już wokół niej zostanie...:lol::lol::lol: Quote
AlfaLS Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Z Tarą pierwsze zapoznanie nastąpiło na podwórku. Sunie się obwąchały, pomachały ogonkami i......poszły na trawkę. Jak na razie nie było żadnego spięcia i obserwując je obie myślę, ze spięcia nie będzie......... Jednak miłości jeszcze też nie ma, musimy trochę na nią poczekać :lol:. Ciąg dalszy fotek: Przeglądam się w lustrze - ładna jestem :lol: I czego mnie tak ciągle fotografujesz ??? Nie znasz mnie?????? Odpocznę...... Quote
AlfaLS Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 I jeszcze Dylanka odpoczywająca :lol: Kuperek też mam ładny :lol: Profil też niczego sobie, prawda?????? Koty na razie robią :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jeszcze dziś wyjdziemy na wieczorno-nocny spacerek a od jutra już .......codzienne życie........ Quote
agata51 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Sprzęt jest, ciekawe, jakiej muzy słuchają... I wreszcie "M jak miłość" będę mogła odlądać. Tyle się o tym słyszało... Dylanko słodka, nawet nie wiesz, jak się cieszę. Śpij spokojnie, suniu ... Lidka Quote
Plicha Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Brak mi słów :loveu: zdjęcia niesamowite, nowy tytuł cudowny :loveu: Dylusia w swoim własnym domku :crazyeye: aż mi się płakać zachciało znowu (ze szczęścia). Spijcie dziewczynki spokojnie, Ty Lideczko, Dylusia i Tara. Mam nadzieję że suńki się pokochają :) Quote
marysia55 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Plicha']Brak mi słów :loveu: zdjęcia niesamowite, nowy tytuł cudowny :loveu: Dylusia w swoim własnym domku :crazyeye: aż mi się płakać zachciało znowu (ze szczęścia). Spijcie dziewczynki spokojnie, Ty Lideczko, Dylusia i Tara. Mam nadzieję że suńki się pokochają :) na pewno, przecież teraz to jedna rodzina :) Quote
ogonek2 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 jakie śliczne zdjęcia, jaki cudny poranek :laugh2_2: Quote
Grosziwo Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 No i jak oglądam te zdjęcia to się okazało, że mój pęcherz musi być bardzo blisko oczu, jakoś mi się zamoczyły :lol: Dylaneczko, kochane czarne słoneczko bądź zdrowa, szczęśliwa i przysparzaj samej radości Alfie. Kocham was ! Quote
Recommended Posts