Livka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='AlfaLS']Będziecie zaglądać na wątek Dylanki??????? Tak długo jak Wy będziecie zaglądać tak długo ja będę pisać i wstawiać fotki :lol:[/QUOTE] Pewnie, że tak :loveu: to balsam na duszę takie fotki i relacje z cudownych DS :loveu::loveu::loveu: Quote
Nikus Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='AlfaLS']Będziecie zaglądać na wątek Dylanki??????? Tak długo jak Wy będziecie zaglądać tak długo ja będę pisać i wstawiać fotki :lol:[/QUOTE] no pewnie,że będziemy:) a jak zapomnisz dać to...:mad::mad: się przypomnimy:razz: Quote
zuziaM Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ja bede obowiazkowo ! Mowie Ci, jaki Dylaneczka ma mily glosik kiedy szczeka. Sliczny.... nie jest za bardzo szczekliwa, ale moze go kiedys uslyszysz.... Najbardziej ja slychac, kiuedy zbliza sie pora obiadku. Dylcia juz po 16 tej staje przed gankiem pod schodami i .... szczeka ..... Normalnie zegareczek ... ciekawe, gdzie on jest umieszczony..... Quote
Plicha Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='AlfaLS']Będziecie zaglądać na wątek Dylanki??????? Tak długo jak Wy będziecie zaglądać tak długo ja będę pisać i wstawiać fotki :lol:[/QUOTE] Będziemy Cię męczyć o fotki i relacje aż będziesz nas miała dość :evil_lol: Quote
agata51 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 O matko, ale wiadomość! Alfa, i jak tu cię nie kochać Quote
Monika z Katowic Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 :multi: Tra la la la! Dylanka już niedługo domek ma! Quote
magda222 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ja chyba zemdleję :mdleje: Albo zwariuję ze szczęścia :laugh2_2: Quote
AlfaLS Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Plicha']Będziemy Cię męczyć o fotki i relacje aż będziesz nas miała dość :evil_lol: Trzymam za słowo :evil_lol: [quote name='agata51']O matko, ale wiadomość! Alfa, i jak tu cię nie kochać A są tacy co mówią że straszna zołza jestem - zwłaszcza jak o zwierzętach zaczynamy gadać :diabloti: [quote name='Monika z Katowic']:multi: Tra la la la! Dylanka już niedługo domek ma! No pięknie Dylanka jeszcze do Szczecina nie dotarła a nasza Monika już rymuje :lol: [quote name='magda222']Ja chyba zemdleję :mdleje: Albo zwariuję ze szczęścia :laugh2_2: Magda nie!!!!!!!!!!!!! Musisz zaglądać na wątek nie zemdlona i nie zwariowana !!!!!!!!! Quote
AlfaLS Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Na konto Dylaneczki wpłynęło: - od Grosziwa 30 zł., - od Nikusa 15 zł., Razem 45 zł. Dziękujemy pięknie!!!!!!!! Dziś Dylanka ma na koncie 603 zł. Kurcze chyba zostanę posądzona o chęć zagarnięcia kasy Dylankowej :diabloti: Ale kto wie może na podróż nam się jakoś przyda ;) Quote
Grosziwo Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 A właśnie jeśli już o deklaracjach mowa to Dylusia chyba już ich nie będzie potrzebowała ? Jeśli tak to chętnie swoje 30 zł od października zadeklaruję na Weteranki ( po 15 na każdą). Quote
Monika z Katowic Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='AlfaLS']Na konto Dylaneczki wpłynęło: - od Grosziwa 30 zł., - od Nikusa 15 zł., Razem 45 zł. Dziękujemy pięknie!!!!!!!! Dziś Dylanka ma na koncie 603 zł. Kurcze chyba zostanę posądzona o chęć zagarnięcia kasy Dylankowej :diabloti: Ale kto wie może na podróż nam się jakoś przyda ;) Jest to oczywiste, że Dylanka potrzebuje pieniążków (i ma te pieniążki) na podróż do Szczecina. Samochody na wodę nie jeżdżą. :):) Quote
AlfaLS Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Grosziwo']A właśnie jeśli już o deklaracjach mowa to Dylusia chyba już ich nie będzie potrzebowała ? Jeśli tak to chętnie swoje 30 zł od października zadeklaruję na Weteranki ( po 15 na każdą). Mam nadzieję, że już nie będzie potrzebowała;). Dylanka ma opłacony hotelik do 26-go października i myślę, ze do tego czasu trafi do mnie... Na razie uradziłyśmy z Zuzią opcję transportu łączonego;). Dla mnie to troszkę za daleko jechać do Zuzi bo ja to taki miejsko-szczeciński kierowca raczej jestem... Zuzia zaproponowała że może podjechać z Dylanka do Gorzowa i ja bym ją tam odebrała... Mnie to bardzo pasuje bo te 100 km. to dam radę spokojnie przejechać.... Tylko Zuzia musi do tej wyprawy naprawić samochód bo z niesprawnym w 100 proc. boi się ruszać w drogę i tu ja całkowicie rozumiem.... Jak tylko samochód będzie naprawiony, umawiamy się konkretnie :lol: Bo Zuzia chciałaby sama Dylankę podwieść - ciekawe dlaczego?????? A deklaracja na Weteranki jakby mogła przejść to byłoby super :multi:. One co prawda maja pełne pokrycie ale tylko patrzeć jak pieniądze będą potrzebne np. na weta a wtedy trudno jest o kasę..... Poza tym zawsze coś może się posypać...... Wczoraj dopiero wypisywałam na wątkach Parysa, Mikuni i Posterka że niestety znów są dziury i że trzeba będzie szukać nowych darczyńców... Mam cichą nadzieję, że może inne osoby, podobnie jak Grosziwo przeniosą swoje deklaracje na innych tyszaków i te dziury zatkamy........ Wieczorem napiszę komu ile konkretnie brakuje... jeszcze poczekam dzień dzisiejszy - może odpowiedzą na moje PW. [quote name='Monika z Katowic']Jest to oczywiste, że Dylanka potrzebuje pieniążków (i ma te pieniążki) na podróż do Szczecina. Samochody na wodę nie jeżdżą. :):) Też tak myślę a jak coś zostanie to wspólnie się zastanowimy jak to zagospodarować :lol: Quote
Grosziwo Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Alfa zróbmy tak , ja dalej będę wpłacać co miesiąc 30 złotych z dopiskiem "na Tyszaki" a same już zdecydujcie gdzie te pieniążki ulokować. Buziale dla wszystkich Tyszaków i i Klanu Tyszakomanek :loveu: Quote
UBOCZE Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 AlfaLS, suma moich deklaracji miesięcznych na tyszaki oczywiście pozostaje taka sama, a Ty decyduj w zależności od potrzeb, jak je rozłożyć na potrzebujące psiaki...:lol: Quote
AlfaLS Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Grosziwo']Alfa zróbmy tak , ja dalej będę wpłacać co miesiąc 30 złotych z dopiskiem "na Tyszaki" a same już zdecydujcie gdzie te pieniążki ulokować. Buziale dla wszystkich Tyszaków i i Klanu Tyszakomanek :loveu:[/QUOTE] [quote name='UBOCZE']AlfaLS, suma moich deklaracji miesięcznych na tyszaki oczywiście pozostaje taka sama, a Ty decyduj w zależności od potrzeb, jak je rozłożyć na potrzebujące psiaki...:lol:[/QUOTE] Wiecie co???????? Cudowni jesteście :multi::multi::multi: Quote
magda222 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 U tyszczaków długo, długo nic się nie działo a tu nagle rewolucje i u Rumka, i u Dylaneczki :loveu: I Weteranki już u zuziM :loveu: Ech, życie jednak jest piękne :loveu: Quote
Plicha Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dokładnie :) Cudnie się wszystko potoczyło :) Quote
magda222 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Plicha']Dokładnie :) Cudnie się wszystko potoczyło :)[/QUOTE] Oby tak dalej :) Quote
ogonek2 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Alfa ja też Cie kocham !!! i Dylaneczkę ! :iloveyou: ...ale się spłakałam ze szczęścia . Quote
polubek Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 alfa aleś mnie pogoniła :) ale warto było może zła passa tyszaków została przełamana przez rumka? Quote
Nikus Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Grosziwo']Alfa zróbmy tak , ja dalej będę wpłacać co miesiąc 30 złotych z dopiskiem "na Tyszaki" a same już zdecydujcie gdzie te pieniążki ulokować. Buziale dla wszystkich Tyszaków i i Klanu Tyszakomanek :loveu: Chciałem tylko zaznaczyc,że my tutaj z wujkiem Ubocze i wujkiem Majku reprezentujemy mniejszość płciową na dogo:razz: Oczywiście moja Dylankowa deklaracja również zostaje na potrzeby tyskich psiaków:) Quote
Grosziwo Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Nikus']Chciałem tylko zaznaczyc,że my tutaj z wujkiem Ubocze i wujkiem Majku reprezentujemy mniejszość płciową na dogo:razz: :oops: bo ja to nie wiem kto chop a kto baba :oops: Teraz to sobie zapiszę, że Nikuś, Ubocze i Majku to wujaszkowie i więcej gafy nie strzelę :p Więc poprawiam : "Klan Tyszakomanek i Tyszakomanów:diabloti::loveu::diabloti: Quote
Nikus Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 hihi...:) sprostowanie przyjęte:cool3::razz: Quote
lilk_a Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Nikus']Chciałem tylko zaznaczyc,że my tutaj z wujkiem Ubocze i wujkiem Majku reprezentujemy mniejszość płciową na dogo:razz: (...)[/QUOTE] faktycznie mało Was :eviltong: ale jacy skuteczni ;) Quote
AlfaLS Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='lilk_a']faktycznie mało Was :eviltong: ale jacy skuteczni ;)[/QUOTE] Co prawda to prawda - bezdyskusyjnie :lol: Quote
Recommended Posts