magda222 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Lidziu bardzo bardzo się cieszę :) Będę mocno trzymać kciuki i czekać na relację :) I fotorelację ;) I też uważam, że wszystkie wydatki należy pokryć z Dylankowych pieniędzy. A jak braknie to zrobimy zrzutkę :) Quote
AlfaLS Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Nikus']hehe...a jest na co tam popatrzeć oj jest:) bardzo się cieszę,że Twoja wyprawa już pojutrze:) Ja też bardzo się cieszę :multi: Przy okazji serdecznie zapraszamy z Dylanka do Uranka: http://www.dogomania.pl/threads/194478-URAN-jeszcze-nigdy-niczego-nie-mia%C5%82em........ Quote
Monika z Katowic Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='AlfaLS']...... I mam pytanie czy ze skarbonki Dylankowej możemy pokryć choć troszkę kosztów podróży? Ja myślę, że to może kosztować ok. 300-350 zł. ta podróż. Przyznaję dla mnie to strasznie dużo kasy.....Znajomy ma policzyć dokładnie ale on niestety nie jest dogomaniakiem i troszkę inaczej patrzy na te sprawy :shake: Zresztą zobaczymy jak to będzie, może jakoś inaczej się z nim rozliczę...... Na razie trzymajcie kciuki....... Kochana!!! Jest to oczywiste, że z pieniędzy Dylanki pokrywamy koszty Jej CAŁEJ podróży do nowego życia!!!:loveu::loveu::loveu: Przecież Dylanka ma pieniądze. Właśnie po to je ma - na paliwo!!!!:multi::multi::multi: Quote
Plicha Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Już w piątek WOW :) ale super :) Nie zapomnij Mikusi wymiziać ode mnie (jak się da :) ). Quote
AlfaLS Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Plicha']Już w piątek WOW :) ale super :) Nie zapomnij Mikusi wymiziać ode mnie (jak się da :) ). Jak się da to chciałabym wymiziać wszystkie tyszaki i nie tylko tyszaki :lol: A dziś byłam pod wrażeniem bo nawet Krakvet stanął na wysokości zadania i mam już karmę dla Dylanki - taką jaką zajada u Zuzi :multi:. ŻEBY NA POCZĄTKU CHOĆ JEDZONKO BYŁO TAKIE SAMO JAK JUŻ WSZYSTKO INNE PRZEWRACAMY JEJ DO GÓRY NOGAMI Niestety ale adresówka będzie dopiero w poniedziałek - tak myślę. Okazało się że adresówki są grawerowane tylko w poniedziałki i czwartki, następnego dnia są wysyłane. A ja zamówienie złożyłam we wtorek :shake: Wygrawerują w czwartek, wyślą w piątek.......W poniedziałek Dylanka powinna być "zaadresowana" :lol: Quote
go-ja Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ogromnie się cieszę, że Dylanka będzie miała domek! :) :) :) Gdy zakładałam grupę pomagajacą zwierzakom na FB - Dylanka była pierwszą psinką jaką promowałam :) I doczekała się w końcu cudnego domku! :) Quote
AlfaLS Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='go-ja']Ogromnie się cieszę, że Dylanka będzie miała domek! :) :) :) Gdy zakładałam grupę pomagajacą zwierzakom na FB - Dylanka była pierwszą psinką jaką promowałam :) I doczekała się w końcu cudnego domku! :) To może weź teraz pod swoje skrzydła Uranka? Jemu pomoc bardzo by się przydała :-( http://www.dogomania.pl/threads/194478-URAN-jeszcze-nigdy-niczego-nie-mia%C5%82em........ Quote
AlfaLS Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Mimo, że już wiadomo że Dylanka jedzie do domku to na jej konto dobre Cioteczki wpłaciły kasę. Wpłynęło: - od Magdy222 10 zł., - od Agaty51 20 zł. Razem 30 zł. Pięknie dziękujemy!!!! Dziś Dylanka to naprawdę bogata sunia - ma całe 633 zł. na koncie :multi: Kochani u innych tyszaków mamy "dziury" w deklaracjach :-(. Niestety ani PW, ani wpisy na profilu, ani mejle nie pomagają ..... Nie możemy liczyć na pieniądze od tych nierzetelnych deklarowiczów... / oczywiście określenie to nie dotyczy to Emigrantki i jej córki, które jasno i konkretnie postawiły sprawę/. Te braki to: - u Mikuni 80 zł., - u Posterka 65 zł., - u Paryska 25 zł. Razem 170 zł. Postanowili "zostawić" swoje deklaracje z Dylanki na inne tyszaki: - Grosziwo 30 zł., - UBOCZE 25 zł., - Nikuś 10 zł., - polubek 5 zł. To razem 70 zł. Czy ktoś jeszcze zechce zostawić swoją deklarację??????? Bardzo prosimy ale też zrozumiemy jak decyzja będzie inna ......... Brak jeszcze 100 zł.... Quote
magda222 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Przyszłam tu z pytaniami, bo na wątku Mikusi dowiedziałam się, że Dylanka jedzie do Ciebie Lidziu na DS!!! Czy to prawda?! Bo ja zrozumiałam, że dajesz jej DT... Albo czegoś nie doczytałam albo coś przeoczyłam... Quote
AlfaLS Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='AlfaLS']I to bliżej niż myślisz :diabloti:. Po prostu Dylaneczka przyjedzie do mnie :diabloti:. Na razie na DT bo mam tu dla niej upatrzoną rodzinkę ale jak rodzinka nie zakocha się w niej odpowiednio szybko i odpowiednio mocna to Dylaneczka zostanie u mnie :lol: No chyba że wizyta przedadopcyjna wypadnie źle......... i Dylanki nie dostanę.......:shake: A tak może być bo sama pisałam że dom dla Dylanki ma być najlepszy z najlepszych........ Kto chętny na wizytę??????? Zapraszam wszystkich - będzie wesoło :bigcool: Magda tu jest odpowiedź :lol: Quote
AlfaLS Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Cholera, on chce 400 zł.:shake: Strasznie drogo, nie wiem co mam robić :wallbash: Quote
magda222 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='AlfaLS']Magda tu jest odpowiedź :lol:[/QUOTE] Właśnie ten Twój wpis mam w pamięci, ale zrozumiałam go tak że Dylanka przyjedzie do Ciebie do DT i zapoznasz ją z zainteresowaną rodzinką. Ale jeśli to nie wypali to zostanie u Ciebie a domku będziemy szukać dalej :) Jeśli się myliłam to się cieszę ;) Quote
UBOCZE Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='AlfaLS']Cholera, on chce 400 zł.:shake: Strasznie drogo, nie wiem co mam robić :wallbash: Alfa, pamiętasz bazarek benzynowy lilk_i na podróż Dylanki do ZuziM.? lilk_a też robiła takie bazarki biletowe. Nie śmiem jej już o to prosić, bo lilk_a zanurzona po uszy w bazarkach. Ale wystarczy, ze ktoś zaprojektowałby ładnie bilecik dla Dylanki za 5 zł. i można byłoby ruszyć bazarek z 80 bilecikami... Ja na pewno też kupiłbym...;) Edit. Znalazłem tamten bazarek lilk_i: http://www.dogomania.pl/threads/175076-do-zamkniAE-cia-KUP-SIMENSOWI-BILET-DO-DOMU-tylko-5-zA-do-12-XII-do-24-00 Może ktoś zaprojektuje hecny bilecik i można byłoby z czymś takim ruszyć...:lol: Quote
AlfaLS Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='UBOCZE']Alfa, pamiętasz bazarek benzynowy lilk_i na podróż Dylanki do ZuziM.? lilk_a też robiła takie bazarki biletowe. Nie śmiem jej już o to prosić, bo lilk_a zanurzona po uszy w bazarkach. Ale wystarczy, ze ktoś zaprojektowałby ładnie bilecik dla Dylanki za 5 zł. i można byłoby ruszyć bazarek z 80 bilecikami... Ja na pewno też kupiłbym...;) Edit. Znalazłem tamten bazarek lilk_i: http://www.dogomania.pl/threads/175076-do-zamkniAE-cia-KUP-SIMENSOWI-BILET-DO-DOMU-tylko-5-zA-do-12-XII-do-24-00 Może ktoś zaprojektuje hecny bilecik i można byłoby z czymś takim ruszyć...:lol: Dzięki UBOCZE - Ty zawsze szybko i konkretnie :lol:. Bazarek tym razem nie jest potrzebny. Dylanka ta kasę ma na koncie, ma nawet więcej niż potrzeba ;). Tylko ja myślałam że może uda się jakoś taniej żeby nam więcej kasy dla innych psiaków zostało :evil_lol:. Niestety nie każdy jest dogomaniakiem i ma takie serce jak Wy :shake: Trudno, zdecydowałam się że Dylanka jutro przybywa do Szczecina i już :lol:......Niestety ja po nią nie pojadę :shake:. Jak na złość się rozchorowałam :-(. Jakieś przeziębienie czy inne grypsko mnie bierze i nie chcę się zaprawić na amen podróżą bo kto z Dylanką będzie chodził na spacerki???????? Pan Robert pojedzie po nią i ją mi przywiezie :lol:. Już nie mogę się doczekać kiedy ona będzie u mnie..... Quote
AlfaLS Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Proszę, proszę Dylanka ma przed sobą ostatnią noc w Hoteliku a żadna Cioteczka ani Wujaszek jej już nie odwiedza :shake:. Niedługo to będziemy sobie chyba pisać i pisać........ same do siebie :lol: Quote
Grosziwo Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 A tam odwiedza, odwiedza , tylko kciukasy za Dylanusię i podróż do domu trzymają i nijak po klawiaturze klikać nie mogą :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
AlfaLS Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 No chyba że tak :lol: bo już się zastanawiałam, czy jutro jakieś fotki Dylaneczki z domu wstawiać :evil_lol: Quote
UBOCZE Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Jesteśmy i odwiedzamy. Myślę, że to cisza przed ... euforią...:loveu::loveu::loveu: Quote
Grosziwo Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 AlfaLS napisał(a):No chyba że tak :lol: bo już się zastanawiałam, czy jutro jakieś fotki Dylaneczki z domu wstawiać :evil_lol: Ja kcem duuuuuużo fotek :loveu::loveu::loveu: Quote
AlfaLS Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Grosziwo napisał(a):Ja kcem duuuuuużo fotek :loveu::loveu::loveu: Ja pomyślemmmmmmmmmmmm Quote
agata51 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 I ja jestem. Alfa, przecież wiesz, że ja z samego rana lubię wpaść ;) Quote
Nikus Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dylaneczko dziś Twój wielki dzień:)...szczęśliwej podróży:loveu::loveu::loveu: a cioci Alfie dużo zdrówka życzymy:lol: Quote
lilk_a Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 o !!! to już dzisiaj :multi::multi::multi: wszystkiego dobrego :loveu: Quote
Livka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dylance i panu Robertowi życzymy szczęśliwej podróży ,a cioteczce Alfie zdrówka :loveu: Quote
Recommended Posts