Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lidziu bardzo bardzo się cieszę :)
Będę mocno trzymać kciuki i czekać na relację :) I fotorelację ;)
I też uważam, że wszystkie wydatki należy pokryć z Dylankowych pieniędzy.
A jak braknie to zrobimy zrzutkę :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AlfaLS']......
I mam pytanie czy ze skarbonki Dylankowej możemy pokryć choć troszkę kosztów podróży? Ja myślę, że to może kosztować ok. 300-350 zł. ta podróż. Przyznaję dla mnie to strasznie dużo kasy.....Znajomy ma policzyć dokładnie ale on niestety nie jest dogomaniakiem i troszkę inaczej patrzy na te sprawy :shake:
Zresztą zobaczymy jak to będzie, może jakoś inaczej się z nim rozliczę...... Na razie trzymajcie kciuki.......

Kochana!!! Jest to oczywiste, że z pieniędzy Dylanki pokrywamy koszty Jej CAŁEJ podróży do nowego życia!!!:loveu::loveu::loveu:
Przecież Dylanka ma pieniądze. Właśnie po to je ma - na paliwo!!!!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Plicha']Już w piątek WOW :) ale super :) Nie zapomnij Mikusi wymiziać ode mnie (jak się da :) ).
Jak się da to chciałabym wymiziać wszystkie tyszaki i nie tylko tyszaki :lol:

A dziś byłam pod wrażeniem bo nawet Krakvet stanął na wysokości zadania i mam już karmę dla Dylanki - taką jaką zajada u Zuzi :multi:. ŻEBY NA POCZĄTKU CHOĆ JEDZONKO BYŁO TAKIE SAMO JAK JUŻ WSZYSTKO INNE PRZEWRACAMY JEJ DO GÓRY NOGAMI

Niestety ale adresówka będzie dopiero w poniedziałek - tak myślę. Okazało się że adresówki są grawerowane tylko w poniedziałki i czwartki, następnego dnia są wysyłane. A ja zamówienie złożyłam we wtorek :shake: Wygrawerują w czwartek, wyślą w piątek.......W poniedziałek Dylanka powinna być "zaadresowana" :lol:

Posted

Ogromnie się cieszę, że Dylanka będzie miała domek! :) :) :) Gdy zakładałam grupę pomagajacą zwierzakom na FB - Dylanka była pierwszą psinką jaką promowałam :) I doczekała się w końcu cudnego domku! :)

Posted

[quote name='go-ja']Ogromnie się cieszę, że Dylanka będzie miała domek! :) :) :) Gdy zakładałam grupę pomagajacą zwierzakom na FB - Dylanka była pierwszą psinką jaką promowałam :) I doczekała się w końcu cudnego domku! :)
To może weź teraz pod swoje skrzydła Uranka? Jemu pomoc bardzo by się przydała :-(
http://www.dogomania.pl/threads/194478-URAN-jeszcze-nigdy-niczego-nie-mia%C5%82em........

Posted

Mimo, że już wiadomo że Dylanka jedzie do domku to na jej konto dobre Cioteczki wpłaciły kasę. Wpłynęło:
- od Magdy222 10 zł.,
- od Agaty51 20 zł.
Razem 30 zł. Pięknie dziękujemy!!!! Dziś Dylanka to naprawdę bogata sunia - ma całe 633 zł. na koncie :multi:

Kochani u innych tyszaków mamy "dziury" w deklaracjach :-(. Niestety ani PW, ani wpisy na profilu, ani mejle nie pomagają ..... Nie możemy liczyć na pieniądze od tych nierzetelnych deklarowiczów... / oczywiście określenie to nie dotyczy to Emigrantki i jej córki, które jasno i konkretnie postawiły sprawę/. Te braki to:
- u Mikuni 80 zł.,
- u Posterka 65 zł.,
- u Paryska 25 zł.
Razem 170 zł.

Postanowili "zostawić" swoje deklaracje z Dylanki na inne tyszaki:
- Grosziwo 30 zł.,
- UBOCZE 25 zł.,
- Nikuś 10 zł.,
- polubek 5 zł.
To razem 70 zł.
Czy ktoś jeszcze zechce zostawić swoją deklarację??????? Bardzo prosimy ale też zrozumiemy jak decyzja będzie inna ......... Brak jeszcze 100 zł....

Posted

Przyszłam tu z pytaniami, bo na wątku Mikusi dowiedziałam się, że Dylanka jedzie do Ciebie Lidziu na DS!!!
Czy to prawda?! Bo ja zrozumiałam, że dajesz jej DT... Albo czegoś nie doczytałam albo coś przeoczyłam...

Posted

[quote name='AlfaLS']I to bliżej niż myślisz :diabloti:. Po prostu Dylaneczka przyjedzie do mnie :diabloti:. Na razie na DT bo mam tu dla niej upatrzoną rodzinkę ale jak rodzinka nie zakocha się w niej odpowiednio szybko i odpowiednio mocna to Dylaneczka zostanie u mnie :lol:
No chyba że wizyta przedadopcyjna wypadnie źle......... i Dylanki nie dostanę.......:shake: A tak może być bo sama pisałam że dom dla Dylanki ma być najlepszy z najlepszych........ Kto chętny na wizytę??????? Zapraszam wszystkich - będzie wesoło :bigcool:
Magda tu jest odpowiedź :lol:

Posted

[quote name='AlfaLS']Magda tu jest odpowiedź :lol:[/QUOTE]

Właśnie ten Twój wpis mam w pamięci, ale zrozumiałam go tak że Dylanka przyjedzie do Ciebie do DT i zapoznasz ją z zainteresowaną rodzinką. Ale jeśli to nie wypali to zostanie u Ciebie a domku będziemy szukać dalej :)
Jeśli się myliłam to się cieszę ;)

Posted

[quote name='AlfaLS']Cholera, on chce 400 zł.:shake: Strasznie drogo, nie wiem co mam robić :wallbash:

Alfa, pamiętasz bazarek benzynowy lilk_i na podróż Dylanki do ZuziM.?
lilk_a też robiła takie bazarki biletowe. Nie śmiem jej już o to prosić, bo lilk_a zanurzona po uszy w bazarkach. Ale wystarczy, ze ktoś zaprojektowałby ładnie bilecik dla Dylanki za 5 zł. i można byłoby ruszyć bazarek z 80 bilecikami... Ja na pewno też kupiłbym...;)

Edit. Znalazłem tamten bazarek lilk_i:
http://www.dogomania.pl/threads/175076-do-zamkniAE-cia-KUP-SIMENSOWI-BILET-DO-DOMU-tylko-5-zA-do-12-XII-do-24-00
Może ktoś zaprojektuje hecny bilecik i można byłoby z czymś takim ruszyć...:lol:

Posted

[quote name='UBOCZE']Alfa, pamiętasz bazarek benzynowy lilk_i na podróż Dylanki do ZuziM.?
lilk_a też robiła takie bazarki biletowe. Nie śmiem jej już o to prosić, bo lilk_a zanurzona po uszy w bazarkach. Ale wystarczy, ze ktoś zaprojektowałby ładnie bilecik dla Dylanki za 5 zł. i można byłoby ruszyć bazarek z 80 bilecikami... Ja na pewno też kupiłbym...;)

Edit. Znalazłem tamten bazarek lilk_i:
http://www.dogomania.pl/threads/175076-do-zamkniAE-cia-KUP-SIMENSOWI-BILET-DO-DOMU-tylko-5-zA-do-12-XII-do-24-00
Może ktoś zaprojektuje hecny bilecik i można byłoby z czymś takim ruszyć...:lol:
Dzięki UBOCZE - Ty zawsze szybko i konkretnie :lol:. Bazarek tym razem nie jest potrzebny. Dylanka ta kasę ma na koncie, ma nawet więcej niż potrzeba ;). Tylko ja myślałam że może uda się jakoś taniej żeby nam więcej kasy dla innych psiaków zostało :evil_lol:. Niestety nie każdy jest dogomaniakiem i ma takie serce jak Wy :shake: Trudno, zdecydowałam się że Dylanka jutro przybywa do Szczecina i już :lol:......Niestety ja po nią nie pojadę :shake:. Jak na złość się rozchorowałam :-(. Jakieś przeziębienie czy inne grypsko mnie bierze i nie chcę się zaprawić na amen podróżą bo kto z Dylanką będzie chodził na spacerki???????? Pan Robert pojedzie po nią i ją mi przywiezie :lol:. Już nie mogę się doczekać kiedy ona będzie u mnie.....

Posted

Proszę, proszę Dylanka ma przed sobą ostatnią noc w Hoteliku a żadna Cioteczka ani Wujaszek jej już nie odwiedza :shake:. Niedługo to będziemy sobie chyba pisać i pisać........ same do siebie :lol:

Posted

AlfaLS napisał(a):
No chyba że tak :lol: bo już się zastanawiałam, czy jutro jakieś fotki Dylaneczki z domu wstawiać :evil_lol:

Ja kcem duuuuuużo fotek :loveu::loveu::loveu: