Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co tu sie dzieje :multi: :multi: wszyscy podskakują. Jeszcze 10 zł? Cudownie!!!!!!!! Yoannka dziekujemy. Dylanka szczeknij głosniej,niech usłysza.....

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AlfaS - od Pakamerowych artystów poszły z drogę przelewy, co najmniej jeden to stała deklaracja :)

Acha, ktoś chciałby przesłać karmę do hoteliku. ZuziaM - przyjmujesz?

Posted

czy mogę prosić o informacje ile będzie kosztował hotelik
ja jakoś zrozumiałam-tylko zachodzę w głowę na jakiej podstawie? tego nie wiem! że będzie kosztował 250 zł?
czy coś pokręciłam?

Posted

[quote name='filcant']AlfaS - od Pakamerowych artystów poszły z drogę przelewy, co najmniej jeden to stała deklaracja :)

Acha, ktoś chciałby przesłać karmę do hoteliku. ZuziaM - przyjmujesz?

Kochani jesteście wszyscy:loveu:. O tej stałej deklaracji to już chyba nawet zdążyłam napisać - jak tylko przelew przeczytałam:evil_lol: Super!!!!!!

Zuzia na pewno z chęcią przyjmie karmę :lol:. Ona oprócz psiaków hotelikowych ma u siebie straszne bidy na tymczasie, za które nie jest płacone a żywić je trzeba - na razie to obciąża Zuzię ale chyba nie tak powinno być:shake:. Myślę że jeśli można to musimy Zuzi jakoś pomóc z tym zwierzyńcem. Tylko może niech Zuzia napisze jaka ta karma mogłaby być żeby psiaki od nowej biegunki nie dostały.......
Filcant - Ty po prostu niesamowita jesteś:multi: Javena zresztą też:multi:

Malva hotelik kosztuje 350 zł./m-c:lol: Brakuje jeszcze 130 zł.:shake:

Florentynka wchodzenie na wątek to też pomoc - Dylanka jest bardziej widoczna. Każda pomoc się liczy - taka też:loveu:

Posted

Florentynka napisał(a):
A ja zaglądam, podnoszę wątek, wspieram myślą i kciuki trzymam. I wstydzę się, że finansowo pomóc nie mogę.

A czego tu się wstydzic?? Ja też mogłabm powiedzieć,ze sie wstydze,bo aze 5 zł dałam:) Wazne ,ze jesteś z nami, na watku i myslami. Pozytywne fluidy nam przesyłasz. Dylanko ,wszyscy CIE kochamy i ze schronu wkrótce wyciagamy:)

Posted

Florentynka napisał(a):
A ja zaglądam, podnoszę wątek, wspieram myślą i kciuki trzymam. I wstydzę się, że finansowo pomóc nie mogę.

A czego tu się wstydzic?? Ja też mogłabm powiedzieć,ze sie wstydze,bo aze 5 zł dałam:) Wazne ,ze jesteś z nami, na watku i myslami. Pozytywne fluidy nam przesyłasz. Dylanko ,wszyscy CIE kochamy i ze schronu wkrótce wyciagamy:)

Posted

Witam.Dzięki Nikusiowi macie ode mnie deklarację na 20 zł.Nawet innych znajomych tu wdziałam hihi..z czego bardzo się cieszę.Jeszcze jest luty więc proszę o PW i wpłacę za luty.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

[quote name='Syla']Witam.Dzięki Nikusiowi macie ode mnie deklarację na 20 zł.Nawet innych znajomych tu wdziałam hihi..z czego bardzo się cieszę.Jeszcze jest luty więc proszę o PW i wpłacę za luty.Pozdrawiam serdecznie.
Syla pięknie dziękujemy:multi:. Mamy już 240 zł. Kurcze lecę na wątek hoteliku i pytam kiedy Dylanka może przyjechać, zaraz potem uśmiechamy się wszyscy do Nikusa i jego wielkiego serca:lol:.
[SIZE="4"]NIE MA BATA - TE BRAKUJĄCE 110 ZŁ. NAZBIERAMY:mad::mad::mad:

Przy tak wielu fantastycznych dobrych osobach na wątku musi się udać!!!!!!!!!

Posted

Jeszcze raz ja.Może potrzebne rzeczy na bazarek?Jak ktoś zrobi to super.Ja nie potrafię nawet zdjęć tutaj wklejać, ale fanty mogę przesłać.Gdyby coś to PW.

Posted

Syla napisał(a):
Jeszcze raz ja.Może potrzebne rzeczy na bazarek?Jak ktoś zrobi to super.Ja nie potrafię nawet zdjęć tutaj wklejać, ale fanty mogę przesłać.Gdyby coś to PW.

Kochana - wszystko potrzebne;). Deklaracje nam pokrywają tylko "goły" pobyt Dylanki w hotelu, a przecież jeszcze transport, później jakieś szczepienia, inne wydatki. A zresztą zanim nazbieramy deklaracji to nawet na opłacenie pierwszego miesiąca, każdy grosz na wagę złota:lol:.
Może jakaś dobra dusza się zgłosi do zrobienia bazarku a jak nie to ja się tym zajmę ale dopiero po 25-tym:-(

Posted

Ale się tu dzieje!!! Dziękujemy Syla! Dziękujemy wszystkim uczestnikom wątku, bo bez nich nie byłby on tak nagłośniony i kasa tak szybko nie wpływałaby!!! :multi:

Alfa, czy mogłabyś zerknąć na wątek szczęśliwca Pysia, bo tam - moim zdaniem - nasze bannerkowe (i nie tylko!) wsparcie Polubek przeniosła od marca pięć złotych deklaracji na Dylankę...
Ziarnko do ziarnka i wyjdzie ze schronu nasza Dylanka...;)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Ale się tu dzieje!!! Dziękujemy Syla! Dziękujemy wszystkim uczestnikom wątku, bo bez nich nie byłby on tak nagłośniony i kasa tak szybko nie wpływałaby!!! :multi:

Alfa, czy mogłabyś zerknąć na wątek szczęśliwca Pysia, bo tam - moim zdaniem - nasze bannerkowe (i nie tylko!) wsparcie Polubek przeniosła od marca pięć złotych deklaracji na Dylankę...
Ziarnko do ziarnka i wyjdzie ze schronu nasza Dylanka...;)

Już zaglądam:lol:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Kochana - wszystko potrzebne;). Deklaracje nam pokrywają tylko "goły" pobyt Dylanki w hotelu, a przecież jeszcze transport, później jakieś szczepienia, inne wydatki. A zresztą zanim nazbieramy deklaracji to nawet na opłacenie pierwszego miesiąca, każdy grosz na wagę złota:lol:.
Może jakaś dobra dusza się zgłosi do zrobienia bazarku a jak nie to ja się tym zajmę ale dopiero po 25-tym:-(

Mam pewien pomysł na wsparcie transportu związany z bazarkiem, ale wykonać nie potrafię...

Ile Nikuś płaci za benzynę na taki transport???

Posted

milcia17 napisał(a):
Syla - ja moge, ale pod jednym warunkiem - pieniadze beda przelewac do ciebie - zgadzasz sie? :)

Pieniądze z bazarku najlepiej gdyby wpływały do osoby, która będzie zbierać kasę, inaczej każda wpłata będzie przelewana z konta na konto - po co ?
Deklaruję 20 zł miesięcznie od marca, tylko proszę o przypomnienie na PW.

Posted

Polubek przeniosła swoje 5 zł. deklaracji z Pysia na Dylankę - napisała o tym na wątku Pysia więc z czystym sumieniem wpisują ją na naszą listę.:multi:

Elik - bardzo pięknie dziękujemy za deklaracje :multi: - nie ma sprawy - jak będzie trzeba będę przypominała:evil_lol:

Mamy 265 zł. deklaracji dla Dylanki. Brak tylko 85 zł.:multi::multi::multi:

Z bazarków to najlepiej jak pieniądze wpływają na konto tego co wysyła paczki bo przecież kupujący wpłaca koszty przesyłki;). A tak to wszystko będzie wpływało na moje konto a co z tymi kosztami ? Ja mam robić kolejne przelewy do osoby wysyłającej? Nie bardzo :shake:. A przesyłki pocztowe są dość drogie i nie może ofiarodawca rzeczy na bazarek jeszcze ich dokładać:shake:.

Posted

No to jak juz tak hurtowo te tyszaki do mnie maja przyjezdzac, to za Dylanke niech bedzie 330,- zl miesiecznie.

A za karme oczywiscie bardzo dziekuje. Przyda sie na pewno, a szczegolnbie jeszcze , ze zima nie odpuszcza i psiaki nieco wiecej jedzonka dostaja, zeby mi nie marzly i mialy w mrozne nocki pelne i zadowolone brzuchy....

Posted

elik napisał(a):
Pieniądze z bazarku najlepiej gdyby wpływały do osoby, która będzie zbierać kasę, inaczej każda wpłata będzie przelewana z konta na konto - po co ?
Deklaruję 20 zł miesięcznie od marca, tylko proszę o przypomnienie na PW.

Obojetnie na kogo, tylko nie na mnie, nie mogę. :)
TO co bedzie? :D