Mada:) Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Niech zabiera marzenia, bo one się spełnią niebawem!! :D Quote
elinka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ach jak się cieszę, że Dylanka już niedługo wyjdzie na wolność. Wreszcie!... po tylu latach... :eviltong: Quote
polubek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 nie zauważyłam żadnego zdjęcia Dylanki żeby nie było z przodu krat, a chodzi mi po głowie banerek na szczęście dla gwiazdy, brakuje tylko ładnej fotki Quote
AlfaLS Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 polubek napisał(a):nie zauważyłam żadnego zdjęcia Dylanki żeby nie było z przodu krat, a chodzi mi po głowie banerek na szczęście dla gwiazdy, brakuje tylko ładnej fotki Raczej takiego nie będzie. Dylanka nie wychodzi na spacery, cały czas siedzi w boksie a tam wysokie kraty z każdej strony:shake:. Chyba że Grażynie udało się dziś jakieś nowe zdjęcia zrobić bo prosiłam o nie ;). Mówiła że jak będzie w schronisku to postara się zrobić - w schronisku były z Madą ale czy zrobiła - tego jeszcze nie wiem:shake: Quote
polubek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 kuchnia mam wenę twórczą akurat teraz :lol: Quote
UBOCZE Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Mnie też chodzą po głowie fotki pogodniejsze jako ilustracje do optymistycznych rymowanek. Bo poprzednie raczej były, że tak powiem, nostalgiczno-dramatyczne. Ale cierpliwie poczekamy. Chciałbym widzieć ją już na fotce w hoteliku Zuzi, odblokowaną i pogodną...:lol: Quote
AlfaLS Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 polubek napisał(a):kuchnia mam wenę twórczą akurat teraz :lol: Musisz ja zachomikować na później:evil_lol: Ale będzie potrzebna jak nic :lol: Quote
polubek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 kiedy siadam do dogo to coś zaczyna mi iskrzyć, a jak zaczynam robić banerki to dopiero wtedy się nakręcam Quote
AlfaLS Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 polubek napisał(a):kiedy siadam do dogo to coś zaczyna mi iskrzyć, a jak zaczynam robić banerki to dopiero wtedy się nakręcam Kurcze Ty to super dziewczyna jesteś:cool2: Quote
polubek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 AlfaLS napisał(a):Kurcze Ty to super dziewczyna jesteś:cool2: miło coś takiego dowiedzieć się o sobie. a jeszcze milej by było gdyby mi ktoś szeptał takie słowa codziennie do ucha, a tu jak na złość ani widu ani słychu. a wtedy dopiero bym sie rozkręciła, jakbym miała wsparcie obok siebie. :evil_lol: "a tu nic, a tu nic jak na złość" :wallbash: Quote
Javena Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 polubek napisał(a):miło coś takiego dowiedzieć się o sobie. a jeszcze milej by było gdyby mi ktoś szeptał takie słowa codziennie do ucha, a tu jak na złość ani widu ani słychu. a wtedy dopiero bym sie rozkręciła, jakbym miała wsparcie obok siebie. :evil_lol: "a tu nic, a tu nic jak na złość" :wallbash: Przyjdzie na to czas,przyjdzie czas.........Po nocy nastaje poranek a czasem tak cudowny jak dzis. W Twoim życiu ,tez bedzie taki poranek. Najpiekniejszy ze wszystkich poranków swiata. :) :) :) Quote
milcia17 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Nie martw się polubek, ja wgole nieumiem ulozyc wierszyk ;D Quote
Javena Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dylanko,juz nie mogę się doczekac na zdjecia z Twojego nowego domku (hoteliku) ;) Quote
Leyla Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jutro pewnie dojdą pieniądze ,więc to chyba wszystko? Czy Dylanka ma jak jechać? Quote
Leyla Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jutro pewnie dojdą pieniądze ,więc to chyba wszystko? :multi:Czy Dylanka ma jak jechać? Quote
UBOCZE Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Czarne noce, złe poranki, Lecz nie straszne dla Dylanki! Wkrótce auto na nią czeka. Psiak radośnie będzie szczekał...:lol::lol::lol: Quote
AlfaLS Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Leyla napisał(a):Jutro pewnie dojdą pieniądze ,więc to chyba wszystko? :multi:Czy Dylanka ma jak jechać? Kochana Dylanka ma podróż jak w bajce - naszym ulubionym kierowcą Nikusem :multi: Quote
Nikus Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 AlfaLS napisał(a):Kochana Dylanka ma podróż jak w bajce - naszym ulubionym kierowcą Nikusem :multi: ....który już odlicza godziny do wyjazdu.Wszystko ustalone z Grażyną....startujemy w sobotę o 7.30:) Quote
Javena Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Wszyscy się cieszymy,ze tak sprawnie to poszło. Kto by sie spodziewał? Dylusia,jeszcze troche........:):):) Quote
Guest malva Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Javena napisał(a):Wszyscy się cieszymy,ze tak sprawnie to poszło. Kto by sie spodziewał? Dylusia,jeszcze troche........:):):) szczerze mówiąc: ja ;) trzymam kciuki za podróż ,stres będzie nieziemski dla psa który od 11 lat siedział w schronie Quote
Javena Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ja też wierzyłam,ze sie uda,ale nie sadziłam,ze tak szybko. Naprawde sie ciesze.:mlti: Nie da sie tego opisac. Quote
Monika z Katowic Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Czy mogę prosić o nazwę banku dla konta Dylanki? Quote
AlfaLS Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Czy mogę prosić o nazwę banku dla konta Dylanki? Bank PEKAO S.A.;) Quote
Monika z Katowic Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dzięki :) Tak sie cieszę, że Dylanka pojedzie:) Quote
Recommended Posts