Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

polubek napisał(a):
nie zauważyłam żadnego zdjęcia Dylanki żeby nie było z przodu krat, a chodzi mi po głowie banerek na szczęście dla gwiazdy, brakuje tylko ładnej fotki

Raczej takiego nie będzie. Dylanka nie wychodzi na spacery, cały czas siedzi w boksie a tam wysokie kraty z każdej strony:shake:. Chyba że Grażynie udało się dziś jakieś nowe zdjęcia zrobić bo prosiłam o nie ;). Mówiła że jak będzie w schronisku to postara się zrobić - w schronisku były z Madą ale czy zrobiła - tego jeszcze nie wiem:shake:

Posted

Mnie też chodzą po głowie fotki pogodniejsze jako ilustracje do optymistycznych rymowanek. Bo poprzednie raczej były, że tak powiem, nostalgiczno-dramatyczne. Ale cierpliwie poczekamy. Chciałbym widzieć ją już na fotce w hoteliku Zuzi, odblokowaną i pogodną...:lol:

Posted

polubek napisał(a):
kiedy siadam do dogo to coś zaczyna mi iskrzyć, a jak zaczynam robić banerki to dopiero wtedy się nakręcam

Kurcze Ty to super dziewczyna jesteś:cool2:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Kurcze Ty to super dziewczyna jesteś:cool2:

miło coś takiego dowiedzieć się o sobie.
a jeszcze milej by było gdyby mi ktoś szeptał takie słowa codziennie do ucha, a tu jak na złość ani widu ani słychu. a wtedy dopiero bym sie rozkręciła, jakbym miała wsparcie obok siebie. :evil_lol:
"a tu nic, a tu nic jak na złość" :wallbash:

Posted

polubek napisał(a):
miło coś takiego dowiedzieć się o sobie.
a jeszcze milej by było gdyby mi ktoś szeptał takie słowa codziennie do ucha, a tu jak na złość ani widu ani słychu. a wtedy dopiero bym sie rozkręciła, jakbym miała wsparcie obok siebie. :evil_lol:
"a tu nic, a tu nic jak na złość" :wallbash:

Przyjdzie na to czas,przyjdzie czas.........Po nocy nastaje poranek a czasem tak cudowny jak dzis. W Twoim życiu ,tez bedzie taki poranek. Najpiekniejszy ze wszystkich poranków swiata. :) :) :)

Posted

Leyla napisał(a):
Jutro pewnie dojdą pieniądze ,więc to chyba wszystko? :multi:Czy Dylanka ma jak jechać?

Kochana Dylanka ma podróż jak w bajce - naszym ulubionym kierowcą Nikusem :multi:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Kochana Dylanka ma podróż jak w bajce - naszym ulubionym kierowcą Nikusem :multi:

....który już odlicza godziny do wyjazdu.Wszystko ustalone z Grażyną....startujemy w sobotę o 7.30:)

Posted

Javena napisał(a):
Wszyscy się cieszymy,ze tak sprawnie to poszło. Kto by sie spodziewał? Dylusia,jeszcze troche........:):):)

szczerze mówiąc: ja ;)

trzymam kciuki za podróż ,stres będzie nieziemski dla psa który od 11 lat siedział w schronie