Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem odmiśki...ale Chanelka nie została nigdzie wywieziona tylko uciekła tym ludziom..o to mi chodziło. A to, że nikt nie dzwonił może wynikać tylko z tego (tak jak już pisano na wątku), że pogoda się popsuła i ludzie siedzą w domach...

Posted

Ok, super że dotarła. szczeior juz w DS- tez super :)
A będzie jeszcze bardziej super jak sie Chanelka znajdzie..
Ja chyba napisze albo zadzwonie dzisija do faktu, jedna Pani mi podsuneła taki pomysł, podobno zamieszczaja tam historie o zaginionych psach. Co myslicie?

Posted

Florentynka napisał(a):
Klatka już u mnie, szczeniak który przyjechał z klatką już odstawiony do domu.
Jeszcze nie wiem dokładnie, kiedy będę jechać z tą klatką na Dywizjonu, dam znać.

Oj to pięknie:)
Po pracy zamontuję drzwiczki i zabiorę budkę po Żabce na Dywizjonu 303.

Posted

Dziewczyny kochane - z całego serca dziękuję za pomoc - Florentynko, Bluberrykiss i wszystkim, którzy trzymali kciuki!!!

Dostałąm już wiadomość, że Rico bardzo fajny i grzeczny, że reaguje na zawołanie i ogólnie jest super. Cały czas zerka czy Pani jest w pobliżu.
Tylko kot się nie ucieszył z nowego domownika i wyniósł się na pole :) ale mam nadzieję, że się pogodzi z tym faktem

(ps. a gdyby przypadkiem ktoś znowu jechał na podobnej trasie, to jest kolejny chetny domek w Krakowie dla suni z tego schroniska w Jamrozowiźnie :) )

Ja myślę, że Chanell może znalazła sobie jakiś cichy kącik i tam czeka.
Niestety osiedle strasznie duże, pełno krzaków, zakamarków - nie jest trudno Jej nie zauważyć.
Myślę, że taki strachliwy piesek nie porwałby się na jakaś daleką eskapadę na inne osiedla

Posted

[quote name='fizia']Dziewczyny kochane - z całego serca dziękuję za pomoc - Florentynko, Bluberrykiss i wszystkim, którzy trzymali kciuki!!!

Dostałąm już wiadomość, że Rico bardzo fajny i grzeczny, że reaguje na zawołanie i ogólnie jest super. Cały czas zerka czy Pani jest w pobliżu.
Tylko kot się nie ucieszył z nowego domownika i wyniósł się na pole :) ale mam nadzieję, że się pogodzi z tym faktem

(ps. a gdyby przypadkiem ktoś znowu jechał na podobnej trasie, to jest kolejny chetny domek w Krakowie dla suni z tego schroniska w Jamrozowiźnie :) )

Ja myślę, że Chanell może znalazła sobie jakiś cichy kącik i tam czeka.
Niestety osiedle strasznie duże, pełno krzaków, zakamarków - nie jest trudno Jej nie zauważyć.
Myślę, że taki strachliwy piesek nie porwałby się na jakaś daleką eskapadę na inne osiedla

Super, że domek szczęśliwy z nowego domownika:multi: Kot jakoś musi się pogodzić i oswoić z małym Rico :)
Czyli transport znowu poszukiwany? Ale ekspresowo te domki znajdujecie! Może pomożesz przy znalezieniu dobrego domku dla Rudej? dziewczyna ciągle ma pecha:-(
tutaj jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/175549-Ruda-...mia%C5%82o-byc-tak-pi%C4%99knie.-Czy-wko%C5%84cu-znajdzie-ciep%C5%82y-k%C4%85t-i-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-cz%C5%82owieka/page187

Ja też uważam, że Chanelka nigdzie dalej nie powędrowała!

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
i wujkowie! Wojtusia tu mamy ;-)

Tak tak, ale już sie prawie do wszystkiego przyzwyczaiłem, czuję sie już dobrze w ogólnej grupie Dogo;);)
Często używam "Kochani" to tak z serca i neutralnie......
Dla złapania Chanelki to przetrzymam wszystko :)
Pozdrowienia :loveu:

Posted

Ja czekam na sygnał kiedy mam wyruszyć pod blok nr 14. Mam kupiony pasztecik - wiem że nasze hotelowe psiaki przepadają za tymi pasztecikami.
Chanelkko - a spróbuj grymasić! :mad:;)

Posted

AMIGA napisał(a):
Ja czekam na sygnał kiedy mam wyruszyć pod blok nr 14. Mam kupiony pasztecik - wiem że nasze hotelowe psiaki przepadają za tymi pasztecikami.
Chanelkko - a spróbuj grymasić! :mad:;)

Zaraz wyruszamy od nas, po drodze jeszcze zakup łańcucha i kłódki, myślę że z godzinę to potrwa.

Posted

olalolaa napisał(a):
To w ile osób będziecie? :) Ciocie i Wujku, jestem Wam bardzo wdzięczna za wszystko. Żeby tylko Chanel to doceniła i dała sie złapac cholera mała..

Jadę z moim TŻ, na miejscu mamy się spotkać z Amigą i Wojtusiem.
Mam nadzieję, że złapiemy Chanel. Całe szczęście dziś znów sucho, przynajmniej nie moknie głupiątko biedne.