dara9 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 wiem odmiśki...ale Chanelka nie została nigdzie wywieziona tylko uciekła tym ludziom..o to mi chodziło. A to, że nikt nie dzwonił może wynikać tylko z tego (tak jak już pisano na wątku), że pogoda się popsuła i ludzie siedzą w domach... Quote
Lidan Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Albo, że się przeniosła w inne rejony, tam gdzie nie ma ogłoszeń. Mam 20 szt. Postaram się rozwiesić wieczorem lub rano. Quote
dara9 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Miejmy nadzieję, że nigdzie nie powędrowała bo klatka będzie szykowana na osiedlu gdzie uciekła Quote
Florentynka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Klatka już u mnie, szczeniak który przyjechał z klatką już odstawiony do domu. Jeszcze nie wiem dokładnie, kiedy będę jechać z tą klatką na Dywizjonu, dam znać. Quote
olalolaa Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Ok, super że dotarła. szczeior juz w DS- tez super :) A będzie jeszcze bardziej super jak sie Chanelka znajdzie.. Ja chyba napisze albo zadzwonie dzisija do faktu, jedna Pani mi podsuneła taki pomysł, podobno zamieszczaja tam historie o zaginionych psach. Co myslicie? Quote
Dzika_Figa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Wszędzie gdzie się da Olu. Może być i do Faktu (fuj). Siostro, a Ty masz wątek szczeniora? Trzymam kciuki z apowodzenie akcji klatka i głęboko wierze, że Chanel jest na Dywizjonu 303 Quote
olalolaa Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Faktu tez nie trawie sama, ale prawda jest taka ze mnóstwo ludzi szczególnie starszych to czyta, moze byla by jakas szansa. Tez trzymam kciuki i powodzenia! Quote
wojtuś Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Florentynka napisał(a):Klatka już u mnie, szczeniak który przyjechał z klatką już odstawiony do domu. Jeszcze nie wiem dokładnie, kiedy będę jechać z tą klatką na Dywizjonu, dam znać. Oj to pięknie:) Po pracy zamontuję drzwiczki i zabiorę budkę po Żabce na Dywizjonu 303. Quote
Dzika_Figa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Shania napisał(a):Powodzenia cioteczki i wujkowie! Wojtusia tu mamy ;-) Quote
fizia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Dziewczyny kochane - z całego serca dziękuję za pomoc - Florentynko, Bluberrykiss i wszystkim, którzy trzymali kciuki!!! Dostałąm już wiadomość, że Rico bardzo fajny i grzeczny, że reaguje na zawołanie i ogólnie jest super. Cały czas zerka czy Pani jest w pobliżu. Tylko kot się nie ucieszył z nowego domownika i wyniósł się na pole :) ale mam nadzieję, że się pogodzi z tym faktem (ps. a gdyby przypadkiem ktoś znowu jechał na podobnej trasie, to jest kolejny chetny domek w Krakowie dla suni z tego schroniska w Jamrozowiźnie :) ) Ja myślę, że Chanell może znalazła sobie jakiś cichy kącik i tam czeka. Niestety osiedle strasznie duże, pełno krzaków, zakamarków - nie jest trudno Jej nie zauważyć. Myślę, że taki strachliwy piesek nie porwałby się na jakaś daleką eskapadę na inne osiedla Quote
Olena84 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 To juz tyle czasu:(. Ktos napisal na fb na koncie o zaginionych (chyba ze to ktoras z Was;)), ze byl w tamtym miejscu ale suni nie widzial. Quote
dara9 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='fizia']Dziewczyny kochane - z całego serca dziękuję za pomoc - Florentynko, Bluberrykiss i wszystkim, którzy trzymali kciuki!!! Dostałąm już wiadomość, że Rico bardzo fajny i grzeczny, że reaguje na zawołanie i ogólnie jest super. Cały czas zerka czy Pani jest w pobliżu. Tylko kot się nie ucieszył z nowego domownika i wyniósł się na pole :) ale mam nadzieję, że się pogodzi z tym faktem (ps. a gdyby przypadkiem ktoś znowu jechał na podobnej trasie, to jest kolejny chetny domek w Krakowie dla suni z tego schroniska w Jamrozowiźnie :) ) Ja myślę, że Chanell może znalazła sobie jakiś cichy kącik i tam czeka. Niestety osiedle strasznie duże, pełno krzaków, zakamarków - nie jest trudno Jej nie zauważyć. Myślę, że taki strachliwy piesek nie porwałby się na jakaś daleką eskapadę na inne osiedla Super, że domek szczęśliwy z nowego domownika:multi: Kot jakoś musi się pogodzić i oswoić z małym Rico :) Czyli transport znowu poszukiwany? Ale ekspresowo te domki znajdujecie! Może pomożesz przy znalezieniu dobrego domku dla Rudej? dziewczyna ciągle ma pecha:-( tutaj jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/175549-Ruda-...mia%C5%82o-byc-tak-pi%C4%99knie.-Czy-wko%C5%84cu-znajdzie-ciep%C5%82y-k%C4%85t-i-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-cz%C5%82owieka/page187 Ja też uważam, że Chanelka nigdzie dalej nie powędrowała! Quote
wojtuś Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Dzika_Figa napisał(a):i wujkowie! Wojtusia tu mamy ;-) Tak tak, ale już sie prawie do wszystkiego przyzwyczaiłem, czuję sie już dobrze w ogólnej grupie Dogo;);) Często używam "Kochani" to tak z serca i neutralnie...... Dla złapania Chanelki to przetrzymam wszystko :) Pozdrowienia :loveu: Quote
AMIGA Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ja czekam na sygnał kiedy mam wyruszyć pod blok nr 14. Mam kupiony pasztecik - wiem że nasze hotelowe psiaki przepadają za tymi pasztecikami. Chanelkko - a spróbuj grymasić! :mad:;) Quote
Florentynka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 AMIGA napisał(a):Ja czekam na sygnał kiedy mam wyruszyć pod blok nr 14. Mam kupiony pasztecik - wiem że nasze hotelowe psiaki przepadają za tymi pasztecikami. Chanelkko - a spróbuj grymasić! :mad:;) Zaraz wyruszamy od nas, po drodze jeszcze zakup łańcucha i kłódki, myślę że z godzinę to potrwa. Quote
olalolaa Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 To w ile osób będziecie? :) Ciocie i Wujku, jestem Wam bardzo wdzięczna za wszystko. Żeby tylko Chanel to doceniła i dała sie złapac cholera mała.. Quote
Shania Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 musi się dać....ona nie rozumie jak sobie,,pomogła,, Quote
Florentynka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 dubel i to jakiś idiotyczny, chyba dogo znów wariuje... Quote
Florentynka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 olalolaa napisał(a):To w ile osób będziecie? :) Ciocie i Wujku, jestem Wam bardzo wdzięczna za wszystko. Żeby tylko Chanel to doceniła i dała sie złapac cholera mała.. Jadę z moim TŻ, na miejscu mamy się spotkać z Amigą i Wojtusiem. Mam nadzieję, że złapiemy Chanel. Całe szczęście dziś znów sucho, przynajmniej nie moknie głupiątko biedne. Quote
Recommended Posts