Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, dzwoniła do mnie właśnie Wtatara

Na działki w pobliżu Tandety wczoraj ktoś wyrzucił śliczną, małą, bardzo wystraszoną sunię...

I teraz tak: oczywiście najlepiej by było znaleźć Jej jakieś DT...

ale Wtatara pytała też czy nie można by było pożyczyć tej budki po Żabce chociaż na parę dni i gdyby nic się nie znalazło dla małej, to zostawić Jej tą budkę

Tylko ja nie mam pojęcia, jak wygląda sytuacja z budką - ostatnie chyba co o niej słyszałam, to że jest w samochodzie Amigi
Nie wiem czy będzie gdzieś jeszcze ustawiana czy może już została ustawiona

Wtatara bardzo prosi o kontakt - mam do Niej numer

Posted

fizia napisał(a):
Kochani, dzwoniła do mnie właśnie Wtatara

Na działki w pobliżu Tandety wczoraj ktoś wyrzucił śliczną, małą, bardzo wystraszoną sunię...

I teraz tak: oczywiście najlepiej by było znaleźć Jej jakieś DT...

ale Wtatara pytała też czy nie można by było pożyczyć tej budki po Żabce chociaż na parę dni i gdyby nic się nie znalazło dla małej, to zostawić Jej tą budkę

Tylko ja nie mam pojęcia, jak wygląda sytuacja z budką - ostatnie chyba co o niej słyszałam, to że jest w samochodzie Amigi
Nie wiem czy będzie gdzieś jeszcze ustawiana czy może już została ustawiona

Wtatara bardzo prosi o kontakt - mam do Niej numer

Fiziu, budka w tej chwili jest u mojej mamy - Amiga ją tam odwiozła bo jej budka graciła w samochodzie. Zadzwoń do mnie ( 506 21 89 81) to podam Ci namiary na mamę, można sobie od niej budkę odebrać.

Posted

Musi się znależć, żeby ten babsztyl od razu szukał byłoby więcej info być może, a tak grzeje tyłek w domu a sunia przerażona, sama....szlag by to trafił:(:(:(

Posted

Florentynka napisał(a):
Fiziu, budka w tej chwili jest u mojej mamy - Amiga ją tam odwiozła bo jej budka graciła w samochodzie. Zadzwoń do mnie ( 506 21 89 81) to podam Ci namiary na mamę, można sobie od niej budkę odebrać.

Ja wiedzialam,że nie mam zdolności technicznych!!! :oops:
Jadąc do Mamy Florentynki wymyśliłam, żeby po prostu przesunąć nieco przednie siedzenie no i budka pięknie wyszla z pandeczki. A jak ją ładowałam rano do samochodu, to już miałam wizję jazdy z budką wystającą w 1/3 poza samochód :oops:

Posted

AMIGA napisał(a):
Ja wiedzialam,że nie mam zdolności technicznych!!! :oops:
Jadąc do Mamy Florentynki wymyśliłam, żeby po prostu przesunąć nieco przednie siedzenie no i budka pięknie wyszla z pandeczki. A jak ją ładowałam rano do samochodu, to już miałam wizję jazdy z budką wystającą w 1/3 poza samochód :oops:

Nie martw się, to samo przerabialiśmy wczoraj z klatką - też dopiero po chwili załamania z klatką utkniętą w pół drogi i zaklinowaną w drzwiach wpadliśmy na to, żeby przesunąć przednie siedzenia. Potem był drugi moment załamania, bo przesuwanie siedzeń niewiele dało, ale w końcu wymyśliłam, żeby nieco bardziej "spionizować" oparcie i weszła. W dodatku nas było dwoje do tego myślenia, w tym jeden samiec, teoretycznie dysponujący z racji płci większą wyobraźnią przestrzenną...

Posted

Sunia z działek bezpieczna, zaopiekuje się Nią koleżanka Wtatary - taką wiadomość dostałam od Wojtusia
Dostałam tez mmsa - sunia jest śliczna, drobniutka, czarna podpalana.
Podobno niewykluczone, że w ciąży...

Jadę niedługo do Huty, postaram się zerknąć na klatkę Chanellki

Posted

AMIGA napisał(a):
Tak się zastanawiam i rozmawiam z ludźmi ktorzy już łapali na taką klatkę koty, czy by nie trzeba tej klatki jakoś przykryć?

hmmm, może rzeczywiście, choćby jakimiś gałęziami...

Posted

jestem, sunia bezpieczna u mojej koleżanki.Założe suni wątek to wkleję.
Sunia jest na DT- potrzebne nam pieniążki na weta, szczepienia , a jak bedzie w ciąży to nawet nie chcę mysleć. Muszę kupić też smyczke i obróżkę i pomóc w kosztach jedzonka
Zadzwoniałam do niej aby do niej zaglądnęła bo mieszka blisko a tu niespodzianka, ona ja przygarnir na DT.

Posted

wtatara napisał(a):
, a jak bedzie w ciąży to nawet nie chcę mysleć.

Można zawsze prosić o pomoc w kosztach sterylki w "skarbonce sterylkowej (link w moim podpisie) Sterylki aborcyjne mają pierwszeństwo

Posted

Właśnie wróciłam ;)

Niestety w moim punkcie nie ma szans wydrukowania czegoś po podłączeniu pendrive'a i nie kserują też na kolorowo niestety :( Ale wymyśliłam, ze podjadę do jakiejś drukarni i tam wydrukuję ;)

Także dzisiaj nie widziałam sensu jechać bez ulotek, do tego juz było ciemno ... jutro napewno będą uloteczki i się tam przejadę ;)

Posted

Tak jak obiecałam dziś również byłam na osiedlu. Odnalazłam klatkę bez problemu dzięki zamieszczonej mapce. Wyglądała jakby nie była wogóle ruszana, w środku była pełna miseczka pasztecików i ładnie ułożony biały kocyk. Przy klatce byłam dokładnie o godz 16:30. Też uważam tak jak wy mówicie, że klatka powinna być raczej jakoś zamaskowana. Tak jak stoi teraz może budzić lęk. Ale ja osobiście bardziej boję się, że Chanelki może nie być już na osiedlu. Chodziłam trochę też w okolicy bloku 44 i szkoły. Było znów dużo ludzi, dzieci bawiących się na placu zabaw a psinki ani widu ani słychu.
W pracy wydrukowałam 62 plakaty i 20 stron ulotek. Niedawno skończyłam wycinać. Jutro postaram się trochę rozwiesić. Gdyby ktoś chciał rozwieszać a nie ma możlliwości druku to ja służę mogę dodrukować i przekazać.

Posted

kopciuszek napisał(a):
Właśnie wróciłam ;)

Niestety w moim punkcie nie ma szans wydrukowania czegoś po podłączeniu pendrive'a i nie kserują też na kolorowo niestety :( Ale wymyśliłam, ze podjadę do jakiejś drukarni i tam wydrukuję ;)

Także dzisiaj nie widziałam sensu jechać bez ulotek, do tego juz było ciemno ... jutro napewno będą uloteczki i się tam przejadę ;)

Kopciszku a może zamiast do drukarni podjechałabyś na ul. Skarżyńskiego albo od razu na os. Dywizjonu a ja wyskoczę z pracy i przekażę to co mam i jeszcze dodrukuję w miarę możliwości? pieniążki zostałyby na inne potrzeby