Shania Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 na serio doceniam cierpliwość ja bym nie wytrzymała i powiedziała jej kilka mocnych słów Quote
olalolaa Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Shania napisał(a):na serio doceniam cierpliwość ja bym nie wytrzymała i powiedziała jej kilka mocnych słów Nie o to chodzi, mam ją głeboko w d.. Nie podburzajcie mi sie tutaj. Myślimy tylko o Chanelce i znalezieniu jej ;) Quote
Dzika_Figa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Znajdzie się nasza zguba już niedługo - wierzę w to! Quote
wojtuś Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 olalolaa napisał(a):Wojtus, jak cos to mozesz podjechac wieczorem zobaczyc czy sie cos złapało..:lol: i kurde, oby sie złapało to co ma się złapać! Florentynka napisał(a):Wojtuś, na pewno się przydasz, będę Cię ścigać w takim razie. Super to się cieszę :) Będę dzwonił, .... i proszę też do mnie dzwonić: 504-236-465, A co będzie jak przed Chanelką będziemy wyłapywać Kotki a może i innego bezdomnego Psiaka? Takiego upasionego kotka na dzikich łąkach widziałem. Quote
Florentynka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 wojtuś napisał(a): A co będzie jak przed Chanelką będziemy wyłapywać Kotki a może i innego bezdomnego Psiaka? Takiego upasionego kotka na dzikich łąkach widziałem. Zaopiekujemy się jakoś, czy mamy inne wyjście? Quote
olalolaa Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 ja sie boje tylko zeby tej klatki jacys złomiarze nie ukradli, porozcinali tych łańcuchów czy co.. bo wtedy musielibysmy niezle zabulic :/ a jak sie cos zlapie to sie zobaczy.. kotow dzikich chyba nie ma co trzymac na siłe, nie znam sie ale takie to juz chyba nie za bardzo do oswojenia. jedynie moznaby oddac na sterylke fundacji, kotki. Quote
Shania Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 może ktoś tam ma serducho dobre i mógłby przypatrywać się klatce Quote
Dzika_Figa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Trzeba klatkę solidnie zamaskować, często zaglądać, kręcić się... no i można na łańcuchu zainstalowac jakieś dziwnie wyglądające coś i doczepić kartkę że w razie przecięcia łańcucha włączy się alarm... Quote
Florentynka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 No właśnie dlatego mi zależało, żeby to było jakoś "nagrane" - jakiś uświadomiony sąsiad najlepiej będący cały czas w domu, żeby uważał na tą klatkę. Łańcuch kupię solidny, szybko nie przetną w razie czego. Quote
Shania Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 to ma sens, a szczególnie jakby był jakiś sasiad taki ciekawy:):)emeryt...takiemu nic nie umknie:) Quote
AMIGA Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ja oczywiście będę przy zakładaniu klatki, tylko jutro do godz 12 mnie nie będzie w domu (dyżur u kobiety z allzheimerem) a potem, po godz 20 znowu musze być w domu. Będę też w ramach spacerów z psiurami zaglądać do klatki i uwalniać zlapane tam koty :-). Dorzucać coś pachnacego też mogę. Byleby ta uciekinierka wreszcie się znalazła Quote
Dzika_Figa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Słuchajcie, może dać znać na miau że taką akcję robimy, może ktoś te złapane będzie chciał ciachnąć? Albo z TOZem się w tej sprawie porozumieć.... Quote
.blueberry. Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ciotki mam taką prośbę. Podajcie mi proszę numer do dziewczyny która mi wiezie klatkę. Do Florentynki i do pani która ma odebrać szczeniora też. Quote
Florentynka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 blueberrykiss napisał(a):Ciotki mam taką prośbę. Podajcie mi proszę numer do dziewczyny która mi wiezie klatkę. Do Florentynki i do pani która ma odebrać szczeniora też. Szczeniora wezmę ja i podrzucę do pani. W sumie, jeśli to prawda że masz być o 12 w Galerii Krakowskiej to mi to pasuje, akurat w centrum mogę być wtedy i nawet mi to logistycznie się ładnie układa. Quote
Florentynka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 AMIGA napisał(a):Ja oczywiście będę przy zakładaniu klatki, tylko jutro do godz 12 mnie nie będzie w domu (dyżur u kobiety z allzheimerem) a potem, po godz 20 znowu musze być w domu. Będę też w ramach spacerów z psiurami zaglądać do klatki i uwalniać zlapane tam koty :-). Dorzucać coś pachnacego też mogę. Byleby ta uciekinierka wreszcie się znalazła Amigo, ja myślę, że nie będę tego montować z jakąś ostentacją, żeby nie kusić losu ( czyt. złomiarzy), więc tak bliżej zmroku planuję. Odbiorę klatkę, muszę się pozbyć szczeniaka...myślę że 16- 17, a może troszkę później. Quote
AMIGA Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ooo super. Ja Twój numer mam zapisany, mam nadzieję, ze dobrze, bo raz dzwonilam i nie odebralaś. Ale będziemy jutro w kontakcie Quote
Florentynka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 AMIGA napisał(a):Ooo super. Ja Twój numer mam zapisany, mam nadzieję, ze dobrze, bo raz dzwonilam i nie odebralaś. Ale będziemy jutro w kontakcie Mój numer jest na pierwszej stronie wątku. Jeśli nie odebrałam to przepraszam, z reguły odbieram wszystko, a teraz jestem szczególnie czujna, ale zdarzają się tu u nas na wsi chwilowe zaniki zasięgu... Quote
.blueberry. Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Florentynka to podaj mi na pw numer. edit: Ale ze mnie czubek. Już sobie sama wzięłam z pierwszej strony. Dalej nie wiem nic o klatce. Quote
ULKA12 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A wiecie już, w którym miejscu tą klatkę umieścicie? Quote
Shania Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Życzę powodzenia cioteczki..musi się udać Quote
Florentynka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ULKA12 napisał(a):A wiecie już, w którym miejscu tą klatkę umieścicie? Miałam koncepcję, ale wymaga współdziałania ze strony tych ludzi od Chanel - mam nadzieję że Ola coś wynegocjuje z nimi wieczorem. Jeśli nie - będę improwizować. Quote
.blueberry. Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Klatka jest 10 minut ode mnie :) a szczenior będzie między 20 a 21. Quote
fizia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 No to na razie wszystko idzie dobrze - oby tak dalej!! Wielkie dzięki za szczeniorka!!!! strasznie się cieszę i jestem wdzięczna Ja wieczorami jestem wolna, jakbym mogła się przydać do obserwowania klatki Quote
Dzika_Figa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Z pewnością się przydasz! Czyli udało nam się połączyć te dwa transporty, szczeniaka można będzie wsadzić w klatkę i ma w czym jechać ;-) Dzieki ogromne dla blueberrykiss i innych, bez których by się nie udało! Quote
Recommended Posts