danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Chanelko- śliczy psie potencjalny kanapowcu ! Ty masz zdolne cioteczki. Allegro bomba. Domki powinny ustawiać się tłumnie po to cudo. Quote
olalolaa Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Allegro piękne :) Przyszło wczoraj 10zł za pazdziernik od dary :) Chanelko pokazuj się! Quote
Tattoi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Tattoi wysłała wczoraj robale i exspot na dwa miesiące. Tattoi jest świnia, ale nie miała czasu dotrzeć na pocztę. Quote
Dzika_Figa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Tattoi napisał(a):Tattoi wysłała wczoraj robale i exspot na dwa miesiące. Tattoi jest świnia, ale nie miała czasu dotrzeć na pocztę. e, jak wysłała, to chyba nie taka świnia... Quote
Dzika_Figa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Zrobiłam małej banerek - mam w podpisie - można się częstować, jak się komuś podoba Quote
danka4u1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Mnie się bardzo podoba, ale jak go zamieścić, jak mam już dwa... Quote
Dzika_Figa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 danka4u1 napisał(a):Mnie się bardzo podoba, ale jak go zamieścić, jak mam już dwa... No na to Ci niestety nie podsunę rozwiązania... Quote
danka4u1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Bo go nie ma. Trzeba było nie ruszać starych, ale aktualnych banerków, a ja praworządna to zrobiłam i teraz płacę za głupotę..i psy też, a to nie powinno miec miejsca. Quote
Dzika_Figa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 danka4u1 napisał(a):Bo go nie ma. Trzeba było nie ruszać starych, ale aktualnych banerków, a ja praworządna to zrobiłam i teraz płacę za głupotę..i psy też, a to nie powinno miec miejsca. nie powinno, zwłaszacz, że w regulaminie nic o tych zmianach nie ma.... Quote
danka4u1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Regulamin i informacja dla userów, traktująca ich poważnie ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ULKA12 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Chanelka znowu mnie się boi:placz: z jednej strony jej się nie dziwię bo gonię ja trzy razy dziennie z łyżką syropu a potem jej to wlewam do pyszczka ale to jednak przykre:-( Za to kaszel mniejszy:lol: Quote
olalolaa Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Tattoi napisał(a):Tattoi wysłała wczoraj robale i exspot na dwa miesiące. Tattoi jest świnia, ale nie miała czasu dotrzeć na pocztę. nie szkodzi, wszyscy mamy na głowie mnostwo rzeczy, i musimy sobie wybaczac takie poslizgi :) A na jaki adres wysłałaś? Quote
olalolaa Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 ULKA12 napisał(a):Chanelka znowu mnie się boi:placz: z jednej strony jej się nie dziwię bo gonię ja trzy razy dziennie z łyżką syropu a potem jej to wlewam do pyszczka ale to jednak przykre:-( Za to kaszel mniejszy:lol: ojej bidulka :) Moja jedna psica jak widzi łyżke to sie kuli i udaje ze jej nie ma :) Przejdzie Chanelce.. Quote
Dzika_Figa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Bidna Ulka... wiem, jak to jest być "tym złym"... ale kaszel się skończy i niedługo dziewczyna nie będzie pamiętała, że ją Ulka z łyżką goniła i lała w paszczę jakieś paskudztwo... Quote
ULKA12 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mam nadzieję, że jej minie. Jak tak dalej pójdzie to w poniedziałek ją zaszczepię bo do tej pory kaszel powinien minąć. Quote
dara9 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Moja Hana ma tak z kąpielą, jak widzi że się szykuje to najlepiej zapadła by się pod ziemię:lol: akuratnie to nie przejdzie bo kąpać ją raz na jakiś czas trzeba:roll: Ale Chanelce, jak skończy się kaszelek, miną obawy:glaszcze: Quote
danka4u1 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Czekoladko, cioteczka budzi Cię o 5 !!! Pewnie znowu chcesz na spacerek. Kaszelek precz i na słoneczko. Quote
ULKA12 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dzisiejszy spacerek http://i54.tinypic.com/akbhhu.jpg"] Quote
Dzika_Figa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Chanel ma obserwatora na allegro. I 57 wyświetleń. Maleńka, trzymam kciuki za Ciebie. Quote
dara9 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ale piękne zdjęcia...Chanelka jest prześliczna :) Czy ktoś miałby 'zdolności' i może mógłby zrobić jakiś plakat? Każda mogłaby porozwieszać w swojej okolicy :) Quote
olalolaa Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 ja juz jeden mam zrobiony, ale postaram się jeszcze cos wkombinowac jak będę miała swoj komputer czynny.. Ona jest taka piękna ze sie napatrzeć nie moge :) To futerko.. mm! śliczniutka domek ma się znalezc szybko! Quote
dara9 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Dzika_Figo dziękujemy:Rose: Olalolaa rzeczywiście Chanelka ma przepiękną, błyszczącą sierść:loveu: Tak mi przykro wiecie...ostatnio mam tak mało czasu..wiem że wirtualnie można 'tylko' pisać, podnosić, podsuwać pomysły czy coś...ale nawet nie mam kiedy na spokojnie wejść na dogo...muszę w pracy kraść czas, albo na szybcika w domu:shake: sama może też mogłabym popróbować z plakatem (nigdy nie robiłam takich cudów) ale nie mam kiedy! Proszę nie złoście się na mnie, że żadziej bywam u Chanelki, że tak się 'nie przykładam' :-( Ale koniec biadolenia...najważniejsza jest tu psina a nie ja! Na pewno znajdę możliwość porozwieszania plakatu w mojej okolicy i obiecuję to zrobić :) Quote
olalolaa Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 dara- powiedz kto dzisiaj ma czas? :) za nic nie przepraszaj, jesteśmy wszyscy tutaj na wątku, pomagamy jak możemy. ja np chciałam jutro jechać ja odwiedzić w końcu, i nie wiem co robic bo są dni otwarte schroniska jutro i w niedzielę,i bedzie dużo roboty, wolontariusze potrzebni.. Mam nadzieje ze jakos po poludniu wycigne mame i pojedziemy choć na chwilkę. Quote
Recommended Posts