HuSkYdIaNa Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 No to jak wroce do domciu to bedzie pare foteczek:)Oj cos widze ze powoli o mnie zapominacie nic sie nie rzucacie ze nie ma fotek:)NoNoNo nie ladnie tak nie odwiedzac mojej galeryjki chociarz ze fot nie ma :p Quote
HuSkYdIaNa Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Mam pytanie co do sterylizacji: Dziś byłem na mieście tak sobie pochodzić po zoologiach i w jednej byla karteczka z + wykonania sterylizacji u cuczek bylo akuraz ze przestają uciekać itd.Najbardziej zaciekawiło mnie że Przestają uciekać i zastanawiałem się czy u haszczaka to też może pomóc?Prosze powiedzcie mi czy opłaca mi sie psa wysterylizować i czy to da jakieś skutki tego typu że przestanie albo mniej będzie uciakała? Wszystkim którzy mi pomogą bardzo dzieki i prosze o odpowiadanie typu tak-i powód czemu myślisz że tak.:) Quote
anetta Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Jaki zywiol z niej :loveu: Piekna jest, te niebieski oczy z brazem :loveu: Quote
nathaniel Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Pierwszy raz słyszę , że suki po sterylce nie uciekają. Rozumiem, że na samca może to "zadziałać" , bo pewien popęd został u niego "zlikwidowany", nie musi zaspokajać swoich potrzeb i juz go nie ciągnie do suk z cieczką. Dziwny argument.... Quote
chicken Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Super piesek :lol: :lol: A co do ogloszenia to przylaczam sie do poprzedniej opini-bardzo dziwny argument :shake: :shake: Quote
HuSkYdIaNa Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Pisalo ze brak krwawych plam na dywanach itp i znika sklonnosc do uciekania co walili glupoty tam ? Quote
nathaniel Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 No z pewnościa brak plam na dywanach etc, no bo przeciez po to się suke sterelizuje :evil_lol: Wejdź tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9277&highlight=kastracja http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17736&highlight=kastracja Może akurat znajdziesz odpowiedź. Quote
HuSkYdIaNa Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Teraz mam pytanko o rowerach wiem ze to nie o tym to forum ale moze ktos sie zna mam zamiar kupic nowy rower ale nie wiem czy kupic bmx'a czy kupic wyczynowke jakas mi chodzi nie rzeby jezdzic ale rzeby cos tricki porobic wiem ze bm'x tanczy ale i tak nie wiem co kupic z gory wam dziekuje Quote
HuSkYdIaNa Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Dziś wpadłem na super pomysł!!Zrobię film o ludziach odwiedzających moją galerie więc bardzo prosze o Fotke Waszego pieska wraz z Tobą innych nie przyjme:)i tak rzeby was poprosić malutka Dianeczka daje wam foto :) No robila :p takie smutne oczka bo ktoś nie da a musi dać karzdy!!bo grrrrrrr Quote
chicken Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Yyyyy to moze kiedy indziej :eviltong: :eviltong: Kesi z checia sie zaprezentuje ale ja sie wstydze :oops: :oops: Quote
nathaniel Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Trudno będzie, bo cyfrówką to zazwyczaj ja fotki "strzelam", a robienie zdjecie ze zdjecia to głuuupi pomysł :evil_lol: Quote
BooBC Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Na dodanie Wam odwagi .... i tak w mojej galerii było to zdjecie :lol: :oops: :lol: To jest zdjecie z Boogie i Bessi ;) ;) ;) Quote
HuSkYdIaNa Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 ludzie nie wstydzcie sie!!bede mial taka pamiątke i wy tez!! Quote
HuSkYdIaNa Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 No to na zechęte fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(nie wstydzcie sie wstydziaki): No zawarowałam a gdize nagroda??:) Zakochana para:)Grejzuś i Dianka:) No a jak bede juz mial konto na youtube to dam wam linki do filmików:)mały trening agility:p Quote
BooBC Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Banereczek dla Tomeczka ;) ;) ;) I DAWAĆ FOTY, WSTYDZIOCHY, NO JUŻ TYLE CO SIĘ TOMEK NAPROSIŁ, A I TAK DO GALERII DOGOMANIAKÓW JUŻ WSTAWIALIŚCIE :diabloti: :diabloti: :diabloti: DAWAĆ SWOJE FOTKI :mad: :lol: :mad: Quote
HuSkYdIaNa Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Oj dziękuje czego sie wstydzicie ja chec zrobic za was a wy jeszcze nie pomagacie Quote
HuSkYdIaNa Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 wkncu chodzi forum moze kolo 1 wstawie moje przerubeczki papa:) Quote
HuSkYdIaNa Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 No to przerubeczki:) jamniczek kuzyneczki:) Dianeczka:):multi: no i jak sie podoba szkoda ale niektóre nie chcą sie wgrać:mad: :-( :diabloti: MODERATORZY PROSZE MÓWIĆ KIEDY FORUM NIE BĘDZIE DOSTĘPNE!!:diabloti: @edit: z ostatniej chwili:) link do filmu:) http://video.google.pl/videoplay?docid=-3315448749946346277 miłego oglądania Quote
HuSkYdIaNa Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Tak mi się nudzi że zrobiłem więcej przerubek i je wkleje bo mi się podobają:) Rysuneczek:)Ten piesek to jamniczek Bartek mojej kuzynki :p Dianka bawiąca się z Grejzenkiem:):p Dianeczka i bombelki:) I jedno co zrobiłem rano: ja na snowboardzie:)stok w litmanovej na słowacji:) Quote
HuSkYdIaNa Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Widze że tak kiedyś chcieliście fot a teraz to się nawet nie odezwiecie Quote
BooBC Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Bo dogomania nie chodziła :diabloti: :diabloti: :diabloti: Fotki pierwsza klasa, a co do filmiku jakim programikiem robiłeś .... suuperowo :loveu: :loveu: :loveu: Boże ten film jest fantastyczny ... Tomek ty to masz pomysły ''każdy wie kogo nie" :lol: :lol: :lol: I jak muzyke dodałeś ... te przejścia :loveu: :loveu: :loveu: Film zabawny, ładny .... ahhh :loveu: :loveu: :loveu: Quote
HuSkYdIaNa Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Cześć cześć:)Robiłem najprostrzym programem;)Windows Movie Marker w każdym komputerze taki jest:p @edit: nie chce spamować więc napisze tak.Karolina zrobilem zdjątko Boogie ale się wgrać nie chce:(wyśle ci na mail i może tobie się uda:) Quote
Recommended Posts