Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYdIaNa napisał(a):
Cześć cześć:)Robiłem najprostrzym programem;)Windows Movie Marker w każdym komputerze taki jest:p
@edit:
nie chce spamować więc napisze tak.Karolina zrobilem zdjątko Boogie ale się wgrać nie chce:(wyśle ci na mail i może tobie się uda:)

nie na każdym kompie są, wystarczy mieć win 98, albo chociażby linuksa (suuuper!osobiście polecam) i się nie ma

Posted

Nowe zdjątka(chociarz nie powinienem ich dac bo sie nie staracie i nie prosicie:(:shake: ):
Słońce świeci nad nami:multi:
Śpioszek i bombeleczki:lol:
Mam bzika na punkcie bombelek:razz:
I tych rysuneczków:oops: Widzice tą malutką kropeczke na czole Dianki?Jeśli tak to powiem wam że to jej gwiazdka:)Ma plameczke na czole:)I dlatego nazywamy ją Gwiazdka:p

Wiecej dam jak ładnie poprośicie:)Niestety jutro ostatnia para fot bo już w środe jedziemy nad MORZE DO USTKI:lol: Karolina może się spotkamy:cool1: PaPaPaPa

I mam prośbe kto mi zrobi banerek z napisem Jesteśmy nad morzem:p Pewno Karolinka zrobi a może kto inny się znajdzie:multi:

Posted

Mam pytanko co do sportu pies ciągnący rower:)Czy w tej dyscyplinie są jakieś zawody czy coś jak ktoś może niech poda link;)I czy pies bez rodowodu może w takich zawodach startować od jednego gościa z mojego miasta co ma malamuta słyszałem że większość psów nie ma tam rodowodu:)dziekuje bardoz:)

Posted

ok jak zawsze mi córeczka kochana pomaga:)Diana i ja bardzo to lubimy więc myślałem nad tym na poważnie:)niestety na tej stronie nie ma nic:(mi jest potrebny jakiś sklep internetowy co można cały sprzęt kupić i wiadomości ile pies ma mieć lat itd.

Posted

Kolejne pytanie jak namówić rodziców na to:smile:bo nie wiem czy się zgodzą rzebym coś takiego robił:smile:a następne to jakie kupić szorki?Jak macie taki sklep internetowy to podajcie linka:smile:a kolejne mam line z amortyzatorem nie wiem czy jest wystarczająco dobra jaki sprzęt mi wogóle polecicie?
właśnie wyczytałem że maszer musi mieć 15 lat więc jeszcze 2 lata treningu przedemną:(http://www.bikejoring.pl/ wyczytałem to na tej stronie