BooBC Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ok ...... dziękuję Ci bardzo :loveu: :multi: :loveu: Quote
Jess Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Świetny film ! :klacz: :lilangel: :klacz: A najleprza ta końcówka :megagrin: Pozdrowienia dla ślicznej Dianki :kiss_2: Quote
nathaniel Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):Cześć cześć:)Robiłem najprostrzym programem;)Windows Movie Marker w każdym komputerze taki jest:p @edit: nie chce spamować więc napisze tak.Karolina zrobilem zdjątko Boogie ale się wgrać nie chce:(wyśle ci na mail i może tobie się uda:) nie na każdym kompie są, wystarczy mieć win 98, albo chociażby linuksa (suuuper!osobiście polecam) i się nie ma Quote
HuSkYdIaNa Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Nowe zdjątka(chociarz nie powinienem ich dac bo sie nie staracie i nie prosicie:(:shake: ): Słońce świeci nad nami:multi: Śpioszek i bombeleczki:lol: Mam bzika na punkcie bombelek:razz: I tych rysuneczków:oops: Widzice tą malutką kropeczke na czole Dianki?Jeśli tak to powiem wam że to jej gwiazdka:)Ma plameczke na czole:)I dlatego nazywamy ją Gwiazdka:p Wiecej dam jak ładnie poprośicie:)Niestety jutro ostatnia para fot bo już w środe jedziemy nad MORZE DO USTKI:lol: Karolina może się spotkamy:cool1: PaPaPaPa I mam prośbe kto mi zrobi banerek z napisem Jesteśmy nad morzem:p Pewno Karolinka zrobi a może kto inny się znajdzie:multi: Quote
kalina. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 hej:]Ja moge zrobić;)tło ma być morskie z dianka czy bez???? P.Sświetny filmik. Quote
kalina. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 baner nr 1(może jak mi dadzą jeszcze na kompie posiedzieć to pomysle nad 2 banerkiem). Czy dianka jedzie z Toba? Quote
HuSkYdIaNa Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Kalinka jasne że tak:)piękny banerek kalinka a ty gdzie się wybierasz??oczywiście z Perełką:) Quote
kalina. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ;)nmzc hej jeszcze zrobiłam taki: ja to jade tylko(w tym roku)na ten zlot dogomaniaków. Quote
HuSkYdIaNa Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 no jak ci się chce to rób więcej bedzie galeria urozmaicona:);) A zlotu jeszcze nie było??A no tak jest w sierpniu:p Quote
HuSkYdIaNa Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Mam pytanko co do sportu pies ciągnący rower:)Czy w tej dyscyplinie są jakieś zawody czy coś jak ktoś może niech poda link;)I czy pies bez rodowodu może w takich zawodach startować od jednego gościa z mojego miasta co ma malamuta słyszałem że większość psów nie ma tam rodowodu:)dziekuje bardoz:) Quote
efra-husky Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 oczywiście, że mógłbyś wystartować ze swoją Dianką. Na przykład bikejouring, czyli maszer + rower + pies. W necie znajdziesz trochę informacji http://www.wataha.info.pl/sport.html Powodzenia Quote
HuSkYdIaNa Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 ok jak zawsze mi córeczka kochana pomaga:)Diana i ja bardzo to lubimy więc myślałem nad tym na poważnie:)niestety na tej stronie nie ma nic:(mi jest potrebny jakiś sklep internetowy co można cały sprzęt kupić i wiadomości ile pies ma mieć lat itd. Quote
HuSkYdIaNa Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Kolejne pytanie jak namówić rodziców na to:smile:bo nie wiem czy się zgodzą rzebym coś takiego robił:smile:a następne to jakie kupić szorki?Jak macie taki sklep internetowy to podajcie linka:smile:a kolejne mam line z amortyzatorem nie wiem czy jest wystarczająco dobra jaki sprzęt mi wogóle polecicie? właśnie wyczytałem że maszer musi mieć 15 lat więc jeszcze 2 lata treningu przedemną:(http://www.bikejoring.pl/ wyczytałem to na tej stronie Quote
Jess Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 A to dla HuSkYdIaNa ;) : albo : Pozdrowienia dla slicznej Dianki :loveu: Quote
efra-husky Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 na tej stronce znajdziesz wszystko co potrzebujesz ;) http://www.manmat.prv.pl/ jeszcze tylko rower i pies :evil_lol: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 dzięki efra:)haha no to ludzie łapy łapy 4 łapy:p @edit: a czy linka do skijouringu może też byc bo bikejouringu o i powiedzcie mi jak tą smycz zamontować http://manmatpl.republika.pl/sprzet/lskb.htm ta mi przypasowała Quote
efra-husky Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Linka jest ok. Sama taką mam ;) A montuję normalnie, przywiązuję do kierownicy i heja :evil_lol: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Efra czy twój psiak jest z hodowli Potęga Naturalności? Quote
HuSkYdIaNa Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Chcę się z wami porzegnać:)Dziś w nocy jade nad morze wracam za tydzień papapapa:(:) Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):Chcę się z wami porzegnać:)Dziś w nocy jade nad morze wracam za tydzień papapapa:(:) ale Ci dobrze :razz: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 a co mi tam posiedze jeszcze tutaj mam do 3 czas;) Quote
BooBC Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 :-( :placz: :-( ale do Szczecina 19 masz zajechać ;) :) ;) Quote
efra-husky Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):Efra czy twój psiak jest z hodowli Potęga Naturalności? tak, a skąd to pytanie :cool3: Quote
Recommended Posts