Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siemka szkoda ze nie piszecie nic ale co tam:)Moj kolega Kuba wkoncu kupil sobie wymazonego owczarka niemieckiego i nazwal go Ates:)Wkleje jego fotki :)

Zaraz cie zjem!!

No popatrz jak sie kochaja:)
Ej no nie uciekaj mi !!!!!

No i jak sie wam podoba??moim zdaniem prze slodki dziubek no to papa i napiszcie cos

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kalinka ja swojej galeryjki jeszcze nie mam ;) Zbyt leniwa jestem, ale może kiedyś moja Efruńka dorobi się tak pięknej galeryjki jak i inne psiaki dogomaniaków :p

Jak się wezmę i zrobię galerię to z pewnością was zaproszę :p

Posted

:buzi: :buzi: :buzi: I palmusia też wszystkiego naj dla Dianki :loveu: :loveu: :loveu:
:bigcool: :bigcool: :bigcool: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:
Dianko ja Ci życzę:
Dużo kosteczek (już się twój pan postara :lol: ), złotych medali i wszystkiego czego psiaki pragną :drink1::lol: :drink1::lol: :drink1::lol: :drink1: :lol:

Pozdrawiamy

Posted

Wszystkiego Naj Naj Najleprzego :wink:
:laola: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :chlup: :beerchug: :knajpa: :pepsi: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: :bday: :BIG: :buzi: :Cool!: :smilecol:

Posted

HuSkYdIaNa napisał(a):
czuje sie z wami jak w rodzinie:)

No, a co. W końcu jesteśmy rodzinką :lol: :cool1: :lol: A owczarek twojego kolegi też śliczny ....... :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiam

Posted

Dziś dam zdjątka:razz: zrobione jakieś 3 minutki temu:lol: Zadedykuje je Ascie i jej pieskowi B.J:loveu: i Palmie:loveu: i Eferce:loveu: i luthien(sory jak źle napisałem):iloveyou:

Czy ona nie wygląda przesłodko:iloveyou: :lilangel:

Tu jeszcze bardziej:loveu: :buzi:

Musiałem podejść na paluszkach;)

Dobra to na tyle karzą mi zejść z kompa:-( To papa i może napiszecie tu coś?:razz:

Posted

hehehe......konsumpcja trwa :lol: :evil_lol: :lol:
Ale Dianeczka jest śliczna ...... nawet jak zje babcię czerwonego kapturka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

kalinaM napisał(a):
hmmmm wilk najpierw połknął babcie czerwonego kapturka a potem sie za nią przebrał...:shiny: :grins:

Nie no to było dobre,cały czas się śmieje:evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :laugh2_2: Byle by częściej u mnie były takie gadki:Cool!: :Cool!: Zaraz wkleje zdjęcia:jumpie: chwilke poczekajcie

Posted

No kk wklejam fotki:eviltong: (kk=ok:razz: )

ZzZzZzZzZzZzZzZz:sleep2:

zZzZzZzZzZzZ(no już bardziej niewygodnie sie ułożyć nie dało):lol:

Ej Ty co jest,co tak szeleśći:confused: :sleep:

O coś do jedzenia:evil_lol: mniam:eating:

Ej Ty sknera,może byś się podzielił:mad: Prosze:diabloti:

U ble.Co to to białe:crazyeye:

O nieźle pachnie no może się skusze.:roll: (no ale lepsze frykasy się jadło:eviltong: )

No a taki motor sobie dziś mył brat sąsiada:crazyeye: Fajny no nie:razz:

No to na tyle:cool3: Nawet sporo wklejiłem:crazyeye:

Pytanie od właściceila Atosa:Mój pies ma jakiegos chyba kleszcza pomarańczowego na pysku.Dokładnie nie wiem co to jest.Ale przecierz kleszcz nie jest chyba pomarańczowy?Wyrwać się tego czegoś nie da wykręcić też nie.Może ktoś z was wie co to jest.Bardzo bym was prosił abyście jak najszybciej mi pomogli.Z góry bardzo dziękuje.
Kuba

Posted

hmmm niech no coś smiesznego wymysle do 2 fot(jeśli Huskydiana pozwoli:))

to jest kawałek grzybka-PSYlocypka(oczywiście wiem że to ser pleśniowy,chyba:P)
-yyuuu ale sie objadłam gzybków
a oto efek halucynogenny

może Cie to huskidiana rozmieszy:);)