HuSkYdIaNa Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Siemka szkoda ze nie piszecie nic ale co tam:)Moj kolega Kuba wkoncu kupil sobie wymazonego owczarka niemieckiego i nazwal go Ates:)Wkleje jego fotki :) Zaraz cie zjem!! No popatrz jak sie kochaja:) Ej no nie uciekaj mi !!!!! No i jak sie wam podoba??moim zdaniem prze slodki dziubek no to papa i napiszcie cos Quote
efra-husky Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='HuSkYdIaNa'] od razu widać wielką miłość :loveu: Słodziutkie maleństwo :loveu: Quote
kalina. Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 no no piękna dianka! p.s efra-husky masz może galerie swojej haszczy?:hmmmm: Quote
efra-husky Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Kalinka ja swojej galeryjki jeszcze nie mam ;) Zbyt leniwa jestem, ale może kiedyś moja Efruńka dorobi się tak pięknej galeryjki jak i inne psiaki dogomaniaków :p Jak się wezmę i zrobię galerię to z pewnością was zaproszę :p Quote
HuSkYdIaNa Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 No dzieki wam kochani:)o i zapomnialem dopisac ze 4 Dianka miala uodzinki:)juz nie jest miesieczna tylko roczna:D:P Quote
efra-husky Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 wytarmoś ją od nas i oczywiście życzymy wszystkiego najlepszego dla Dianki :p :calus: :new-bday: :BIG: :new-bday: Quote
nataliyka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Diana jest bardzo śliczną sunią;) No i widzę,że niedawno miała urodzinki,więc ja też życzę wszystkiego najlepszego:new-bday::BIG: Quote
BooBC Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :buzi: :buzi: :buzi: I palmusia też wszystkiego naj dla Dianki :loveu: :loveu: :loveu: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Dianko ja Ci życzę: Dużo kosteczek (już się twój pan postara :lol: ), złotych medali i wszystkiego czego psiaki pragną :drink1::lol: :drink1::lol: :drink1::lol: :drink1: :lol: Pozdrawiamy Quote
HuSkYdIaNa Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 dziękuje wam wszystkim:)Dianka się ucieszyła i mowi że was kocha Quote
Mi. Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Wszystkiego Naj Naj Najleprzego :wink: :laola: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :chlup: :beerchug: :knajpa: :pepsi: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: :bday: :BIG: :buzi: :Cool!: :smilecol: Quote
HuSkYdIaNa Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Ja was poprostu ubustwiam kochani!!!Dziekuje za rzyczonka w imieniu Dianki(czuje sie z wami jak w rodzinie:) ):) Quote
Basia&Safi Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 przyczepimy sie do zyczen ;) wszytskiego najlepszejszego :):):) Quote
kalina. Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 to i ja się dokleje:evil_lol: Wszystkiego najjj i spełnienia wszystkich waszych marzeń!!! Quote
BooBC Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):czuje sie z wami jak w rodzinie:) No, a co. W końcu jesteśmy rodzinką :lol: :cool1: :lol: A owczarek twojego kolegi też śliczny ....... :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Quote
HuSkYdIaNa Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Dziś dam zdjątka:razz: zrobione jakieś 3 minutki temu:lol: Zadedykuje je Ascie i jej pieskowi B.J:loveu: i Palmie:loveu: i Eferce:loveu: i luthien(sory jak źle napisałem):iloveyou: Czy ona nie wygląda przesłodko:iloveyou: :lilangel: Tu jeszcze bardziej:loveu: :buzi: Musiałem podejść na paluszkach;) Dobra to na tyle karzą mi zejść z kompa:-( To papa i może napiszecie tu coś?:razz: Quote
anetta Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 :lol: wyglada jak wsciekla babcia http://img462.imageshack.us/img462/1548/dsc013623of.jpg :lol::lol: Quote
kalina. Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 hmmmm wilk najpierw połknął babcie czerwonego kapturka a potem sie za nią przebrał...:shiny: :grins: widzicie jak przełyka babuleńkę:evil_lol: Quote
BooBC Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 hehehe......konsumpcja trwa :lol: :evil_lol: :lol: Ale Dianeczka jest śliczna ...... nawet jak zje babcię czerwonego kapturka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
HuSkYdIaNa Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 kalinaM napisał(a):hmmmm wilk najpierw połknął babcie czerwonego kapturka a potem sie za nią przebrał...:shiny: :grins: Nie no to było dobre,cały czas się śmieje:evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :laugh2_2: Byle by częściej u mnie były takie gadki:Cool!: :Cool!: Zaraz wkleje zdjęcia:jumpie: chwilke poczekajcie Quote
HuSkYdIaNa Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 No kk wklejam fotki:eviltong: (kk=ok:razz: ) ZzZzZzZzZzZzZzZz:sleep2: zZzZzZzZzZzZ(no już bardziej niewygodnie sie ułożyć nie dało):lol: Ej Ty co jest,co tak szeleśći:confused: :sleep: O coś do jedzenia:evil_lol: mniam:eating: Ej Ty sknera,może byś się podzielił:mad: Prosze:diabloti: U ble.Co to to białe:crazyeye: O nieźle pachnie no może się skusze.:roll: (no ale lepsze frykasy się jadło:eviltong: ) No a taki motor sobie dziś mył brat sąsiada:crazyeye: Fajny no nie:razz: No to na tyle:cool3: Nawet sporo wklejiłem:crazyeye: Pytanie od właściceila Atosa:Mój pies ma jakiegos chyba kleszcza pomarańczowego na pysku.Dokładnie nie wiem co to jest.Ale przecierz kleszcz nie jest chyba pomarańczowy?Wyrwać się tego czegoś nie da wykręcić też nie.Może ktoś z was wie co to jest.Bardzo bym was prosił abyście jak najszybciej mi pomogli.Z góry bardzo dziękuje. Kuba Quote
HuSkYdIaNa Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Weron_ciau napisał(a):śliczna jest :ange: !! Wiem:razz: Quote
kalina. Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 hmmm niech no coś smiesznego wymysle do 2 fot(jeśli Huskydiana pozwoli:)) to jest kawałek grzybka-PSYlocypka(oczywiście wiem że to ser pleśniowy,chyba:P) -yyuuu ale sie objadłam gzybków a oto efek halucynogenny może Cie to huskidiana rozmieszy:);) Quote
Recommended Posts