HuSkYdIaNa Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 hahahaha świetne jak wkleje nowe foty to musisz coś jeszcze zrobić Quote
kalina. Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 pewnego dnia mama koza zostawiła 7 koźlątek koxlątka były przekonane że to ich mama,a to był przebrany wilk to wiilk!!!!wilk zjadł koxlątka....mniammm złapałi zjadł!!!! zzzzz usnął z pełnym brzuchem ale...gdy tak spał mama koza wróciła i wiedziała że to wilk zjadł jej koźlątka iiii wilk zwrócił koźlątka i dostał łomot od mamy kozy i koźlątek:evil_lol: patrzcie no na niego Quote
HuSkYdIaNa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Pewnogo razu, wilk Diana wybrał się na spacerek. Usiadł sobie i pojadł się trawki. Zmęczony wilk położył się na ziemi. Nagle usłyszał straszliwy jazgot: "ratunku ratunku!!nie moge przejść prosze pomocy!!" Okazało się, że to był ślimak. -Co się stało?-zapytał wilk -Nie moge przejść przez ulice:-( -Ale po co chcesz przejść? -Na drugiej stronie, są przepiękne kwiatuszki, które od zawsze chciałem zobaczyć. -A mógł byś mi pokazać ich zdjęcia albo coś. -Dobrze, pokarze Ci:p -Są takie przepiękne małe listki. -Moje ulubione mięciutkie drzewka -O terz je lubie-odpowiedział wilk -I najpiękniejsze na całym świecie, fioletowe kwiatuszki:loveu: -O masz racje te rośliny są przepiękne -To jak, pomożesz mi? -Z miłą chęcią:cool3: -odpowiedział grzecznie wilk Przez wiele godzin, ślimak i wilk zwiedzali ten przepiękny ogród.Wilk był bardzo wdzięczny ślimakowi za opowieści o tym miejscy, a ślimak za to, że pomógł mu przejść.Po tej wycieczce, wilk i ślimak zostali najlepszymi przyjaciółmi.:lol: No i jak podoba się?Zdjęcia zrobiłem dziś rano:cool3: I oczywiści możecie zrobić własne wersje o historii ślimaka i wilka:eviltong: Papa Quote
kalina. Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: super foty:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
HuSkYdIaNa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Kalina a może byś swoją wersje zrobiła:)Bo tobie to lepiej wychodzi :D Quote
HuSkYdIaNa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Dzię-Ku-Je-My!!!! ______________________________________ a może by tak konkursik na najlepsze zdjęcie mojej galerii:)znaczy galerii Diany :D Quote
kalina. Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 o.k wymysle(sama sie z tego smieje):evil_lol: -Ale po co chcesz przejść? -Na drugiej stronie, są przepiękne kwiatuszki, które od zawsze chciałem zobaczyć. -A mógł byś mi pokazać ich zdjęcia albo coś. a wilk jak nie stuk ślimaka.... -a to ujrzysz również gwiazdki i oto w ten sposób ślimak ujrza kwiaty,kwiaty w ślimaczym raju Quote
nathaniel Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='HuSkYdIaNa'] Ścigacz niezly, ale gustuje w harleyach, bynajmniej ziemia sie pod nogami trzesie ;) Quote
BooBC Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Macie pomysły :lol: :lol: :lol: Mi zbytnio nie wychodzi dobieranie tekstów do zdjęć, Wam to idzie świetnie :-o :loveu: :-o Quote
Daisunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='kalinaM']o.k wymysle(sama sie z tego smieje):evil_lol: -Ale po co chcesz przejść? -Na drugiej stronie, są przepiękne kwiatuszki, które od zawsze chciałem zobaczyć. -A mógł byś mi pokazać ich zdjęcia albo coś. a wilk jak nie stuk ślimaka.... -a to ujrzysz również gwiazdki i oto w ten sposób ślimak ujrza kwiaty,kwiaty w ślimaczym raju buahahahahaha dobre <lol2> Quote
HuSkYdIaNa Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Palma trzeba mieć taki talent jak ja:Di kalina Quote
kalina. Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):Palma trzeba mieć taki talent jak ja:-Di kalina :-D:-D moze sesja z jakimś miśkiem pluszowym:razz: Quote
HuSkYdIaNa Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 No to tak siemka:)i nie chwalac sie dam wam tu fotke mojego zlotego medaliku:) I jeszcze koszulki co ja wygralismy na coca-coli :p A na koniec:)atoskowi sie nudzi :p Quote
kalina. Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 ale Cię dawno nie było:calus:Mam nadzieje że dzsiaj pojawią sie fotki Dianki!!!!:loveu: Quote
BooBC Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Popieram poprzedniczke, ale Tomek szuka domku dla suńki collie ..... miejmy nadzieję że mu się uda i zobaczymy fotki Dianki ;) Quote
HuSkYdIaNa Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 dzieki palma ze wyrlumaczylas im :) no wiec wiecie co teraz caly czas robie Quote
Diana14 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Pozdrawiam psa co ma na imie tak samo jak ja:eviltong: :cool1: Quote
Recommended Posts