kalina. Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 napisałam;) Moja Perła też kiedyś będzie trenowała bikejouring:razz: .Bardzo mi sie podoba Twój avatar(tylko palma takie umie robić...):obrazic: :lol: . Quote
Daisunia Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='kalinaM']napisałam;) Moja Perła też kiedyś będzie trenowała bikejouring:razz: .Bardzo mi sie podoba Twój avatar(tylko palma takie umie robić...):obrazic: :lol: . nooo kochana to ... :modla: :Rose: :Rose: to tez ci taki zrobi ZARTUJE Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='HuSkYdIaNa']i oto nasz 2 Haszczak :) Zaskoczeni??:)zwiemy go kropeczek i jest najprzystojniejszym miniminiminiaturowym haszczakiem na świecie:) jakim miniminiminiaturowym przeciez to olbrzym :cool3: Quote
nomu Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Fajne filmiki, łądnie Dianka równa..poprostu cudowna piesia :D Quote
HuSkYdIaNa Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 ale on nie lubi jak się do niego olbrzym mówi;)bo go przezywają wielkolud:p Quote
BooBC Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):hmm nie palma a jess:) PALMA I JESS :lol: :cool3: :eviltong: :cool3: :lol: Tylko palma leń i nie robi .... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Dziś tak jakoś mam lepszy dzień i mi ładne prace wyszły:)Pokazać wam?Wiem że tak;)no to jedizemy:(uff ale sie image długo ładuje:() (godz 15:00 załadowane 38%, godz 15:01 nadal 38%, godz 15:02 załadowało się!!) chyba widzicie że lubie bąbelki;) pierwszy raz, truuuuummmmmmmmmmmm! błyyyyyyskawice:diabloti: Malutka Dianeczka:)i twiatuszki(które normalnie by zjadła) Sialala bąbelki 2....y nie 2 a 2 tysiące;) I CHOMICZEK:loveu: : Oczywiście, że bąbelki:loveu: I kwiatuszki;):loveu: Hmm czy to tyle zobacze jeszcze:razz: O jeszcze jedna Dianka:)(znowu image chodzi jak na szpilkach:shake: ) Dianka w liściach (oczywiście by je poszarpała) No i mam tyle jutro zrobie nowe i wam wkleje;)papapa A MIŁOŚNIKÓW AGILITY LUB BIKEJOURINGU ZAPRASZAMY NA WWW.AGIJOURING.FORA.PL szukamy 2 modków!! Quote
kalina. Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 bo ja jestem na Twoim forum modem to powinnam chyba mieć pogrubiony zielony kolor(jak jestem zalogowana na forum/online) a nie adminowy czyli żółty(z resztą nie wiem jak to działa:lol: ). Quote
Jess Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Super te listeczki :loveu: :loveu: :loveu: Fajne wyostrzenie :loveu: :loveu: :loveu: A zrób bez bombelków :razz: :cool3: :razz: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 małe bo mi się nie chce irana włączać:p Quote
bonita Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='HuSkYdIaNa'] Ale piękna Twoja Diana ten kolor i oczy:loveu: Przeróbeczki też swietne:crazyeye: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 jak chcesz moge Ci zrobić coś:)tylko wklej tu fotke;) Quote
HuSkYdIaNa Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 to zrobie pare wersji ale jutro bo teraz mi się nie chce:)jutro będziesz miała na 100% a może chcesz jeszcza jakieś inne? Quote
bonita Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):to zrobie pare wersji ale jutro bo teraz mi się nie chce:)jutro będziesz miała na 100% a może chcesz jeszcza jakieś inne? Wkleję i inne jeśli mogę:evil_lol: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 to jutro co zrobie bo już jest puźno rano będziesz miała:) Quote
samograj Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):to jutro co zrobie bo już jest puźno rano będziesz miała:) JUŻ JEST RANO:multi: :multi: :multi: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Chyba już mnie nie zobaczycie w galerii samograj sorki ale nie moge ci zrobić dziś ważne sprawy zrobie ci tą przeróbke i już nie odwiedzę chyba galerii każdy ma swoje sprawy a nie chce jużforum zaśmiecać:(papa:( Quote
haska_12 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Cooo ????????:mad: o nie nie nie kochany :eviltong: Jak ty pójdziesz z galerii to ja też!:diabloti: Quote
BooBC Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='haska_12']Cooo ????????:mad: o nie nie nie kochany :eviltong: Jak ty pójdziesz z galerii to ja też!:diabloti: Wynosi się z forum bo zwróciłam mu uwagę ..... PRZEPRASZAM CIĘ TOMKU :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts