Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja chyba wiem ...... Tomek mi dał tą stronke jako najbardziel ulubioną stronke o huskych, a ja mu powiedziałam że ty masz pieska od nich (nie gniewasz się :oops: )

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siema kochani :loveu: Dziś wkleje wam 1 dzień wakacji w Ustce:)A jak będziecie grzeczni to może i 2 dzień:eviltong:
Weszliśmy Diana wariowała dostała wędzone ucho i...po minucie go nie było:razz: Puźniej poszliśmy spać:roll:
Rano patrzymy a ta cwaniara ukradła z troby kość i była cała happy:razz: Przez to mój wujek którego serdecznie pozdrawiam,wymyślił jej ksywkę....Dżana:eviltong: :p ...poszliśmy na molo..
było superowo:)ale wiatr jak janiemoge:-( Prawie z takiego murka z Dżaną:cool3: spadłem bo ona musiała tam wejść:diabloti: ...szliśmy dalej...
mewki sobie latały:crazyeye: i to jakie duże.No to z Dianą patrzymy się na te mewki i...
Jak widzicie Dżana ma kaganiec:-( Ta cholerna strażmiejska:angryy: No ale kazali to kazali:shake: Ładnie wyszliśmy na fotce:p Ahhh ta moja skromność...
Zapomniałbym to jest film jak Dianka się codziennie budzi:)
http://video.google.pl/videoplay?docid=-6301388052866430766
Miłego oglądania
Część 2 puźniej
POZDRAWIAMY

Posted

Wyjechałeś na tydzień, tak ?? I co nam przywozisz:hmmmm: ?? Kilka zdjęć .... a jeszcze piszesz że masz więcej :mad: No pokazuj :mad:

Posted

No to akcja:)
taki byk już z Atosa jest:roll::crazyeye:
A potem...

Byliśmy na torach:)superrrr było;) Jak się Kuba zgodzi to dam film z torów:p
Filmy:
http://video.google.pl/videoplay?docid=4355546098695832875
http://video.google.pl/videoplay?docid=-1838501147175331908
http://video.google.pl/videoplay?docid=2906950536885953904

Więcej filmów puźniej;)

@edit:
Zobaczcie 1 strone galerii coś się zmieniło:)

Posted

Dianka zrobiła mi prezent:)rozwaliła mi komurke i będę miał nową:razz:
Oto co z nią zrobiła:):mad: AKCJA!!
!!:)KOCHAJMY DIANE:)!!

Ide grać papa:)dałem na piątku bo zrobiła to w...........piątek:eviltong:

Posted

Haska dyskryminujesz psy z listy, wielokrotnie są łagodniejsze od małych rozszczekanych kurdupelków.
Każdy pies powinien mieć kaganiec dobrze dopasowany, a jeśli jest agresywny to lepiej żeby siedział na smyczy niz latał luzem.
W miejscach publicznych naszym obowiązkiem jest zapewnienie innym poczucia bezpieczeństwa, bo nei wszystcy musza kochać psy, są ludzie, którzy się ich boją i trzeba to uszanować.
Nie ma psów typu Pit Bull, są psy typu Bull, Pit Bull według ZK jest kundlem , bo nie jest tam zarejestrowany, ale żeby odrazu na psy typu bull mówi.ć kundle? :roll:

No nic

Huskyidiana wstawiaj fotki :lol:
Co do agility, to gdyby ja ze smyczy odpiąć, to można z nią startować w zawodach., troszkę popracować nad przeszkodami i fru na zawody. :lol:

Posted

Tomek suuuper fotki .... :loveu: :loveu: :loveu:
Oj do zawodów to troszke brakuje ..... ale miejmy nadzieję że w Przecławiu się zobaczymy :) :cool3: :) A tą ostatnią przeszkode to poproś kamerzyste ( :cool3: :lol: :cool3: ) aby staną po 2 stronie i trzymał jakiś smaczny kąsek .... jeśli diana nie będzie chciała skoczyć tylko przebiec pod to do tego na tym kołku połuż coś smacznego sięgnie po to i odrazu pobiegnie po następny smakołyk :cool3: :) :cool3:

Posted

[quote name='palma']Tomek suuuper fotki .... :loveu: :loveu: :loveu:
Oj do zawodów to troszke brakuje ..... ale miejmy nadzieję że w Przecławiu się zobaczymy :) :cool3: :) A tą ostatnią przeszkode to poproś kamerzyste ( :cool3: :lol: :cool3: ) aby staną po 2 stronie i trzymał jakiś smaczny kąsek .... jeśli diana nie będzie chciała skoczyć tylko przebiec pod to do tego na tym kołku połuż coś smacznego sięgnie po to i odrazu pobiegnie po następny smakołyk :cool3: :) :cool3:

Dopracować gdzieś przeszkody, bo dobry kontakt ze soba maja, i sruuu na zawody :evil_lol:
Palma grunt to dobra motywacja :lol: