BooBC Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ja chyba wiem ...... Tomek mi dał tą stronke jako najbardziel ulubioną stronke o huskych, a ja mu powiedziałam że ty masz pieska od nich (nie gniewasz się :oops: ) Quote
HuSkYdIaNa Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Jestem:)cały i zdrowy:)jutro dam pierwszy dzień fotek;) Quote
HuSkYdIaNa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Siema kochani :loveu: Dziś wkleje wam 1 dzień wakacji w Ustce:)A jak będziecie grzeczni to może i 2 dzień:eviltong: Weszliśmy Diana wariowała dostała wędzone ucho i...po minucie go nie było:razz: Puźniej poszliśmy spać:roll: Rano patrzymy a ta cwaniara ukradła z troby kość i była cała happy:razz: Przez to mój wujek którego serdecznie pozdrawiam,wymyślił jej ksywkę....Dżana:eviltong: :p ...poszliśmy na molo.. było superowo:)ale wiatr jak janiemoge:-( Prawie z takiego murka z Dżaną:cool3: spadłem bo ona musiała tam wejść:diabloti: ...szliśmy dalej... mewki sobie latały:crazyeye: i to jakie duże.No to z Dianą patrzymy się na te mewki i... Jak widzicie Dżana ma kaganiec:-( Ta cholerna strażmiejska:angryy: No ale kazali to kazali:shake: Ładnie wyszliśmy na fotce:p Ahhh ta moja skromność... Zapomniałbym to jest film jak Dianka się codziennie budzi:) http://video.google.pl/videoplay?docid=-6301388052866430766 Miłego oglądania Część 2 puźniej POZDRAWIAMY Quote
BooBC Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ona jeszcze śpi na tym filmie :lol: :loveu: :loveu: :lol: Śliczne fotki, czekam na więcej ..... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jess Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Wyjechałeś na tydzień, tak ?? I co nam przywozisz:hmmmm: ?? Kilka zdjęć .... a jeszcze piszesz że masz więcej :mad: No pokazuj :mad: Quote
nathaniel Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Hmmm ten kaganiec ywgląda jak halter :evil_lol: Diana vel Dzana jak zwykle piękna i .... cyfna :evil_lol: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 cz.2:) Podpisywać nie będę bo mi się nie chce:) Mam nadzieje że wam wystarczy w następnym poście fotki z dzisiaj:)No to mamy całą Ustke za sobą:) Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='HuSkYdIaNa']cz.2:) Podpisywać nie będę bo mi się nie chce:) no masz:mad: Jaki leń:shake: :evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):nie wiem o co ci chodzi Halter to taka jakby uzda dla psa uniemożliwiająca ciągnięcie :lol: Leniuchu podpisuj :mad: Quote
diabelkowa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Co ona taka wyzarta na karku na tym filmiku? hmm Halti? a to nie jest zwyczajny taki nylonowy? Quote
HuSkYdIaNa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 no jeszcze 8 bo się nie zmieściło Quote
HuSkYdIaNa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 No to akcja:) taki byk już z Atosa jest:roll::crazyeye: A potem... Byliśmy na torach:)superrrr było;) Jak się Kuba zgodzi to dam film z torów:p Filmy: http://video.google.pl/videoplay?docid=4355546098695832875 http://video.google.pl/videoplay?docid=-1838501147175331908 http://video.google.pl/videoplay?docid=2906950536885953904 Więcej filmów puźniej;) @edit: Zobaczcie 1 strone galerii coś się zmieniło:) Quote
HuSkYdIaNa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Dianka zrobiła mi prezent:)rozwaliła mi komurke i będę miał nową:razz: Oto co z nią zrobiła:):mad: AKCJA!! !!:)KOCHAJMY DIANE:)!! Ide grać papa:)dałem na piątku bo zrobiła to w...........piątek:eviltong: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 nathaniel napisał(a):Halter to taka jakby uzda dla psa uniemożliwiająca ciągnięcie :lol: Leniuchu podpisuj :mad: mi się zdaje że to halti:roll: Quote
nathaniel Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Haska dyskryminujesz psy z listy, wielokrotnie są łagodniejsze od małych rozszczekanych kurdupelków. Każdy pies powinien mieć kaganiec dobrze dopasowany, a jeśli jest agresywny to lepiej żeby siedział na smyczy niz latał luzem. W miejscach publicznych naszym obowiązkiem jest zapewnienie innym poczucia bezpieczeństwa, bo nei wszystcy musza kochać psy, są ludzie, którzy się ich boją i trzeba to uszanować. Nie ma psów typu Pit Bull, są psy typu Bull, Pit Bull według ZK jest kundlem , bo nie jest tam zarejestrowany, ale żeby odrazu na psy typu bull mówi.ć kundle? :roll: No nic Huskyidiana wstawiaj fotki :lol: Co do agility, to gdyby ja ze smyczy odpiąć, to można z nią startować w zawodach., troszkę popracować nad przeszkodami i fru na zawody. :lol: Quote
BooBC Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Tomek suuuper fotki .... :loveu: :loveu: :loveu: Oj do zawodów to troszke brakuje ..... ale miejmy nadzieję że w Przecławiu się zobaczymy :) :cool3: :) A tą ostatnią przeszkode to poproś kamerzyste ( :cool3: :lol: :cool3: ) aby staną po 2 stronie i trzymał jakiś smaczny kąsek .... jeśli diana nie będzie chciała skoczyć tylko przebiec pod to do tego na tym kołku połuż coś smacznego sięgnie po to i odrazu pobiegnie po następny smakołyk :cool3: :) :cool3: Quote
nathaniel Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='palma']Tomek suuuper fotki .... :loveu: :loveu: :loveu: Oj do zawodów to troszke brakuje ..... ale miejmy nadzieję że w Przecławiu się zobaczymy :) :cool3: :) A tą ostatnią przeszkode to poproś kamerzyste ( :cool3: :lol: :cool3: ) aby staną po 2 stronie i trzymał jakiś smaczny kąsek .... jeśli diana nie będzie chciała skoczyć tylko przebiec pod to do tego na tym kołku połuż coś smacznego sięgnie po to i odrazu pobiegnie po następny smakołyk :cool3: :) :cool3: Dopracować gdzieś przeszkody, bo dobry kontakt ze soba maja, i sruuu na zawody :evil_lol: Palma grunt to dobra motywacja :lol: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Diana i dziś nie przeskoczyła:(ale będziemy trenować:) Quote
BooBC Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Mówie zobacz czy tak jak mówiłam da rade :) :) :) Quote
HuSkYdIaNa Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 ok zobacze za 2 dni:)nowe filmy:) agility http://video.google.pl/videoplay?docid=-8471510699270391107 i nowość:) http://video.google.pl/videoplay?docid=3718689892643354776 zobaczcie sami;)papa Quote
kalina. Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 super filmiki i super jest filmik o boogim:razz: . Quote
Recommended Posts