haska_12 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 nathaniel napisał(a):Haska dyskryminujesz psy z listy, wielokrotnie są łagodniejsze od małych rozszczekanych kurdupelków. Każdy pies powinien mieć kaganiec dobrze dopasowany, a jeśli jest agresywny to lepiej żeby siedział na smyczy niz latał luzem. W miejscach publicznych naszym obowiązkiem jest zapewnienie innym poczucia bezpieczeństwa, bo nei wszystcy musza kochać psy, są ludzie, którzy się ich boją i trzeba to uszanować. Nie ma psów typu Pit Bull, są psy typu Bull, Pit Bull według ZK jest kundlem , bo nie jest tam zarejestrowany, ale żeby odrazu na psy typu bull mówi.ć kundle? :roll: No nic Huskyidiana wstawiaj fotki :lol: Co do agility, to gdyby ja ze smyczy odpiąć, to można z nią startować w zawodach., troszkę popracować nad przeszkodami i fru na zawody. :lol: Doskonale wiem co to jest Pit bull !! To, ze jesteś starsza to nie powinnaś czuć się zbyt pewna siebie i pouczać! Pit bull to kundel i nikt mi nie wmówi, że to jest rasa! Nie jest zarejestrowany do grupy FCI - czy jakoś tak ..poprostu nie jest uznawany za rase w związku kynologicznym.I ty mówisz, że to nie jest kundel...???:roll: Quote
chicken Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Super filmiki!! :lol::lol: A co do Pitt Bulli to nie kluccie sie tak... :crazyeye::crazyeye: One nie sa uznawane w Polsce(bo jest ich niby malo) ale w innych krajach hyba tak... A wiec rasa jest :cool3: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 dziewczyny czy y zawsze musicie postawić na swoim:) Quote
HuSkYdIaNa Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 No nie moge musze wam to pokazać byliśmy dziś no przed chwilką w parku u nas i skakaliśmy na rowerach o tak(na filmie nie ja) http://video.google.pl/videoplay?docid=6249677520013003676 A ż tu nagle złodziej ucieka przed policją ukradł plecak jakiś a kolega miał mnie kręcić jak skacze:)Kuba się drze EJ ZŁODZIEJ UCIEKA!!!..A dalej sami słuchajcie ale się skupcie bo powiedział to cicho http://video.google.pl/videoplay?docid=5619744123396440124 poprostu jak to słysze to się śmieje i nie moge przestać:)no to papa Quote
kalina. Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 dobre dobre szkoda że nie nagrałeś tego złodzieja.. "Gdzie gliny":evil_lol: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 to nie był nasz i nic nie wiemy ale śmialiście się to nie ja nagrywałem tylko kolega jakby ja nagrywał to jasne żę bym go nagrał Quote
kalina. Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 ale ten film kręcili Twoi koledzy:cool3: ... Quote
HuSkYdIaNa Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 no pokoleji krenciliśmy ale moją cyfrówką:) KONIECZNIE ZOBACZCIE 1 STRONE GALERII!!!WIELKIE ZMIANY:) Quote
HuSkYdIaNa Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Popatrzcie się jaką piękną prace zrobiła mi *luthien* poprosta ona jest najlepsza:) Quote
HuSkYdIaNa Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 No okazało się żę Kalina jest fanem Diany i zrobiła to: piękne co nie? Quote
chicken Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 SUPER zdjecia!! Zycze dalszych sukcesow z Dianą, takze w nauce agility :p Quote
HuSkYdIaNa Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 o agility idzie nam superowo [*](*)<*> Quote
Jess Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):o agility idzie nam superowo (*)<*> To skąd te świeczki ?? oj zdjęcia świetne i filmy też :loveu: - jak zwykle :loveu: !! Piękne widoczki :loveu: Dianka robi postępy :razz: A że jei przeskoczyła wtedy po ty nieprzeskoczyłeś :eviltong: Świadczy o inteligencji - droga na sktót :eviltong: Nathaniel, Haska - mały rozszczekany pieskek do kostek ma więcej agresji niż rotek czy bokser bo większe psy śą bardziej opanowane a co nie nzaczy że jak się poczuje zagrożony to może ugryźć.... takie małe pieski są puszczane bo nie stwarzają większych problemów wystarczy tupnąć nogą i już zaś duży pies nie da tak łatwo za wygraną :roll: I wtedy jest gorzej :roll: Jesli jaki kolwiek pies jest agresywny powinien być w kagańcu :roll: I jeśli nie jest się pewnym swojego psa to jeszcze bardziej kagańec a dla łagodnych piesków kagańec do torby i założyc tylko na czas kiedy jest się przy ludziach :p Quote
HuSkYdIaNa Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 ajj nieważne:(<*> http://video.google.pl/videoplay?docid=-7157602864124807840 oto mój chomiczek jest u nas długo ale jakoś nie miałem ładnego jego zdjęcia nazywa się Kropeczek Quote
BooBC Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 No widzisz biedaku ........ tak to jest są fotki i idą sobie prosic się o fotki gdzieś w dogomanie :lol: :evil_lol: :lol: Szkoda tylko że do Przecławia nie jedziesz :( :( :( Quote
HuSkYdIaNa Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 i oto nasz 2 Haszczak:) Zaskoczeni??:)zwiemy go kropeczek i jest najprzystojniejszym miniminiminiaturowym haszczakiem na świecie:) Quote
nathaniel Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 chomik mandżurkski? Miałam mandżura białego, wokół oczu miał niebieską obwódkę,od 3 lat jest za TM niedawno dołączył do niego drugi chomik też mandżur ale inaczej umaszczony. ;( Jak tam wasze treningi bikejouringu? Quote
HuSkYdIaNa Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 jeszcze nie bo tak lina się zepsiła a zbieram na nową ale też nam super idzie Diana musi nad kondycją pracować;)a to nie jest chomik taki jak mówisz to jest chomik panda;)ja się tamtego bałem kupić bo że kolorowy to może jakieś choroby mieć ale wyczytałem że nie:)mój pierwszy chomiczek Tygrysek dżungal był z nami 5 lat!!nie wiem jak to możliwe:)ale jak umierał strasznie cierpiał:(tak się kolysał to przykryłem klatke kocem i wyszliśmy z domu by mógł umżeć w spokoju do dziś za nim płacze nawet nie wiedziałem że do chomika można się tak przyzwyczajić i tak go kochać Quote
HuSkYdIaNa Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 http://www.agijouring.fora.pl/index.php Forum dla zarażonych agility lub bikejouringiem:)szukam moderatorów:) Quote
kalina. Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 ooo założyłes forum(ja moge być modem):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
HuSkYdIaNa Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 jasne :) (10 znaków) najpierw się zaloguj;) Quote
HuSkYdIaNa Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 już jesteś modem:)napisz coś na forum!!:) Quote
Recommended Posts