Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Tomek, czytałam na Twoim forum,że szukasz pomysłu na slalom, zajrzyj tu na DGM do działu agility, na temat przeszkody, tam dziewczyny z tego co czytałam kupują rurki PCV i wbijają w ziemię w regulaminowej ogległości. :razz::cool3:

Posted

wpadłam na taki pomysł aby stwożyć jakąś animowana opowieśc o haszczakach(cos podobnego do kociokwiku:cool3: ).Tytuł może Wilki północy...książęta północy....wystąpiła/ił by mi.:Perła,Dianka,Oskar,Kesi itd...
hhhm co o tym sądzicie???

Posted

[quote name='kalinaM']wpadłam na taki pomysł aby stwożyć jakąś animowana opowieśc o haszczakach(cos podobnego do kociokwiku:cool3: ).Tytuł może Wilki północy...książęta północy....wystąpiła/ił by mi.:Perła,Dianka,Oskar,Kesi itd...
hhhm co o tym sądzicie???

Ja sądze żę to dobry pomysł,:thumbs: ale ja tu nie mam nic do gadania, bo to nie ja mam haszczaka:shake:

Posted

chyba że głównymi postaciami byłyby haszczaki a takimi mniej waznymi inne psy np przyjaciele haszczaków tylko trza wymyślić scenariusz...

@edit:moja skromna animacja
perełeczka gada:lol:

Posted

nie rozumiem;)ej mam wielką prośbe moja linka z amortyzatorem doszła ale nie wiem jak ją zamontować:(jak ktoś może to bardzo prosze o fotke:)mam linke ManMat'a!

@edit:

moich przypuszczeń nie dam rady wkleić bo oczywiście komp się potentegował i wogóle ikon nie widać!:(

Posted

Właśnie przetestowałem line ManMat'a którą kupiłem i poprostu superowo!!Diana biegła owiele lepiej niż ze springerem;)Ale oczywiście przed testem trzeba było zrobić sisi i ee bo by sie po drodze załatwiła:p Pozdrawiam!!!!